Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 191 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

uwielbiam go!!! kocham go!! jest wspaniały!!! super gra!!! i wogóle!! jest jednym z moich ulubionych aktorów (serduszka) !! a właśnie dla fanek Ewana McGregora mam małą ciekawostke w filmie Pillow Book (1996) widać jego... ekhm panisa... :D

Dadzenie

wybaczcie moi drodzy ale sie pomyliłam miałam napisać .... pEnisa, a nie pAnisa. więc bardzo przepraszam za tą pomyłke

Dadzenie

ja pierdziele ale jestem kulturalna (hahaha)

użytkownik usunięty
Dadzenie

Rzeczywiscie :)))
No to musze koniecznie ten film obejrzec, Daga zalatw go! I "Golo i wesolo" tez pomimo tego ze nie wystepuje tam Ewan ;)

użytkownik usunięty
Dadzenie

Jeśli się nie mylę to w Trainspotting też widać,tak przez moment...

o ja! naprawde? kurde musze to obejrzeć !!

Dadzenie

Ojej! Naprawdę? Suuuuuuuuuuuuuper! - SARKAZM
Lepiej sobie obejrzcie Młodego Adama napalone "fanki".
Żal mi was

darkgate

Każdy facet ma penisa. Nie sądzę, żeby Ewana był jakiś wyjątkowy. Inna sprawa, że lubi się obnażać. Mnie jednak to wcale nie pociąga, próbuję ignorować ten aspekt jego aktorstwa, bo wolę jego kreacje grzecznych chłopców. Dziękuję ;)

Seraphine

Ja cię kręcę!!! Gołego Ewana można obejrzeć w wielu filmach (ma rozbieranie wpisane w kontrakt :))) - przynajmniej sam tak twierdzi ;P). Lista dla napalonych fanek, zapewne niepełna, bo jestem dziś w lekkiej niedyzpozycji myślowej z powodu kataru, więc pewnie będzie update. :))

The Scarlet and the Black (liczne sceny łóżkowe z Rachel Weisz i Alice Krige - ta ze Star Treka)
Trainspotting (sex z Kelly MacDonald)
The Pillow Book (wiadomo - częściej nago niż ubrany :)))
The Island (hmmm... niewielka scena łóżkowa i nagi tors w basenie, bo wycięli skubani scenę pierwszej erekcji Six - Echo - buuu!!!)
Velvet Goldmine (Idol) - Curt w łóżku (tudzież na dachu) z facetami i skacze nago po scenie
Brassed Off (Orkiestra) - scena gdy górnik Andy po ciężkiej pracy bierze prysznic w kopalni (z kolegami) - za krótka
The Serpent's Kiss (Pocałunek węża) - Ewan jako Meneer Chrome biega nago po lesie, już bez peruki
Młody Adam - wiadomo
Nora - James Joyce w łóżku z kochanką eksponuje trochę ciała :) plus bonus dla fanek o dziwnym poczuciu humoru - w czasie rozłąki z Norą Barnacles pisze listy erotyczne i się masturbuje
Kavanagh QC - chyba tylko nagi tors, ale za to jaki!!! (i domniemany gwałt, którego nie widzimy)
Nightwatch (Straż Nocna) - Martin Bells w wannie
Solid Geometry - dużo seksu i nagi Ewan w całej okazałości (kilka razy)
nagi tors Catchera Blocka się nie liczy
trochę seksu w Rougue Trader (Spekulant) - nic specjalnego (nie pamiętam zresztą, muszę jeszcze raz obejrzeć, podobnie "Blue Juice")

Mam nadzieję na "sceny seksualnej natury" w "Scenes of Sexual Nature" - oczywiście gejowskie, żeby nie było.

Nic więcej mi się nie przypomina.

Ach! Jeszcze Ewan jako Ewan - scena w wannie w "Bear Facts" (dokument o niedźwiedziach polarnych, tylko w wersji z BBC Channel), "Long Way Round" - różne scenki (np. w saunie), w "Trips Money Can't Buy" mokry Ewan w dżungli (np. fajna scena, w któej goni w rzece odpływające mydło), może jeszcze kilka smaczków, których nie pamiętam w tej chwili.

Najbardziej żałuję ubranego Obi-Wana - wiecie, dlaczego go tak opatulili? Żeby film w Stanach mógł być PG-13!!! (ROTS był PG-13 ale AOTC tylko PG - a Obi-Wan w łańcuchach, ja się pytam, to co? JA mam nieskromne myśli!!!

zinah

Zinah, tyle widziałaś filmów z Ewanem?! Ja też chcę! Narazie widziałam tylko osiem, a wiadomo, że grał w o wiele większej ilości. xD
Gdzie mogę je zobaczyć? Pomocy!
Pozdrowienia dla wszystkich fanów McGregora ;)

darkgate

Tak, super bo gdybyś chciał to też była ironia, więc nie musisz się przemądrzać swoją pseudo inteligencją. Może to tobie trzeba pisać kiedy używać sarkazmu, bo sam nie wiesz/ I prosze mnie nie obrażać, bo sobie tego nie życzę, zresztą każdy ma jakiegoś aktora, którym się 'podnieca' i jak Ci to przeszkadza to się rozbierz i pilnuj ubrania.

Dadzenie

Dagula, po co te nerwy? Zinah ciebie nie obrazila, ale ty zachowujesz sie jak napalony dzieciak. Z twojej wypowiedzi stwierdzam ze nie patrzysz na gre aktorska Ewana tylko na to czy ma w filmach spodnie czy nie.

Mona

eh.... ja się nie denerwuje, a gdybys chciała wiedzieć to żeby docenić to co ma w spodniach pozytywie musi mi się gra aktorska Ewana spodobać, a później dopiero doceniam reszte.

Dadzenie

ale przecież dagula nie skierowała tych ostatnioch słów do zinah tylko do użytkownika Furia który się nabijał... więc spokojnie :D

użytkownik usunięty
Fluorescent

Zianah mam pytanie do ciebie bo chyba wiesz dużo o ewanie 8) czy filmy wyprawa na białe niedziwiedzie ... i in wild ... czymś się różnią bo mają taki sam temat i jeszcze jedno pytanie czy można je kupić na dvd ??? pozdrawiam