Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Przeczytałem na dwóch wiarygodnych stronach, iz Emma Watson w dniu swoich urodzin ( liczyły one ponad 150 gosci, w tym Rupert Grint. Mozna było tez zakupic drinki. Emma się widać trochę opiła), juz troche wypita obściskiwała się ze swoim chłopakiem (imie jego nie znane). I tu chciałbym żebyście powiedzieli czy to jest prawda?????????
Mi zależy na tym jak najbardziej by to nie była prawda. Piszcie wszystko z odwaga przyjmę każdy cios.

Hmartix

Obawiam się, że tak widziałem zdjęcie Emmy, która całuje się ze swoim chłopakiem. Jest całkiem brzydki ;/ ( czyzby nie miała gustu) potem dam linka do tej fotki. Cuż teraz bym wolał nawet żeby Dan czy Rup chodził z niom, bo teraz to całkowite bezgustowie.

Dr_Bree

to że jej chłopak jest brzydki nie ma nic do rzeczy! może poza tym że emma nie patrzy na wygląd świadczy jak najbardziej pozytywnie!

Hmartix

Z tego co wiem, to jest to prawda. Nie moge tylko zrozumieć, co was tak w tym zdenerwowało? To, że dziewczyna całuje sie ze swoim chłopakiem jest jaknajbardziej NORMALNE! Ile ona ma lat? 16? W Polsce statystyczny nastoletek spróbował alkoholu w wieku 13 lat. Wiec nie róbcie z dziewczyny alkoholiczki i dziwki, bo na to nie zasługuje!

użytkownik usunięty
Hmartix

Rozśmieszyłeś mnie! A co, liczyłeś może, że masz u niej jakieś szanse? ;-)

Dr Bree - "bezgustowie"??? :-D

Hmartix

Mogę powiedzieć tylko jedno, ona ma chłopaka. Nie uważam jom za alkocholiczke ani za dziwkę, ale sądzę, że ona mając taką władzę mogla wybrać lepiej ( mogla wybrać mnie ;p). Mam nadzieje, że ona ujrzy mnie kiedyś w świetle reflektorów. Tez wolałbym, żeby nie miała tamtego chłopaka ( lepiej by było jakby to był TOM RUP DAN).

użytkownik usunięty
Fresh_Ass

No tak, bo TAMTEN chłopak to przecież "bezgustowie" ;-)

Nieeeeeeeeeeeeeeee...zara walne w biórko i pierdolne na podłoge...ale temat!!!!!!!!!!!!!!!! YhYhmmmm...Aha tam ktos miał dac linka całujacej sie Emmy z tym chłopakiem...jak dasz mi te które mam na mysli to jeszcze bardziej cię wyśmieje..ale co tam ty tego widziec nie bedziesz.

Oczywiscie dołaczam sie że Emma nie jest dziwka...bo co to by był za świat jeśli by sia nazywoło kazda dziewczyne która zawiera znajomosci z chłopakami dziwka

a tak szczerz z chłopakiem ile mozna chodzic w przygładowym wieku 16 lat?? dwa misiace, pół roku, rok, dwa lata - góra
Nie róbci z tego afery...ludzie spokojnie za pare miesięcy zobaczycie Emme znowu trzymajacą Dana ręke na premierze u aktorów to niedługo...a ile ona jeszcze rozwodów przejdzie w przyszłości...ehhhh to wszystko robi kasa i kariera..ona bedzie chciała więcej, stanie się natrętna a faceci ego nie lubia.
Oczywiście nie chca tego i mam nadzieje że moje słowa przemienia się w gówno...ale tak zazwyczaj jest z artystami wielkiej sceny.

Hmartix

ależ oczywiście, ze emma ma chłopaka!
nazywa się zenek i mieszka w bloku obok mnie...

:P

Rathnait

No oczywiście, że ma chłopaka sam widziałem zdjencie jak się całuje. Było widać jej twarz sklejonom z jakimś średniej urody gościem. Do czasu, aż spotka mnie. HEHE.