Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 515 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Witam. Czy zna ktoś może aktualny adres Emmy? Moja młodsza siostra koniecznie chce mieć autograf Emmy, no i cóż ja poradzę, że ten 7 letni maluch nie zna angielskiego, więc cała zabawa z pisaniem do niej przypada mnie. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mógł podać jej adres ;)

pandzia94

Na necie sa skany jej autografow, sciagnij i wydrukuj

Jacob Voorhees

Widać nie rozumiesz różnicy między własnoręcznie podpisanym zdjęcie, które wysyłasz do aktorki a skanem jej autografu.. Przykre..

pandzia94

To był żart...

pandzia94

Ha, nie ma szans, żeby własnoręcznie podpisała. Możesz liczyć tylko na PP :P

pandzia94

Hej! nie odpowiem wprost na Twoje pytanie. Poznałam w internecie Pewnego chłopaka który jest fanem Harrego Pottera, ma swoją stronę na FB. Posiada już autografy chyba wszystkich aktorów z Harrego. Jeśli będzie 500 polubień strony poda adres do miejsca gdzie aktualnie pracuje Emma. http://www.facebook.com/#!/pages/Harry-Potter-Kolekcja/221295017969644

Marzenocha

Wiem o kogo Ci chodzi ;) I polubiłam jeo stronkę i poprosiłam znajomych, żeby polubili niestety nadal brakuj chyba koło 100 osób :<

pandzia94

Świat jest mały ;) Myślę, że przy odrobinie perswazji Daniel poda nam adres bez tych 500 polubień ;)

pandzia94

Jakby co, to nadrukowany można dostać dzięki adresowi tutaj: fanmailz.biz Zawsze coś. A i ja też trochę zbieram autografy, zapraszam: pottering.blog.onet.pl

pandzia94

Emma Watson
"The Bling Ring" Production
American Zoetrope
6747 Milner Rd.
Los Angeles, CA 90068
USA

Marzenocha

Noooo kurczę. Ja też zamierzam wysłać :D

użytkownik usunięty
pandzia94

Dzieciak ma 7 lat, więc możesz podrobić ten autograf i się co najmniej do komunii nie skapnie.

-,-

Próbujesz zrobić idiotę z siebie czy ze mnie?

użytkownik usunięty
pandzia94

Z Twojej siostry.

Musiałbyś się nieźle natrudzić przy tym.

Dokładnie to samo pomyślałem xD

pandzia94

Jak znajdziesz odpowiedni adres, który jest sprawdzony to podzielisz się nim?
Chciałabym zebrać kilka autografów, mogą być nadrukowane dla kuzyna który jest wielkim fanem!
Jak dla mnie to świetny prezent na takie okazje jak urodziny. :)
Pozdrawiam!

pandzia94

Emma Watson
PO Box 68162
London
N1P 2AL
United Kingdom

Prosze bardzo, znalazłem to na stronie prowadzonej przez jej fanki. http://em-watson.pl/?page_id=108. Niestety loffciam ją, i moje serce nie może się z tym pogodzić :(

pandzia94

Niestety Emma nie wysyła oryginalnych podpisów, jedynie nadruki... ale próbuj, jeśli chcesz. ;)

Mary_Jules

Mam znajomego, któremu podpisała wysłane zdjęcie.

pandzia94

Przyznaj się chcesz być jej stalkerką, prawda ? :-)

crazy_race

pewnie będzie koczować przed domem i wieczorem wtargnie by ją wydymać!!! :)

Schizofrenik_XXI_wieku

Dobre! Punkt dla Gryffindoru :)

kopsak

Haha, warto było przeczytać ten temat dla ostatnich 3 komentarze ::D
btw. skoro masz znajomego, któremu podpisała zdjęcie to możesz go przecież zapytać na jaki adres wysyłał..
a jak to też nie, to pomysł kogoś wyżej, żeby podrobić podpis jest dobry, skąd ona się dowie, jak wygląda oryginał?

Schizofrenik_XXI_wieku

Jeśli już bym miała coś takiego zrobić to na pewno moją ofiarą nie byłaby Emma ;)
Wiem na jaki adres wysłał, ale jest on już dawno nieważny.
Jasne, że mogę podrobić podpis.. ale dla mnie to tak jakby zamiast firmowej koszulki z jakimś logo kupić zwykłą koszulkę za 5 zł i naszywkę z takim logo i samemu przyszyć... Widzicie różnicę ? Jeśli tak to zrozumiecie o co mi chodzi, a jeśli nie to nie mamy o czym rozmawiać :)

pandzia94

oj na żartach się nie znasz??? :)

Schizofrenik_XXI_wieku

znam :D
ale to nie zmienia faktu, że prędzej koczowałabym pod domem Alana Rickmana albo Johnnego Deppa niż Emmy xD

pandzia94

Gdyby Johnny podał swój adres to chyba już nigdy nie przedostałby się przez morze fanek oblegających dom :D

FanHelenyBonhamCarter

Haha :D Pewnie masz rację ;)