Eldo

Leszek Kaźmierczak

6,6
59 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Eldo

ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOU

użytkownik usunięty
BlackShit

Jego majk jest mądrzejszy niż Ty.

L*dogg to filozof i Mickiewicz naszych czasów przecież!

BlackShit

moze byc slaby na wolnym, ale lirycznie zabija tekstami, ale czego oczekiwac po czlowieku ukrywajacym sie pod nickiem 'czarne g*wno' lol :D
ty chyba jestes jakims krypoty-psychofanem sadzac po ilosci postow na jego temat, zenada na calego

krolowa_sniegu_2

żenada to jest z pseudo intelektualisty eldoga i takich fanów jak ty, wracaj słuchać swojego poety z dupy i ogladać małą syrenkę

BlackShit

nie jest to mój poeta bo osobiscie go nie slucham, mala syrenke ogladalam raz, wiec odbij

BlackShit

jesteś strasznie zaślepiony, nie można z Tobą dyskutować. Nie rozróżniasz nawet takich prostych pojęć jak fan a człowiek racjonalnie myślący. Czyli co? Każdy kto się z Tobą nie zgadza w tej kwestii est fanem Eldo? Haha, bardzo logicznie tylko mi tu wychodzi nie tautologia... Frieden.

Gem

jakbyś napisała to po polsku, to może bym podyskutował, a tak to sorry, ale mówię ci nara!

BlackShit

zwracanie się w ten sposób do innej osoby pokazuje jakie masz wychowanie a raczej jego brak. Mi za to nie bardzo che się z Tobą dyskutować. Nie mój poziom. sorry :)

Gem

chyba jednak ci sie chciało, zaczepiłaś mnie w 3 tematach, ale masz racje, to nie twój poziom
zdecydowanie moja osoba jako dyskutant to za wysokie progi dla ciebie, a zniżać mi sie nie chce, gdyż w tym wypadku bym sie chyba musiał położyć na ziemi

BlackShit

TY MOJA MORDO MORDO KOCHANA MORDO MORDO...

Lecho1523

NAWET GDY WOKÓŁ POLICJI KORDON TO ZIOM DAMY IM HORROR NIECH SIE PI**DOLOM NIECH FLARY PŁONOM!!!!!!

użytkownik usunięty
BlackShit

Nawet Kula go pocisnął http://www.youtube.com/watch?v=TUB3mVYoPw4

no Jimi to jest liryczny wandal, zjadł, przetrawił i wysrał eldoga

BlackShit

Ile dzieci będzie się podniecać tym, że mu nie wyszło na free?
Żałosne, BlackShit - nie wiem kogo słuchasz ale zgaduję, że pewnie typu ,,Dobre Chłopaki Reprezentują JP".
Jesteś po prostu zbyt głupi na jego teksty, wracaj do dennego pseudo rapu.

EminemSlimShady

I jeszcze jedno:
A pojazdem ludzi typu ,,Oglądaj Małą Syrenkę" wzbudziłeś mój uśmiech na twarzy, Boże jaki punchline <hahaha>
Beka Grubo Kręcona.

EminemSlimShady

beka to jest z ciebie dzieciaku z eminemem w avatarze, ile masz lat?? 16??
i stały tekst, jesli nie jaram sie kalekim filozofem eldo, to znaczy, ze słucham firmy, hemp gru i innych debili, otwórz umysł dzieciaku, bo widze,ze jestes pięknie ograniczony

BlackShit

Sam wytykasz mi stałe teksty, a według twojego mniemania, jeśli nie zgadzam się z twoim zdaniem to jestem dzieciakiem - Piękna definicja? czyli wychodzi na to , że również jest beka z ciebie, jednocześnie twierdzisz, że przez to jestem ograniczony, jednak twierdzisz, tak przez to co i ty zrobiłeś, czyli wychodzi, że również jesteś ograniczony, pięknie zadziałałeś przeciw sobie. Brawo.

EminemSlimShady

nie dzieciaku, nigdzie nie napisałem, ze jezeli sie nie zgadzasz z moim zdaniem to jestes dzieciak.
Ja tylko stwierdziłem fakt i zdałem pytanie, ile masz lat, na które nie odpowiedziałeś, co mnie utwierdziło w przekonaniu, ze mam racje.
Bo to,ze jesteś gimbusem widać od razu, po prostu czysty fakt

BlackShit

Haha, brawo nazywasz mnie dzieciakiem, a nawet nie potrafisz Czytać ze Zrozumieniem, przeczytaj 10 razy to co napisałem, jak nie pomoże zapraszam do szkoły i poproś belfra z polskiego żeby nauczył cię czytać. ,,Otwórz umysł" - Ha ha hahahaha.

EminemSlimShady

a jak mam cie nazywać, skoro takie są fakty?? mam cie dziadkiem nazywać, 16 albo nawet mniej latku?

BlackShit

,,Haha, brawo nazywasz mnie dzieciakiem" - Czytaj dalej, bo po twojej odpowiedzi sądzę, że przeczytałeś tylko te zdanie.

EminemSlimShady

(dopisane do poprzedniego postu) mocne słowa jak na kogoś który wyśmiewa się z Eldo i jego jedyny argument to, to , że nie wyszedł mu freestyle, facepalm.

EminemSlimShady

co by nie mowic to z tego freestyle'u beka bedzie dożywotnia. :D
nie da sie z tego nie smiac po prostu

krolowa_sniegu_2

ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOU ŁOOOOOOOOOOOOOOOO

BlackShit

peace yo !

BlackShit

ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOU

BlackShit

Eldo tworzy muzykę dla osób nie bojących się mysleć, dla starszych i bardziej wymagających intelektualnie miłośników Hip Hopu.... no ale co ja tam wiem, mnie też nazwiesz jakimś gimbusem czy ograniczonym dzieciakiem....

BlackShit

ESENCJA TWÓRCZOŚCI, NIE DA SIĘ ZAPRZECZYĆ, PODOBNIE JAK PIHA- TY MOJA MORDO MORDO KOCHANA MORDO MORDO NAWET GDY WOKOL POLICJI KORDON TO ZIOM DAMY IM HORROR NIECH SIE PEIRDOLOM NIECH FLARY PLONOM PIS JOŁ

BlackShit

<SMARKNIĘCIE> ale i tak go lubię :D

BlackShit

Czarny gówniarzu!!!! Mam pomysła!!!! Stan się raperem to wtedy pogadamy.

Marik1234

nono, moja ulubiona riposta,"nie podoba ci sie? nagraj lepsze" poziom gimbazy albo jeszcze niżej.
zrozum deklu, ze jak krytykuje bułki w piekarni, bo są ch*jowo przypieczone, to nie muszę być wcale piekarzem.

BlackShit

Za to ty jesteś najlepszym discopolowcem w Polsce, przewyższasz zespół Full Bayer.
Twoim największym hitem to "pokaż dupę Jola".

Marik1234

bayer full > eldo cweldo

BlackShit

weź jeszcze raz nawiń eldoka na wolno bo dobrze nawijasz prawie jak poeta eldo PIS JOŁ I ŁOOOOO JAK RED.

BlackShit

ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE...<SMARKNIĘCIE> Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOŁ
ŁOOOOOOOOOOOO

BlackShit

Eldo, zjedz koniczynę, bo strasznie filozofujesz.

BlackShit

Temat pierwszej klasy. Psychofani Erdoga klasycznie podnoszą argument "jesteś zbyt głupi, żeby zrozumieć". Ja interpretowałem Eldokę, zajeło mi to wiele lat. Doszedłem do egzegezy metafizycznej. Tylko dalej mam jeden problem, o co chodziło ze <smark>?