Elżbieta Jaworowicz

Elżbieta Latawiec

1,0
1 ocena pracy reżysera
powrót do forum osoby Elżbieta Jaworowicz

I PROWADZĄCA ŚWIETNA ! :D Bardzo pocieszające, że w tv pokazuje się nie tylko cukierkowe "Taniec z gwizdkami" , taniec na lodzie, show , model itp... TVN lubię za ich programy rozrywkowe, ale tak serio to oni nie mają żadnego poważnego programu publicystycznego.. Co innego TVP - tudzież "Sprawa dla reportera", "Magazyn ekspresu reporterów", "997", "Warto rozmawiać".. A prowadząca Sprawy.. jest jedyna w swoim rodzaju

iris_1984

zgadzam się program jest na prawdę dobry, pomaga ludziom, jednak co do prowadzącej to mam zastrzeżenia. Przeszkadza i przerywa rozmówcą, nie da się wypowiedzieć do końca no i sposób w jaki siedzi tez nieco mnie drażni przeważnie po prostu słucham tego programu a nie oglądam go. Ale o wiem, czepiam się;)

Szmminka

Trzeba przyznać, że pani Elżbieta lubi wchodzić w słowo, ale mi się wydaje, że to wynika z jej wielkiego zaabsorbowania daną sprawą, zauważ, że od strony merytorycznej jest zawsze świetnie przygotowana i nie ulega wątpliwości, iż bez względu na wszystko jest i będzie twarzą pozytywnego działania telewizji publicznej. Jak wyżej: ''jest jedyna w swoim rodzaju''.

Szmminka

Powiedziałaś wszystko:) draznia mnie jej powyginane nogi i ciagle przekrzykiwanie sie z GOSCMI programu.