Douglas BoothI

Douglas John Booth

7,4
7 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Douglas Booth

Ten koleś jest mega przystojny i do tego dobrze gra. Mi jednak na początku przypominał Francisco Lachowskiego ^^ Chłopak mógłby też zostać modelem . A film który dzisiaj ogl. w którym on grał ,,LOL'' jest bardzo fajny.Polecam! A Douglasa ustawiam na tapetę <3

yeaaaaa

ale on jest modelem, brał udział w sesji z Emma Watson!!! Własciwie to zaczynał jako model :)

aga_onisk_aga

dobra nie wiedziałam ;d

yeaaaaa

E tam, kompletnie inny typ urody niż Lachowski.

nikike

inny typ urody ?! mają podobny typ urody. Kompletnie inny to ma Elvis Presley i Harry Styles z 1D

yeaaaaa

A poza tym, czy ważne jest to do kogo jest podobny czy to, że jest przystojny ?...

yeaaaaa

Nie jest ważne to czy jest do kogoś podobny, tak tylko mówię

nikike

No okey.

yeaaaaa

Inna sprawa, że Lachowski jest najprzystojniejszym facetem świata, a Booth jest po prostu przystojny.

nikike

Bez przesady, nie jest najprzystojniejszy... jest wielu przystojnych chłopaków/facetów na świecie.

yeaaaaa

On jest najprzystojniejszy.

nikike

Dla cb , nie dla wszystkich ;)

yeaaaaa

Dla mnie i dla wielu.

nikike

Na pewno nie widziałaś wszystkich facetów na świecie więc nie powinnaś pisać ze to właśnie on jest najprzystojniejszy na świecie... ale nie bd się z tb kłócić, każdy ma swoje zdanie, może kiedyś je zmienisz.. nie wnikam

yeaaaaa

Wejdź na mój profil i popatrz na znaczek obok nicku.

nikike

Już to zrobiłam i widziałam

yeaaaaa

No, więc proszę o odpowiednie formy osobowe.

nikike

hahaha o ten znaczek ;d wybacz nie zauważyłam . Przepraszam ;)

yeaaaaa

Nie ma za co. Co prawda zdarza się to rzadziej niż kiedyś, bo trochę osób mnie na Filmwebie jednak już zna ale ciągle się zdarza.