Znasz ją osobiście?
Poza tym nie chodzi tylko o występy na scenie ale i wywiady w ktorych zachowuje się po prostu kretyńsko.Teraz ogłosiła sie królową elfów,a na jednej z płyt jest jej zdjęcie gdzie rozkracza nogi,dziękuję za taka królową i wspólczuję małoletnim fanom-niezły przykład.
Doda powoli sie kończy,jej płyta którą probowała wypromować na skandalicznych zdjęciach z okładek spada z list przebojów,ona dobrze o tym wie i chciałaby podbić inne kraje skoro polski juz sie nie da-ale nie dla psa kiełbasa!
A ty tak samo .Gdybyś wsłuchał się choć raz w jedną z jej piosenek . Ner gal z którym była nie jest satanistą Tak samo z gagą podróba Dody To co robi na przykład zbierała pieniądze na niego to z niej nadal Taka Idiotka? Cała polska oceniają po okładce Hipokryzja na porządku dziennym
gaga jest podróbka dody?
ha ha haaaaaaaaa-twoja królowa tak to ostatnio wymysliła-czytałem,wysmiano ją.
A że zbierała kasę to zbierała ponieważ był jej facetem,dwa że chciała w ten sposób zaistnieć.Jak taka dobra to powinna udzielać się charytatywnie już wcześniej,ale wyczuła swoim elfim nosem że pomaganie jest modne i dzięki temu można narobić o sobie rozgłosu.
Oceniam ją taką jaką jest,czyli parodiantką Lady Gagi,szukającą sposobu na zaistnienie za wszelką cenę.Nie mogę jej oceniać inaczej ponieważ nie ma ku temu żadnych podstaw,gdzie jej nie widzę,co o niej nie czytam,wywiady itp,to potwierdza to tylko moje zdanie.
Kiedy nastała Gaga,Doda zmieniła swój wizerunek-zaczęła nosić dziwne stroje,zmieniła się muzycznie (był rock,potem w sumie pop),kiedy związała się z Nergalem,było to samo,niemalże satanistyczne koncerty,teraz po rozstaniu z nim dokleja sobie uszy i twierdzi że jest królową elfów-hahahaaaa
Czekam tylko kiedy ogłoszą ją królową psychiatryka.
A co do tekstów jej piosenek
(Wooo ooo oooh)
Bad girls są głodne i złe
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girl
Bad girls to skończy się źle
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girls
Nie toleruje słowa Nie
Zawsze dostaję to co chcę
Twe miejsce jest u moich stóp
Ja pani twa i twój Bóg
Bierz w zęby smycz i przynoś mi bat
Się śliń i giń, u stóp moich siad
Bierz w zęby smycz i kładź się na wznak
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girl
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girls
Od życia biorę to czego chcę
Nigdy przed niczym nie cofam się
Nadchodzi rewolucja i nowa konstytucja
Wszystkiego ciągle mało mi
Wciąż potrzebuję świeżej krwi
Jest szaro, nudno, byle jak
A chcieć to móc, więc zmienię świat
Podpale miasta i zjaram wsie
Niech będzie dym i niech dzieje się
Podpale miasta bo nudzę się
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girl
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girls
Ja jestem rewolucja, ja nowa konstytucja
Tylko seks i ogień
Dłużej już nie mogę
Tylko seks i ogień
Tylko seks i ogień w mojej głowie
Przez nie spać nie mogę
Seks i ogień
Płonę, płonę, płonę
Płonę, płonę, płonę
(Wooo ooo oooh)
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girl
(Wooo ooo oooh)
Bad Girls, Bad Girls
Ja jestem rewolucja, ja nowa konstytucja
bardzo ambinty,seks,ogień i inne bzdety...
I po co mi to wysyłasz może przeczytaj kiedy która była sławna nie jestem jej fanem i czy Ci napisałem , że lubię jej teksty może podziel się swoja muzyką
Cięzko pisac z osoba która nie potrafi nawet określić swojej płci-ogarnij się bo twoje posty sa po prostu niezrozumiałe.
Mógłbyś ogarnąć rozum. Może ty podajesz swoje dane . Powiedz mi jaki masz pin i ile masz pieniędzy . Na pewno słuchasz przedszkola do Opola .
Kuzwa-chodzi mi o to że w profilu masz znaczek "kobieta" a wypowiadasz się jako facet ( cytuję-"nie jestem jej fanem i czy Ci napisałem"),w dodatku masz Angelinę w avatarze to juz kompletnie mnie myli.
A z tym od przedszkola do opola to co to ma być?,że niby dzieci tego słuchają?,jesteś wyjątkowo nierozgarnięty bo tak się składa że to program familijny,więc i dorośli rownież go oglądają,więc tak oglądam czasami ten program i jestem dorosły-zatkało?.
Wpieprzasz mi teksty żebym wsłuchał sie w teksty Dody,zacytowałem ci jeden,a ty się burzysz że cos ci wrzucam,udowodniłem ci tylko że te jej wypociny nie mają żadnej wartośći,że są byle jakie jak ona sama.
Męczy mnie wymiana zdan z tobą,nie masz niczego ciekawego do powiedzenia w temacie a się rzucasz.
Dziwne , bo to ty się wprosiłeś na ten temat . Nie podoba CI się , to nie pisz proste ?! Do znaczka ,,Kobieta " , to często zmieniam.
"to ty się wprosiłeś na ten temat "- wyobraź sobie, że tematy są właśnie po to, żeby się w nich wypowiadać. Chciał, to się wprosił.
Teksty Dosi są proste jak budowa cepa, zero metafor, wszystko proste, banalne- bo widać trudniejszych fani nie zrozumieją, ale cóż- jaka gwiazda, tacy fani.
To, co napisałaś/eś w temacie: "Ona gra na scenie tylko taką", świadczy co najwyżej o jej hipokryzji, jakichś kompleksach itd. na pewno nie jest zaletą. Krytykowała Tatu, że tylko udają przed kamerami i na scenie, a robi tak samo? to hipokryzja i fałszywość.
A w twoim widzeniu wejdź i obraź ,,To, co napisałaś/eś w temacie: "Ona gra na scenie tylko taką", świadczy co najwyżej o jej hipokryzji," . TO po co oceniasz aktorów przecież , to HIPOKRYCI .
możesz po polsku? Chodzi Ci o to, że aktorzy, którzy grają, których zawodem jest udawanie, wcielanie się w postać, są hipokrytami? buahaha, co za myślenie. Dodzina aktorką nie jest i nie będzie, bo jak sama przyznała, niestety, do tego nie ma talentu. Pomyliłeś/aś aktora z muzykiem.
Tak i ty . Dwa co z tego , że gra inną na scenie niż jest . Nie lubię jej muzyki . Jeszcze jedno w teledyskach chyba grają ale jeśli uważasz , że tak robią na odzień , to nie będę Cię z tej iluzji wyłaniać.
"Tak i ty"
Nie, ja nic nie pomyliłam.
"Dwa co z tego , że gra inną na scenie niż jest "
To, że sama krytykuje tych, co tak robią, a robi to samo- to jest hipokryzja.
"Jeszcze jedno w teledyskach chyba grają ale jeśli uważasz , że tak robią na odzień , to nie będę Cię z tej iluzji wyłaniać. "
Czy ja gdzieś wspomniałam o teledyskach? Nie było mowy o teledyskach, a o koncertach. To dwie różne sprawy. Zły przykład.
Tak nic nie popełniłam widać , że się kogoś innego spytałaś o błędy które popełniłem ,,możesz po polsku " znajdź zejdą 2 doby.
nie o błędy chodzi, tylko o to, żebyś zrozumiale pisał w języku polskim, bo Twój bełkot nie jest zrozumiały!
skoro odpisujesz mi, to powinnam przeczytać, więc powinieneś pisać tak, aby adresat mógł to odczytać, bo inaczej jest to po prostu przejaw braku szacunku.
Raczej tak, z nas dwóch to Ty nie zasłużyłeś na szacunek.
Pseudointeligentne teksty, buahaha.
Bronisz się ,,buachahaha" i tym co pisze. Do tego , to zaczęłaś te brednie wypisywać i tutaj nie ty nie zasługujesz na szacunek
"Buhahah" służy wyrażeniu emocji- w tym wypadu śmiechu (z Ciebie). To Ty wypisywałeś w tym temacie brednie, w dodatku pisane jakimś dziwnym bełkotem, pozbawione sensu i logiki. Ale zazwyczaj głupi zawsze jest przekonany o swojej mądrości, niestety...
Skoro piszesz, że "zaczęłam w tym temacie wypisywać brednie", to zacytuj. Czekam.
To sobie poczekasz , bo najwyraźniej czytać nie umiesz . Wyrażać emocje , to se możesz w toalecie publicznej . To jak i PO CO zdołałaś , to przeczytać nie uważasz , że jako piosenkarka itd mi się nie podoba ale jako kobieta i w czynach .
Nie, wyobraź sobie, że żyjemy w kraju demokratycznym i wyrażać emocje można nawet na forum (niesamowite, co?), co więcej- jest nawet specjalny środek stylistyczny służący temu, a mianowicie- wykrzyknik- i tymże właśnie środkiem jest "buahaha", ale w końcu to wiedza z podstawówki, możesz nie wiedzieć, jeśli nie ukończyłeś...
Moje czytanie ze zrozumieniem jest jak najbardziej w porządku, za to z Twoim nie bardzo... "To jak i PO CO zdołałaś , to przeczytać nie uważasz , że jako piosenkarka itd mi się nie podoba ale jako kobieta i w czynach." - pisząc o jej hipokryzji, oceniłam jej czyny i to jaką jest osobą.
Miłego pobytu w toalecie publicznej.
Właśnie pokazujesz swój poziom. Kończę dyskusję, bo żeby takowa w ogóle zaistniała musi być jakiś poziom. A 1 osoba na poziomie to za mało (jakbyś i tego nie mógł rozszyfrować- to od razu wyjaśnię- napisałam, że jesteś prostakiem).
I piszesz dziecko , że ty masz poziom fan of Brooke logan . Jak się wyskakuje z prostakiem bo lubię Dodę , to się nie dziw , że ktoś Ci tak pisze . Pokaże ci twoja postawę
-Mamusiu puść chce się iść pobawić-
-dobrze córeczko-
Po chwili
-jesteś głupi -
- chyba Ty-
-MMAAAAAAAAAAAMUSIIIIIUUU!!!!!!!! oon mnie obraża-
- Nie płacz wszystko co Cie uszczęśliwi , to to zrobię-
Hahaha, nie mogę. "I piszesz dziecko , że ty masz poziom fan of Brooke logan"- nie, nic takiego nie napisałam, masz urojenia. Czas się zacząć leczyć. Jesteś prostakiem, bo zachowujesz się jak prostak. Tekst z kiblami toi toi był prostacki. Nie napisałam, że jesteś prostakiem, bo lubisz Dodę. Ty nie rozumiesz prostych zdań. Tworzysz jakieś chore nadinterpretacje. Jesteś zbyt tępy, żeby wdawać się w dyskusje.
ambitne, jak ambitne.... jej teksty nawet literacko leżą, a to dopiero porażka... być może nie raziłoby mnie to tak bardzo, gdyby nie to, że przy takim IQ tekściarka z takim doświadczeniem powinna już pisać na poziomie Homera albo Mickiewicza.
wiem nawet, jak napisać zdanie "nie wiesz, co to?" ;p ale twoja prośba wydała mi się głupia wobec czego chciałam sie upewnić, co masz konkretnie na myśli.
nie podejrzewałam Cię nawet o aluzję. po prostu zastanawia mnie po kie licho chcesz linka do czegoś, czym sieć jest przepełniona?
moje słowa są bez pokrycia?? bo nie przysłałam ci linka do tekstu dody?? jesteś nie dość, że bezczelny to jeszcze na dodatek śmieszny. kochaj se i ubóstwiaj swoją królową, ale przestań tak o nią wojować, bo się ośmieszasz. nie mam zamiaru z tobą dyskutować, skoro nie potrafisz ocenić tekstu, który słyszysz.
widzisz, każda w miarę myśląca jednostka zażądałaby ode mnie wyjaśnienia, dlaczego uważam, że jej teksty nie są na odpowiednim poziomie (poprzez analizę tychże), a ty chcesz linka. paradne!
Aha władcy pierścienia nie wolno obrażać , a ja jak najbardziej .
Mogę powiedzieć , że einstein był kretynem i miał pały od góry do dołu . Też nie ma linka .