Lubie ja, ale dawno tak sztucznie wygladajacych cyckow niw widzialam. Normalnie jakby mialy przypieta metke ze skladem chemicznym tych "kulek" jakie jej wszczepili! lol
nie przesadzaj! wygląda dobrze, znam bardziej sztuczne gwiazdy. a ten dowcip ze składem chemicznym to Ci sie udał, nie ma co. powiedz kiedy moge zacząć się śmiać :/
Ja tam widziałam na jakimś starszym zdjęciu - faktycznie miała blizenki wokół brodawek czy brodawki, ale nie wiem czy ma teraz - nie wiem czy już jej tego nie zlikwidowali. Natomiast tak poza tym to jej biust wygląda bardzo naturalnie, nawet tak opada w sensie wydaje się bardziej ciężki niż sylikonowy. Osobiście nie mam nic przeciwko sylikonom jeśli chodzi o sam wygląd bo podobają mi się takie kobiety, którym biust wiecznie 'stoi', dla mnie to nieco niesympatyczne ze strony natury, że naturalny biust jest taki bardziej leisty i jak kobieta się pochyla to niezbyt dobrze wygląda (rzecz jasna jak ma większy biust, bo przy bardzo małym nie ma problemu). No, ale to kwestia gustu i w ogóle w tych rozważaniach nie biorę pod uwagę dotyku bo mnie to nie interesuje (nie jestem facetem żeby o tym myśleć:) Koniec końców nie mam nic przeciwko sylikonom u aktorek i innych gwiazd pod warunkiem żeby ogólnie ładnie wyglądały, a Dita wygląda bardzo ładnie i o dziwo wyjątkowo naturalnie.
Nie widziałaś ?to wystarczy spojrz sobie na dode to,to dobpero sztuczność a ja nawet nie wiedziałam ,że Dita ma sztuczne(a widziałam ją nago na zdj.)
Nie wiem do kogo i którego urywka wypowiedzi jest to pytanie "Nie widziałaś?". Natomiast co do wyglądu piersi Dity to dodam, że też znaczenie ma to z jakiego okresu ogląda się jej zdjęcia (czy filmy). Kiedyś faktycznie miała dość nawet mocno sztuczny biust - faktycznie widać było, że to silikon, jednak później jej to popoprawili i naprawdę wygląda bardzo naturalnie. Tak więc może ta niezgodność opinii wynika trochę z tego, że mające inne zdanie osoby oglądały fotki z różnych lat. Dodam jeszcze, że Dita z upływem czasu wygląda coraz lepiej - jednak zabiegi upiększające robią swoje:) - więc faktcznie jeśli ktoś oglądał tylko te zdjęcia sprzed kilku lat (może ok. 10 lat) to faktycznie może mieć w pamięci jej mankamenty, których obecnie nie ma.