Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 090 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

dziewczyna w swojej filmografii ma praktycznie tylko camp rock, a gdzie się nie odwrócę to widzę tą wyszczerzoną buzię. stron na jej temat istnieje chyba z milion, a cały youtube jest wypełniony filmikami typu "Sel&Demi" albo "demi lovato tribute".
powiedzcie mi, jak to możliwe, że z takim śmiesznym dorobkiem, jak jeden film zyskała niewyobrażalną popularność chociażby u młodzieży?

użytkownik usunięty
Stacy

Po pierwsze: Zagrała w dwóch filmach i w kilku serialach.
Po drugie: Nagrała dwie płyty.
Po trzecie: Disney'owskie gwiazdy są bardzo popularne wśród nastolatków.

Stacy

Stron na jej temat jest 2 470 000 Seleny Gomez 2 850 000 Vanessy Hudgens 2 030 000 a u Ashley Tisdale 3 180 000 a u Miley Cyrus 7 460 000 tak pisze jak sie wejdzie w grafike na googlach

Stacy

Lovato to jedna z najmniej cenionych prze zemnie młodych gwiazdek .
Osobiście nie lubię serialów Disneya ( np hannah montana, słoneczna sonny ) .
Pełno się znajdzie tutaj młodych "nastek" zawzięcie broniących swojej kochanej gwiazdki...
Jak dla mnie, Lovato - DNO .

użytkownik usunięty
Stacy

Może łaskawie udowodnisz dlaczego jest dnem?
Bo nie siedzi na podobnych stronach typu filmweb i nie narzeka wiecznie na inne gwiazdy tylko ruszyła dupę i zrobiła coś z swoim talentem? Bo o ile do aktorstwa można się przyczepić to nie można zaprzeczyć, że głos ma dobry. A jej muzyka to gwestia gustu. Uważam jednak, że robi najlepszą wśród wszystkich disneyowskich gwiazd.

Polacy to potrafią tylko narzekać i krytykować, a powinni sami ruszyć dupsko z fotela i pokazać jacy to oni są świetni.
No chyba, że kompletnie nic nie potraficie i dlatego w waszych postach przejawia się zazdrość.

Stacy

Jesteś przykładem przeciętnego człeka, który w obronie swojego idola z
góry posądza o zazdrość.

Stacy

Jest to możliwe i osiągalne :). Rozumiem, gusta są różne, ale wydaje mi się, że jeszcze pokaże, iż taka słaba znowu nie jest. Niejedna gwiazda zaczynała w przeciętnych filmach, a później wzbiła się na wzgórza swoich możliwości. Ona zaczęła tak, trudno. Poza tym nie dziwne chyba, że jest lubiana wśród "swoich". Ma dopiero siedemnaście lat :P.
Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
Stacy

Nigdzie nie napisałam, że Demi jest moją idolką. To za duże słowo.

Przeciętnym człekiem też jesteś.
Jak większość 'krytyków' na tym forum. Tyle że większość z was nie potrafiłaby się wybić bo nie miałaby z czym. Demi to zrobiła i nie uważam,żeby zasługiwała na takie określenia. W przeciwieństwie do innych gwiazdek Disney'a, wydaje się,że poukładane w głowie i sodówa nie uderzyła jej do głowy. Dlatego takie gazetki jak Bravo nie mają co o niej pisać.

Śmieszne jest to, że w ogóle wiecie o kimś takim jak Demi. O ile wiem, o gwiazdkach Disney;a piszą tylko gazety dla nastolatek, a filmy z ich udziałami programy dla dzieci i młodzieży.
Linki do jej stron chyba nie wyskakują wam nagle na ekranie?
Zadziwiające, że większość moich znajomych nie orientowałaby się kim jest Demi Lovato czy Selena Gomez gdybym ich spytała, za to wapniaki które uważają się za znawców ambitnego kina interesują się disney'em.

Stacy

Mhm, ja do tej pory nie wiedziałam kim ona jest, słyszałam tylko nazwisko
i to dość często. Stąd mój temat. Pytam się jak to możliwe, że ta
"nastolatka, który zdołała się wybić i ma poukładane w głowie" jest tak
sławna pomimo jednego filmu i typowo popowych "piosenecek", bo takich
gwiazd jest mnóstwo.

użytkownik usunięty
Stacy

No to nie wiem jak czytasz, skoro w drugim poście napisałam, że zagrała w dwóch filmach i kilku serialach (a nie jednym) oraz nagrała dwie płyty. To chyba wystarczające, żeby mieć "żałosne, puste i głupie" fanki ?

A to, że jest dużo takich "popowych gwiazdeczek z pioseneckami (xD) których jest mnóstwo" - co z tego? To popowe piosenkarki nie mogą już nagrywać płyt bo jest mnóstwo takich, hip hopowcy też może mają nie debiutować no bo hh już bardzo dużo jest, zespoły rockowe też może mają siedzieć na dupie bo nie ma dla nich miejsca?

Nie rozumiem w czym tkwi twój problem. Nikt cię nie zamyka na siłę w jakimś pomieszczeniu z telewizorem i radiem i nie "torturuje" cię muzycką i filmickami Demi, w telewizji jej nie promują, no chyba że codziennie włączasz sobie Disney Channel, albo czytasz Bravo tudzież inne gazetki tego pokroju.W radiu też nie słyszałam jej piosenecek. Tak więc nie wiem dlaczego nie potrafisz przeboleć, że takie "popowe gwiazdecki co ich jest mnóstwo" nagrywają sobie płyty, albo grają w disneyowskich produkcjach, które są puszczane jedynie na stacji disneyowskiej, którą większość antyfanów regularnie ogląda ;)

Stacy

Z tego co piszesz wynika, że posądzasz mnie o to, że regularnie oglądam
Disney Channel.
Zastanów się, co piszesz.

Stacy

* Z tego co piszesz wynika, że posądzasz mnie o to, że regularnie oglądam
Disney Channel.
---

Przepraszam (;

użytkownik usunięty
Stacy

Nie, ja przypuszczam, że to robisz skoro tak "interesują" cię gwiazdki disney'a.

Stacy

"Interesują"? Skarbie, nmie wiem jak ty, ale ja mam 20 lat i bzika na
punkcie starego, amerykańskiego kina. Za stara jestem na Lovaty i inne
"aktorki".
I gdybyś ruszyła główką, to nie pisałabyś takich bzdur. Temat założyłam po
to, aby dowiedzieć się kim jest Demi i na czym polega jej wielki fenomen,
że na każdym forum, blogu etc. widnieje wielki oczorypny banner z napisem
"DEMI LOVATO".

Przemyśl to sobie kilka razy, skoro jeden raz nie wystarczył (;

Stacy

Demi Lovato - siedemnaście lat, amerykańska piosenkarka i aktorka(kompozytorka). Inne informacje znajdziesz na wikipiedii :).
Pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
Stacy

Skoro jesteś za stara na Lovaty to po co wchodzisz na tematy o niej, Cyrusy, Gomezy i Pamiętnik księżniczki? Pewnie odwiedziłaś (i podzieliłaś się swoją wiedzą na temat gwiazdy czyli - jest beznadziejna bo gra w disney'u, tyle o niej wiem, ale wystarczy do wyrobienia sobie opinii o jej beznadziejności) jeszcze HSM, Camp Rock, Jonasy, Hudgensy i Efrony czyż nie?

Chciałaś się dowiedzieć, dowiedziałaś się. Ale pewnie i tak to ci nie wystarczy i będziesz odwiedzać jej profil każdego dnia, no bo przecież trzeba, nawet jeżeli nie "interesują cię" takie "aktorki".

Jestem ciekawa jakie to fora i blogi, bo napewno nie o tematyce starego amerykańskiego kina. Pewnie forum młodzieżowe, no ale cóż, musisz się przyzwyczaić, że młodzież słucha takich gwiazdecek jak Demi. Jakoś to musisz przeboleć.

Ciekawe co by było jakbyś miała teraz córkę, powiedzmy 13 letnią i ona lubiłaby taką "aktoreczkę". Pewnie szlaban na wszystko co z nią związane nie?;) Nawet na internet, bo tam wszędzie oczorypne bannery DEMI LOVATO.

blush , jak wiem , że nie mam talentu to nie pcham się na scenę. Dla mnie Demi, jak już wcześniej wspomniałam jest dnem. Jeżeli uważasz, że mówię tak bo jestem zazdrosna, to pozdro .

Stacy

nie rozumiem twojego toku rozumowania, drogie dziecko. Pisałam już i
napiszę raz jeszcze skoro nie możesz pojąć. Założyłam temat po to, aby
dowiedzieć się na czym polega jej "fenomen".
I już się dowiedziałam, że na płytach pop i serialach Disney'a.
Mam nadzieję, że tym razem zrozumiałaś...

użytkownik usunięty
Stacy

Nie, to ja nie rozumiem twojego toku.
"Za stara jestem na Lovaty i inne tego typu aktoreczki" - ale wchodzisz na profile gwiazd disney'a.
"Chciałam się dowiedzieć jakie jest fenomen Demi" - no to już się dowiedziałaś, wiec co tu nadal robisz skoro ponoć się nią nie interesujesz?

Skoro mnie nie rozumiesz, to wejdź sobie na jakaś gwiazdę starego amerykańskiego kina i tam porozmawiaj z dorosłymi ludźmi.

Stacy

Tak, istotnie, już się dowiedziałam na czym polega jej "fenomen".
A po co tu ciągle wchodzę? Ażeby podyskutować sobie z tobą, bo twoja
niegasnąca nadzieja, że zazdroszczę i szaleję za gwiazdkami Disney'a
mnie nieźle bawi (; Wciąż ten sam, nieuzasadniony argument. Wchodzić to
sobie wszędzie mogę. Ale filmów z nimi nie oglądam, biografii nie
czytam, nie czatuję na nowe płyty, więc chcę dowiedzieć się kim są,
dlaczego są tak popularne. Nie interesuje mnie jednak bliższa znajomość
z ich "dorobkiem", który składa się chyba z dwóch seriali dla
nastolatków. To już wyjaśniłam. Jedyne co mnie interesuje to to, co
takiego zrobiły, że są rozchwytywane. A to nie świadczy o mojej obsesji
na ich punkcie (tylko o zwykłej ciekawości i dociekliwości), tylko
raczej o twojej, bo wciąż posądzasz mnie o to, iż jestem fanką tej
Lovato. Chcesz, żeby ci było raźniej, czy jak?
Do tej pory mnie bawiłaś, ale teraz już zaczynasz działać mi na nerwy,
wciąż i wciąż gderając o tym samym.
Więc jeśli o mnie chodzi, to by było na tyle. Pisz sobie, ile chcesz,
żeby sobie ulżyć lub zaimponować innym. Ja już dowiedziałam się kim jest
i ciekawość mam zaspokojoną. A żeby kontynuować naszą dyskusję - nie
widzę za bardzo sensu.

Pozdrawiam ;)

Stacy

Tak to już jest w dzisiejszych czasach. Internetem zaczęły rządzić dzieci. A dziewczyna rzeczywiście dorobek ma śmiesznie mały. Osobiście czasem posłucham jej piosenek, ale nie jestem jej fanką.

A tak wogóle to zobaczcie sobie tematy na forum u Dakoty Fanning. Zacytuje : " Ta smarkula w TOP aktorkach ? Ten zarozumialec nie powinien wg. nosić takie mienia jak aktorka jest marną gwiazdką która nie dorównuje nawet Selenie Gomez. Nie cierpię jej,gra bezsensownie a w Push jak idiotka wyglądała również "wspaniale" grała. Jak widzę jakieś filmy z jej udziałem od razu jej wyłączałam,nie ściągam lub wychodzę z kina.Na te gębę patrzeć nie mogę.Koszmar.Chciałam obejrzeć New Moon ale nie wiem czy to zrobię,chyba wytnę momenty z tą gówniarą.Wolę już Cyrusową. "

Normalnie żenada. Jak można porównać Fanning do Demi czy Seleny.

shoshan

blush , jak wiem , że nie mam talentu to nie pcham się na scenę. Dla mnie Demi, jak już wcześniej wspomniałam jest dnem. Jeżeli uważasz, że mówię tak bo jestem zazdrosna, to pozdro .

Lonely

I to jest dla mnie dziwne! Jak twierdzi blush fackingsue jest zazdrosna o karierę demi bo sama nie ma talentu. Jeżeli nawet tak jest to co? Już nie można komentować tak porostu. Nieraz spotykam sie z wyrażeniami "A ty na pewno potrafisz lepiej" gdy ktoś napisze coś innego niż dana osoba chce usłyszeć o danej gwieżdzie. Często nie potrafi się lepiej ale to nie znaczy ze nie można krytykować!Jeżeli nie afiszujesz się ze swoim brakiem talentu to krytykuj sobie ile chcesz. Każda gwiazda występując afiszuje się ze swoim talentem lub brakiem talentu! Czaicie?!

mina82

wszystkie gwiazdki Disney'owskie są bardzo wypromowane przez sam kanał
Disney Channel. Jest to zrobione specjalnie, pod publikę. Gdy Lovato i
Gomez grały w filmie Program Ochrony Księżniczek ,aby go wypromować udawały
swoją przyjażń!!! Idelane nastolatki,tysiące wywiadów, mnóstwo zdjęć razem,
filmów na youtube i nie tylko. -wszystko na pokaz! Dlatego mozna zagrac
tylko w jednym (2) filmach i stać się sławnym.!!!!! Przecież pomysl,Selena
GOmez została idelanie wypromowana ,w czym niby grała??????? Czarodziej Z
wAwerly Place -żenada. Od razu mówię nie podkreślam ,ze Dmei czy sEL to
dno, każdy ma prawo ją lubic,i niech sobie lubi ,to w koncu nie
przestępstwo ,ale ja wyrażam swoje zdanie-nie lubie zadnych gwaizdek
Disney'a. Sel & Ash& DEmi * Jonasów * Miley i tak dalej =)

kasikwys

a Stacy swoje xD

Stacy

Chciałabym się wtrącić. Nie mogę nazwać się osobą dorosłą. Mam natomiast w głowie poukładane. Osobiście nie przepadam za większośćią obsady Dinseya. Ale nie dlatego, że w niej są, tylko dlatego, że nie są dobrymi aktorami. Nigdy nie oceniałam aktorów po tym, kiedy zaczęli zawód i gdzie. A Wy, z całym szacunkiem tak robicie. Oceniacie Demi tak nisko, tylko dlatego, że zaczęła karierę w Disneyu. Mam przeczucie, że jeśli zaczęłaby w filmie wysokobudżetowym, byłaby oceniana inaczej. Według mnie Lobato nie jest złą aktorką. Oglądałam 'Słoneczną Sonny', bo pokazała mi to siostra i muszę powiedzieć, że naprawdę po trzecim odcinku dużo zyskuje. Co prawda, irytuje mnie ten jej ośli uśmiech, ale tak już ma. Nie rozciągała sobie specjalnie ust, by tak się szczerzyć. Tak się urodziła i za to winić jej nie można. Co do aktorstwa. Podziwiam ją. Oglądając serial, na prawdę byłam pod wrażeniem. Nie bała się robić głupich min i tak dalej. Nie wstydziła się, mimo iż wyglądała głupio. Nie robi z siebie wielkiej Divy, czy coś w tym stylu. Mimikę twarzy też ma niezłą. Nie jest oczywiście idealna, ale czego można się spodziewać po siedemnastoletniej dziewczynie, która zagrała tylko w trzech filmach i kilku serialach. I jak przeczytałam u kogoś, że 'zagrała tylko w trzech filmach', to mi szczęka opadła. Dopiero zaczęła karierę, a Wy chcecie, by rozdwajała się i grała w większej ilości filmów. Niech gra w tylu filmach ilu chce i niech się uczy gry, bo może naprawdę coś z niej dobrego być. Przykro tylko, że większość będzie ją postrzegać dalej przez pryzmat Dinseya. Mimo wszystko, z DC najbardziej lubię i cenię właśnie Lovato. W sumie nawet jako jedyną. Jej uśmiech może wydawać się sztuczny, ale sądze, że naprawdę jest dobrą aktorką i w dodatku ma świetny głos. Wiem, że nie powinnam mówić o muzyce, ale słuchałam jej płyty. Nie była zła. Było naprawdę kilka piosenek wartych uwagi. Spodobało mi się, że w płycie znajduje się wiele rodzajów muzyki. Nie tylko pop, który twiedzicie, że gra. Nie spodobało mi się tylko 'Remember December', które podchodzi pod techno.

Pozdrawiam :)

thrill_me

Sprostowanie: początek 'Remember December' podchodzi tylko pod techno. Po prostu słuchałam początku i wyłączyłam :) Przemogłam się i powiem, że mimo początku - nie taka zła :)