Dariusz Odija

8,3
3 919 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dariusz Odija

TO NAJLEPSZY GŁOS JAKI SŁYSZAŁAM W DUBBINGU.NAWET JAK GRAŁ W "KLANIE " TO GO POZNAŁAM MIMO IŻ ROLA BYŁA NIEWIELKA.BARDZO PODOBAŁA MI SIĘ W JEGO WYKONANIU REKLAMA OPON KLEBERA- REWELACJA.

HODIA

W pełni podzielam Twoją opinię ! :)

[i znowu 'za krótki']....

HODIA

Jego nadzwyczajnie barwny głos jest świadectwem, że polski dubbing jest najlepszy na świecie, należy on do moich ulubieńców.

HODIA

Co on teraz robi, że już wogóle nie występuje w żadnym dubbingu?Zakończył karierę, czy co?

barszym53

Ciekawe właśnie. Jak na dzień dzisiejszy to z jego głosem spotykam się okazyjnie tylko w reklamach jakichś albo jako narratora w programie.

Milion lat temu TVP2 w soboty nadawała "30 ton, lista, lista przebojów", którą Odija prowadził swym głosem. To tak na marginesie, bo jakoś z tym programem tworzy mi on synonim wręcz:D

palma232

No właśnie. Kiedyś najpierw Dyrektor Kozub w 'Klanie', potem '30 ton...' (a może kolejność odwrotna), a teraz ... NIC ? Mam nadzieję, że to tylko niedopatrzenie, bo Odija ma fajny głos, a i twarz równie intrygującą :D Mnie również najbardziej chyba kojarzy się z 30-toma tonami :)

cOOba

Dla wszystkich fanów pana Dariusza
https://www.youtube.com/watch?v=r8s73BKKfmc