Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 131 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

widzialam danielka

użytkownik usunięty

SIEMA!Ludzie ja widzialam daniela! Co prawda tylko przez chwile ale to byla najsliczniejsza chwila w moim zyciu!To bylo gdzies tak na swieta, bylam u rodziny na wigilie, w los angeles, no i akurat on i emma tam byli bo krecili jakis program dla telewizji. Akurat przechodzilam tamtedy no i ich widzialam normalnie odlot!!! co prawda nie bylo to bliskie spotkanie trzeciego stopnia ale dla mnie to i tak bylo cool!!! Pozdroofionka.Caluski.pa

użytkownik usunięty

WOW
Super ja tez bym tak chciala :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Powiedz jak on wyglada, bo mowia ze jest wysoooki...

użytkownik usunięty

Ja też go widziałam,w Nowym Yorku na kolonii.Zorganizowali nam spotkanie z aktorami grającymi w Harrym Potterze.Siedziałam blisko aktorów i patrzyłam tylko na niego.On naprawdę jest wysoki.

Qurcze tak tu czytam te posty i zaczyna mnie zrzerac zazdrosc!!!! Tez chce go zobaczyc. A tak w ogole to lubie wysokich chlopakow ;PPPP Jak bylam mlodsza to nawet chcialam do niego cus napisac ale....(hehehe) to bylo kilka lat temu wiec sie nie smiac!!!!! Moze kiedys pojade do londynu...? kto wie, to calkiem prawdopodobne! GRATULACJE tym ktorzy sa na tyle sprytni, zeby go widzec! Chiba ze tu niektorzy zmyslaja, to juz inna sprawa!!! Papatki wszystkim, trzymajcie sie cieplutko!!!

użytkownik usunięty
kati_g

Siemka. Z pochodzenia jestem rodowitą angliczką, ale znam polski. Przyjechałam do kuzynki na całe wakacje.Chciałam coś opowiedzieć. Jestem Sąsiadką Dana, i nieraz bywałam u niego w domu.Raz nawet byłam w domu Emmy.Mogę wam powiedzieć że jedną ściane pokoju ma obleponą plakatami z Bradem, a drugą z pokemonami.Jak tam weszlam mało nie wybuchnełam śmiechem. Ja moge powiedzieć z dumą że sie z nim naprawde całowałam.Było jak w niebie.Potem Dan poprosił mnie o chodzenie. Zgodziłam sie.To nie był mój pierwszy poca łunek z nim.Pierwszy raz był rok temu na wakacje.To było tak.Poszłam do niego żeby oddać płyte.Akurat był w domu sam, bo rodzice byli w pracy.Weszłam do niego do pokoju. Był tam Usiadłam więc obok niego na kanapie.Porozmawialiśmy troche.Potem nasze twarze sie do siebie zbliżały aż w końcu sie złączyły w namiętnym pocałunku.Świat wokół mnie wirował.Boże, jak on całuje.Było bosko.Możecie mi nie wierzyć ale to najszczersza prawda.

użytkownik usunięty

Aha to jeszcze raz ja sąsiadka Dana.Zapomniałam dodać, że jak weszłam do pokoju do niego, on surfował po internecie.Zapytałam, czy moge obejrzeć jego kolekcje płyt.Gdy oglądałam, podszedł do mnie i zaczął całować mnie w lark. Rany, jak było cudownie. Nie poierałam mu sie.Pozdro dla fanów Dana.

użytkownik usunięty

Najpierw delikatnie odchylił moje włosy, potem ustami delikatnie całował moją szyje.

użytkownik usunięty

To o co tu wszyscy piszecie, przechodzi ludzkie pojęcie. Pierwsze komentarze – uwielbiam Dana, następne – całowałam się z Danem a potem poszliśmy do łóżka, kolejne – Jak możesz tak pisać, co za bzdury pieprzysz, i ostatnie – daniel to brzydki zgred. Ludzie!!!! Zamiast kulturalnie wyrażać swoje zdanie i opinie, w sposób normalny mówić za co go lubicie lub nie lubicie, to każdy spiera się z każdym. W dodatku takie głupoty w typie przespałam się z Danielem, trzeba brać na żarty, bo zapewne wiele dziewczyn pisze takie bzdury po to aby potem pośmiać się z tych dziewczyn które to zawzięcie krytykują!! Albo lubią pisać fantastkę i umieszczają ją na różnych stronach. Wystarczy olać te głupoty które wypisują albo zwyczajnie napisać coś mądrego i z klasą zamiast bulwersować się na pół strony. Każdy może wyrażać swoje zdanie, ale wystarczy to zrobić NORMALNIE. Te wszystkie wpisy (prawie wszystkie bo niektórzy jeszcze potrafią normalnie wyrażać to co myślą i mają do powiedzenia) są żałosne!! Proszę piszcie coś normalnego i piszcie zamiast ‘pojebało Cię’ to ‘Nie zgadzam się z Tobą’. Coraz częściej się przekonuję, że Polacy to zacofani ludzie a już szczególnie jak czytam takie rzeczy. A w ogóle biedny Daniel, gdyby on coś takiego kiedyś zobaczył... Naprawdę zastanówcie się (niektórzy) co robicie....Aż mi za was wstyd...

P.S. I nie pytajcie o tel., adres albo e-mail Dana, bo tego oprócz niego i paru osób nikt tego nie wie. Nawet na jego oficjalnej stronie nie ma takich informacji. Temida216@o2.pl

użytkownik usunięty

Tak, uhum, też tak myślę, jasne. A jakby co "wybitna intelektualistko" pisze się angielką a nie angliczką.....

użytkownik usunięty

a ja jestem przyjacielem daniela jacoba radcliffa{bo jestem anglikiem serio}

użytkownik usunięty

Niezdziw sie jak ktoś ci uwierzy( nie to żebym uwarzala to za niemorzliwe)ale to dość dziwne że anglik przyjaciei Danielka akurat natknoł się na POLSKIM necie na ten temat.Litości jeśli ktoś ci uwierzy jesli jestes przyjacielem anieika to ja sie nazywam Emma Watson.BUAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

użytkownik usunięty

PO co zajmujesz tyle miejsca na te swoje brednie głupia deziwko.Odpierdol sie od mojego Dana ja jestem jego dziewczyną i sąsiadką.Moge powiedzieć że byłam z nim w łóżku. Boże, było super.Ale opowiem wszystko od początku do końca.No więc tak:Jestem sąsiadką Dana.Kiedyś zaprosił mnie do siebie.Najpierw była rozmowa i w ogóle takie tam sprawy.Siedzieliśmy w salonie, zaczeliśmy sie całować, potem Dan wziął mnie na ręce i zaniósł do swojego pokoju. Dalej wam tego nie napisze. A te wstrętne dziewuchy, które opowiadają że Daniel jest brzydki, to tylko ich powiesić za cipki u drzewa i tylkopatrzeć, jak dyndają.Na żywo czyli tak normalnie Dan wygląda jeszcze przystojniej, jednym słowem:boski.A czy wy wiecie że on chodzi na takewondo?Jak nie uwierzycie w moją chistorię to trudno.A ta cała Emma Watson to sztuczna lala malowana.Wiem, bo raz ją widziałam.Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!Rupert to niezły koleś, tak samo Tom Felton. Pozdro dla tych którzy uwarzają że Dan jest brzytki.Miłego dyndania na cipkach:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))A jak byłam na premierze Więźnia Azkabanu w Londynie oczywiście to siedziałam obok Daniela i cały czas trzymał mnie za ręke.Wieta wy małe skurwysyny?

użytkownik usunięty

A ty po co zajmujesz tyle miejsca kolejnymi bzdurami, co? Czy ty prawdę myślisz, że jak trochę naklniesz i postraszysz, to ci wszyscy uwierzą? To są JEDNE WIELKIE BREDNIE!!! Kiedy czytam takie rzeczy jest mi naprawdę wstyd, że należę do takiego gatunku jak kobieta, serio. A jeśli byłabyś z Danielem na premierze "Więźnia Azkabanu" to zaraz by o tym trąbili w gazetach!!! A może miałaś pelerynę niewidkę, co? A Emma to bardzo wartościowa dziewczyna, o niebo lepsza od ciebie, bo nie ma chyba gorszych od ciebie. Naprawdę, zostaw sobie takie rzeczy dla siebie i swojej wybujałej wyobraźni. I nie zaśmiecaj netu takimi głupotami. Zacznij myśleć, zazdrośnico jedna!!!! Pozdrawiam gorąco! Patrycja.

użytkownik usunięty

Hehehe. Najpierw cytuję "wieta wy małe skurwysyny?" Hmmm... myślę, że to było zdanie na wysokim poziomie. Teraz dwa. Patrycjo. Nie mów, że tamta dziewczyna jest głupia bo często dziewczyny które wypisują takie rzeczy na forach są inne w rzeczywistości, gdyż wiedzą, iż są anonimowe i nikt ich nie pozna. Dlatego piszą co chciałyby by się stało - może dlatego by wzbudzić zazdrość wśród innych, może dlatego, że chcą się troszkę pokłócić;D, może dlatego że przez pisanie takich właśnie rzeczy dodają sobie wiary we własne możliwości...znam się na tym. Z poważaniem - Paulinka:D(nie mówię o tych co przeżyli te wydarzenia naprawdę, choć wątpię, że Daniel się tak ze wszystkimi całuje...:D)

wiesz jeżeli jest naprawdę tak jak napisałaś to ci zazdroszcze, ale popatrz na to z innego-naszego-punktu widzienia. Co ty na to żebyśmy się lepiej poznały?? Jak chcesz napisać to mój mail: piwnooka90@wp.pl Jak nie to po prostu napisz że nie masz ochoty i już ale widzię że mamy dużo wspólnego. Czekam na Twoją odpowiedź.

użytkownik usunięty

Niezdziw sie jak ktoś ci uwierzy( nie to żebym uwarzala to za niemorzliwe)ale to dość dziwne że anglik przyjaciei Danielka akurat natknoł się na POLSKIM necie na ten temat.Litości jeśli ktoś ci uwierzy jesli jestes przyjacielem anieika to ja sie nazywam Emma Watson.BUAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

Ja teraz pisze najszczerszą prawdę.W tamtym roku byłam na wakacjach w Londynie i widziałam Daniela oraz tych innych aktorów.Daniel jest jeszcze ładniejszy niż na ekranie.Pozdrawiam wszystkich fanów.

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

nie wierze, że jesteś przyjacielem :] anglikiem możesz se być, ale przyjacielem na pewno nie =]

użytkownik usunięty

Co ty pieprzysz to jest naj ohydniejszy zgred na świecie. Dziecko z dałnem lepiej wygląda niz on. nie mogę jak mozna było wybrać taką pokrakę podczas kastingu. Już lepsze było by dziecko specjalnej troski. Po za tym jak on gra co za beznadzieja. Już stojące drzewa ma wiecej w sobie wdzię ku niż ten palant. Wogule to ploty, że emma chodzi z tym czymś. A tańczyła z nim ponieważ ulitowała się nad nim. Bo kto chciałby tańczyć z takim guwnem. a wogule den-śmien powinien siędzieć za molestowanie sexsualne na planie. chyba się ze mną z tym zgodzicie, co? Wieszcie mi na słowo ten wybryk natury niech lepiej mi się nie pokazuje na oczy bo mu łep upier... Wogule jak mozna było go można wybrać na tym kastingu. Jury przed kastingiem musiało wypić z 3 butelki spirytusu. Wypowiem się też na temat tych od sześciu boleść romantycznych zdjęć(zaraz się pożygam)mogę się załozyć, że ta angielsaka świnia płaci emmie żeby się z nią tak ustawiał. Pozatym na pierszy rzut oka widać że emma robi to przymusowo. Przejrzałem pare forum na temat Redcliffe i wszystki wypowiedzi brzmiały mniej więcej tak" kocham dena" albo "jak nie mozna kochać tak pięknej twarzy" po przeczytaniu paru takich tekstów musiałem wezwać karetke bo do stałem biegunki. A tak wogule podoba wam się 3cz Potter'a? Mi by się podobała gdyby nie to, że był tam ten pedofil. Wogule jeżeli widze jego zawszałą gębę, poprostu mi się żygać. Gdzie kolwiek się rozejrzę widzę tego pedała. Nie daj mi spać, on mnie prześladuje. Nie wiem jak to się dzieję, ale co dzień pod reklamą tego czegoś zawsze są wypadki. Wszystki dziewczyny z mojej szkoły na jego widok wzdychają, a ja czuje, że zaraz puszczę pawia. Mówie wam, żeon jest gorszy od plagi szarańczy. On przynosi pecha. To co teraz pisze może wam się wydać za dziwne, no bo skąd go znam, nie? Ale powiem wam jedno byłem kiedyś w Angli i było z nim spotkanie, leciałem 4h w jakimś zasyfiałem samolotem, później wysiadłem z tej mogiły i byłem szczęśliwy, że dotarłem na miejsce, pojechałem z siostrą w miejsce gdzie odbywało się miejsce spotkania. Stałem w pierszym żędzie, wziąłem od niego autograf, byłem taki szczęśliwy, że wreszcie mi sie udało zabrać jego zasrany autograf i wleciało na mnie z tysiąc osub, żeby wźąść od niego ten zasrany podpis. Można mówić o nieszczęściu co. Dlatego nie nawidzę i zamieżam go krytykować aż do bólu. A kiedy ten dziad dostanie się w moje ręce to go zapier... Zapewniam po wakacjach dostane się do tego drania. AAAAAAA jeszcze chciałbym pogorszyć jego reputację to czytałem w interneci, że chciał popełnić samobójstwo:)ale musię nie udało:(. Szkoda nie. I tak wogule to żal Watson, bo musi wszędzie przebywać z tym idiotom. I was dziewczyny też mi was żal, jezeli się w nim zadużyłście się. Szczeże mówiąc nie zazdroszczę gustu. Pozdrowionka od nieznanego czyli odemnie. PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Uważaj bo ci uwierzę cioto , że widzialeś daniela hahaha juz to widzę w ogóle nie masz prawa tak o nim pisać , bo go nawet nie znasz!A jesli chodzi o casting , to uwazam że o jest najlepszy do tej roli i nie wyobrazam sobie filmu bez niego. Chyba przestalabym go oglądać . A jeśli chodzi o tę rzekomą próbę samobójstwa , to ja w to ie wierzę. Gdyby to była prawda , to gazety dawno by sie o tym rozpisywaly , a nie natrafiłam na artykuł na ten temat . Założę się , że mu po prostu zazdrościsz. Na pewo jesteś paskudny , masz platfusa na mordzie , krzywe nogi i zielone zęby. Powinieneś sie leczyć glupia palo!!! A tak przy okazji , naucz sie ortografii. Ja chcesz wchodzic na takie strony , to naucz sie pisać poprawnie! Jak widze twoje bledy to mi niedobrze

użytkownik usunięty

Synek, dziecko kochane, jak jeszcze raz tak o nim napiszesz to swoje zęby będziesz zbierał po ulicy. A tak w ogóle to ty mu chyba zazdrościsz, bo sam tam nie grasz i nie możesz patrzeć na tą swoją lalunie Emme.Odpieprz sie od mojego daniela.

użytkownik usunięty

Co ty pieprzysz to jest naj ohydniejszy zgred na świecie. Dziecko z dałnem lepiej wygląda niz on. nie mogę jak mozna było wybrać taką pokrakę podczas kastingu. Już lepsze było by dziecko specjalnej troski. Po za tym jak on gra co za beznadzieja. Już stojące drzewa ma wiecej w sobie wdzię ku niż ten palant. Wogule to ploty, że emma chodzi z tym czymś. A tańczyła z nim ponieważ ulitowała się nad nim. Bo kto chciałby tańczyć z takim guwnem. a wogule den-śmien powinien siędzieć za molestowanie sexsualne na planie. chyba się ze mną z tym zgodzicie, co? Wieszcie mi na słowo ten wybryk natury niech lepiej mi się nie pokazuje na oczy bo mu łep upier... Wogule jak mozna było go można wybrać na tym kastingu. Jury przed kastingiem musiało wypić z 3 butelki spirytusu. Wypowiem się też na temat tych od sześciu boleść romantycznych zdjęć(zaraz się pożygam)mogę się załozyć, że ta angielsaka świnia płaci emmie żeby się z nią tak ustawiał. Pozatym na pierszy rzut oka widać że emma robi to przymusowo. Przejrzałem pare forum na temat Redcliffe i wszystki wypowiedzi brzmiały mniej więcej tak" kocham dena" albo "jak nie mozna kochać tak pięknej twarzy" po przeczytaniu paru takich tekstów musiałem wezwać karetke bo do stałem biegunki. A tak wogule podoba wam się 3cz Potter'a? Mi by się podobała gdyby nie to, że był tam ten pedofil. Wogule jeżeli widze jego zawszałą gębę, poprostu mi się żygać. Gdzie kolwiek się rozejrzę widzę tego pedała. Nie daj mi spać, on mnie prześladuje. Nie wiem jak to się dzieję, ale co dzień pod reklamą tego czegoś zawsze są wypadki. Wszystki dziewczyny z mojej szkoły na jego widok wzdychają, a ja czuje, że zaraz puszczę pawia. Mówie wam, żeon jest gorszy od plagi szarańczy. On przynosi pecha. To co teraz pisze może wam się wydać za dziwne, no bo skąd go znam, nie? Ale powiem wam jedno byłem kiedyś w Angli i było z nim spotkanie, leciałem 4h w jakimś zasyfiałem samolotem, później wysiadłem z tej mogiły i byłem szczęśliwy, że dotarłem na miejsce, pojechałem z siostrą w miejsce gdzie odbywało się miejsce spotkania. Stałem w pierszym żędzie, wziąłem od niego autograf, byłem taki szczęśliwy, że wreszcie mi sie udało zabrać jego zasrany autograf i wleciało na mnie z tysiąc osub, żeby wźąść od niego ten zasrany podpis. Można mówić o nieszczęściu co. Dlatego nie nawidzę i zamieżam go krytykować aż do bólu. A kiedy ten dziad dostanie się w moje ręce to go zapier... Zapewniam po wakacjach dostane się do tego drania. AAAAAAA jeszcze chciałbym pogorszyć jego reputację to czytałem w interneci, że chciał popełnić samobójstwo:)ale musię nie udało:(. Szkoda nie. I tak wogule to żal Watson, bo musi wszędzie przebywać z tym idiotom. I was dziewczyny też mi was żal, jezeli się w nim zadużyłście się. Szczeże mówiąc nie zazdroszczę gustu. Pozdrowionka od nieznanego czyli odemnie. PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Ale ty jesteś głupi, idź lepiej do psychiatry albo wyskocz z balkonu. Mówie poważnie.

użytkownik usunięty

Baaaardzo ci zazdroszczę....chlip! jak będziesz jechać....chlip! to powiedz...chlip! Że GO KOCHAM!!!!!!!!!!! chlip!.......z poważaniem- Paulinka:D

użytkownik usunięty

kurcze !!!!!! ale ci dobrze . a macie moze do niego e-maila ?? bo chcialam mu cos napisac .... plissssssssss jak macie dajcie mi go ..pozdro dla was

użytkownik usunięty

A co ty myślisz że ja nie chce jego mailka???
Zawsze sie może na cusik przydać ale wątpię że napisze coś oryginalnego. Jak dostaniesz to przeslij na nikusia22@wp.pl. DZiękiiii

użytkownik usunięty

Wiecie Ze Daniel ma dziewczyne. I nie jest to wcale Emma. Wiem bo byłam w tym roku w lipcu na wakacjach u ciotki.I ta dziewczyna to niejaka Megan Dawson.Jak mi nie wierzycie to trudno.Nawet widziałam jak sie całowali.SERIO)

użytkownik usunięty

Aha jeszcze moge powiedzieć że jest niezły w łóżku.

użytkownik usunięty

Wiecie co tak naprawde to watpie |eby któras widziala Daniela ewentulalnie to jaka

użytkownik usunięty

hej no ja mam adres do danielka i mu napisal list czy to nie proste??

użytkownik usunięty

Masz może do Daniela adres domowy albo maila bo chce do niego napisać

użytkownik usunięty

Dobra podaje ci jego nr komórki. 044447982032100

użytkownik usunięty

A czy nie uważasz, że on kręci z Emmą?//// Opd. napisz na nikusia22@wp.pl Pliiiiiiiisss. Buziaczki ;)

użytkownik usunięty

jesli ktos bedzie miał maila dana to błagam prześlijcie go mi mój adresik to: kaska_ketrin@interia.pl prosze prosze

użytkownik usunięty

Już nie moge patrzeć na kolejne tematy o Radcliffie , Watson itp , coraz to nowe kłamstwa i durne plotki powtarzacie. Jak by się to zebrało to co trzec(i/a) widzieliście tych aktorów , mieszkacie koło nich i macie ich mejle jesteście z rodziny itp. A kolejni jeszcze w to wierzą. Zamiast porządne tematy wymyślać to zajmujecie się takimi bzdurami. Może czas troche przystopować ?

użytkownik usunięty

Siema, jak on wygląda? Opowiedz trochę bardziej szczegółowo. Marta

użytkownik usunięty

kurdupel - nieco ponad 170 cm... brzydki...

użytkownik usunięty

Gdzie 170? meter dwadzieścia w kapeluszu :-))))))))))))))))))))))))))))))

użytkownik usunięty

A ja moge powiedzieć że sie z nim całowałam,bo moja siostra rodzona wyszła za mąż za brytyjczyka i pojechałam do nich w te wakacje. No i mieszkałam naprzeciwko domu Daniela. Raz nawet jego rodzice zaprosili nas na lunch i siorka mnie przedstawiła. A jego mamcia jak gotuje, mówie wam normalnie sie w ustach rozpływa.Potem poszliśmy z Danielem do jego pokoju, troche pogadaliśmy, bo znam biegle ang. no i potem było całowanie.

użytkownik usunięty

To jeszcze raz ja.Zapomniałam dodać że było bosko, ogółem jak w niebie. Dan natomiast o Emmie powiedział że jak ją widzi to go mdli. Ale przy niej zachowuje sie tak żeby nie pomyślała że jej nie lubi.