Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

czy widzieliście kiedyś lepsze mięsko od cristiano? pewnie nie. a ja go znam prawie
osobiście. i co zazdrościcie mi?

krysia_cr7

Nie ma czego.

bonecrusher22

skoro wstydzisz się przyznać to po co się w ogólę odzywasz?

krysia_cr7

A co to znaczy "prawie osobiście"? :)

krysia_cr7

Hahhahhahahahahhahahahhaha nie no zaraz nie wytrzymam, od razu powiedz, że to ty jesteś Ronaldo xD No proszę, wyjaśnij nam w jaki to magiczny sposób znasz go "prawie osobiście"? Bo chyba chodziło ci o to, że koleżanka koleżanki kuzynki matki ciotki twojego kumpla była koleżanką koleżanki kuzynki matki ciotki siostry jej koleżanki i ktoś jej powiedział że widział Ronaldo na żywo w trakcie meczu? Albo coś w tym stylu hahahahahahahhahaha za tydzień na innym forum napiszesz,że prawie osobiście znasz Marka Zuckerberga i jesteś współzałożycielką Facebooka ;P

Amber_de_Lioncourt

Światowa Krysia co nie :P ? Z Zuckenbergiem sobie mailuje, "słodziaka" Ronalda zna "prawie osobiście"- pozazdrościć :D hahahahaha

Amber_de_Lioncourt

hahaha .dziekuje amber bo dzis byłam załamana., po przeczytaniu Twojego koment. dostałam ataku smiechu:D

didia

ależ nie ma za co :D służę :))

krysia_cr7

http://sport.interia.pl/raport/Barcelona-Real/news/cristiano-ronaldo-brakuje-pia tej-klepki,1592004

bizarna

i racja :) ^

Amber_de_Lioncourt

naj najechane laska ^^ ale i tak cie lubie. ja jestem kuzynką lady gagi i przyjeżdza do mnie co niedziele! i co, zazdrościcie mi ?

cyca

sory za literówke, 'masz' a nie 'naj'

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LadyCrazy_

Ja w przeciwieństwie do ciebie uznaję jego wielkość i nie wyzywam innych użytkowników od pedałów tylko dlatego że lubią tego a nie innego piłkarza i na przyszłość pisz po polsku do mnie.

tomucho77

Niee wcale nikogo nie urażasz nikogo swoim zdaniem pisząc że Ronaldo to pedał,gej i wg. Patrz lepiej na tego palanta Mesiego -dzięki tatusiowi jest tak dobry i wg gra w nożną...aaa Ronaldo sam z siebie się tego wszystkiego nauczył boo to KOCHA a Messi robi to dla kasy i sławy...Ronaldo to taka medialna gwiazdka tak tak wiem ale media z niego takiego zrobily widocznie się mu too podobaale nie musisz go od pedałów i gei wyzywac wiesz...To że dba o siebie i o swoją urodę to znaczy że jest gejem...?No chyba nie więc ogar łosiu i zamknij się juuz bo nikt nie czyta twoich durnych wypocin...Aaaa Messi gdyby nie FCB to bay bay by było nic o nim nie wiesza piszesz tak samo jak o Ronaldo..! -.-''Kuffaa pedalsie kroczki to masz tyy...Robi tee kroczki bo chce może to jakiś jego znak czyy cośś a ty jesteś tak zryty że gadasz że on jest gejem i ma pedalsie kroczki że masakra...Messi to Messi Ronaldo to Ronaldo....dwa różne światy a tb nic do tego jak żyje Ronaldo skoro go nie lubisz...-.-''

Ps.WIELKOŚĆ MESSIEGO BUHAHAHBUHAHAHAHAH...LOL MI CIĘ GOŚCIU MYŚL CO PISZESZ BO WIESZ....MOŻE TO BYC UŻYTE PRZECIW TB...HEHEHEHHEHEHE

LadyCrazy_

Taak duużo literek i jak se teraz chłopaczyk poradzii...-.-''

Taka jak wielki Messi HAHAHAHAAHHAHAHA

LadyCrazy_

Czyli według ciebie pan Ronaldo gdyby mu RM nie płacił tych milionów grał by w nim za darmo ?

Uważaj na słowa bo ja ciebie nie wyzywam, jeszcze raz napiszesz podobny post i zgłaszam wszystkie twoje chamskie wypociny !

Tak po prawdzie masz rację CR7 do tego kim jest dzisiaj doszedł ciężką pracą, a czy Leo i inni piłkarze FCB opier*zielają się całe życie ? Masz rację troszkę przesadziłem z tym gejostwem u CR7, po prostu irytuje mnie jego sposób bycia, wykonywanie przez niego rzutów wolnych ... ten jego kroczki i rozkrok i to jak chodzi.

Ps.
Co cię tak śmieszy przecież od dwóch lat ten jechany przez ciebie Leo jest najlepszym piłkarzem świata !
W takim razie co w piłce nożnej liczy się dla ciebie ? nie zwracasz chyb uwagi na statystyki, liczbę strzelonych goli i asysty ? (u CR7 sugerujesz się tą jego piękną wygoloną, natłuszczoną klatą i jego włosami z kilogramem żelu ?

tomucho77

Bosh rypie cie coś czy jak ty nie lubisz CR7 ja nie lubię Messiego to tak trudno pojąć ale ja wcześniej na Messiego takich rzezy nie pisałam jak ty na CR7 a dla mnie Mesi to taki debil tatuś mu pomógł zdobyć kariere i tyle...gdyby nie tatuś to miał by gównoo..-.-''(a tak wg to co ci do żelu na wlosach Ronaldo kolejny hejter z cb taak...żal mi takich ludzi jak ty poprostu idź się lezyć na zazdrość chyba że to juuz za póżno....

Ps.Nie odgapiaj odemnie slówek jak ci brakuje słów to poprostu nie pisz nic jak masz pisac bzduryy...A ja see moge lubić kogo chcę i za co chce nawet za wygląd tylko że Messiego się ani za grę ani za wygąd nie da lubieć ...!!-.-''Nawet mnie nie znasz a juuż gadasz bzduuryy wisz tak samo jak NIE znasz Ronaldo i Messiego to po co gadasz może ten nażelowany pajac (wedlugcb Ronaldo nie st taki jak sobie wyobrażasz w rl hmmm..Może Messi też taki nie jest może jest nawet gorszy ood Crisa(w życiu prywatnym...-.-'') ale przez takich ludzi jak ty żygać mi się chce bo nic nie wiesz o Messiem czy o Ronaldo a niepotrzebnie piszesz...emm..noo jeszcze ttoo:Napewno gram w piłkę lepiej od cb...-.-''

tomucho77

Emm...i jeszcze chyba wiesz że 50 takich dobrych bramek Messiego jest warte tyle co 40 bramek Ronaldo...-.-''

tomucho77

Wiesz przecież gadasz że Ronaldo ma pedalsie kroczki i coś tam o bramkach pisałeś wiec ci pisze że to nie jest moje zdanie pusty idioto weź sobie poczytaj palancie...! -.-''

LadyCrazy_

Przyganiał kocioł garnkowi ty nie umiesz rozmawiać be wyzwisk ? Wyzywasz mnie od pustych idiotów, a sama wyzywasz Leo od jakich tylko.
Jesteś tak samo zaślepiona nienawiścią jak brutalnie faulujący Pepe w El Clásico.

tomucho77

To może najpierw coś o nim sie dowiedz a potem pisz...dzięki...;***

LadyCrazy_

NIe wiem czy wiesz, ale pewnie wiesz skoro jesteś taaaaaaaaaakim wielkim fanem Ronaldo, ale on swoją karierę zawdzięcza tylko temu, ze gdy chcieli dostać się do szkółki Sportingu to jego najlepszy przyjaciel podał mu piłkę będąc sam na sam, żeby ten strzelił bramkę, bo tak do drużyny dostałby się jego przyjaciel.

Gosik2121

A tak ogólnie u Ciebie wszystko w porządku, czy...?
Gdy Krystyna grała w szkółce to jego drużyna wygrywała po 10 do 0, dziecko.

Gosik2121

Yyyy lepiej patrz na Messiego bo on dzięki temu Iniestście by nie istniał a no i jeszcze jego ojczulek mu pomógł

tomucho77

Et tu brute, contra me?;)

Drogi Tomucho, ale jak to??
Ja rozumiem, ciężko jest lubić czy nawet tolerować Krystynę.
Bywa irytujący i są z nim problemy...
Kładzie tego smalcu na łeb.
Opala się wbrew wszelkim zaleceniom dermatologów na spaloną frytkę...
Zęby sobie wyprostował, bo krzywe je miał - no kto tak robi! Skandal;P
Chodzi zbyt prosto, łapy trzyma jak goryl szeroko...
Ale żeby:
- zdobywcę 60 goli w sezonie
- Dwukrotnego laureata Złotego Buta
- zdobywcę Złotej Piłki
- kapitana 4 drużyny na Euro 2012, jedynej drużyny która na tej imprezie pechowo przegrała z Mistrzem Świata i 2-krotnym Mistrzem Europy w KARNYCH! (Cholera jasna, Alves - Skarbie, Hał kudżju dudys tu mi??!;)
- jednego z 6 Królów Strzelców Euro 2012
nie chce mi się więcej wymieniać - oceniać NA 5????
Pewien smutek odczuwam.

W takim bądź razie, jak ocenić przykładowo zawodników naszej reprezentacji i Smudę?
Filmweb musi chyba skalę zmienić, bo by mi się tak z minus 45 przydało;)
Wybaczcie, ja tego nie kumam.
Oceniamy wygląd osoby, jego życie prywatne czy umiejętności sportowe i dokonania?

WhiteDemon

To co mnie irytuje w jego osobie przewyższa to czego dokonał i kim jest ... gustów się nie ocenia czyż nie ?

ps.
To samo pytanie zadaj pani LadyCrazy_ która Messiego oceniła na 1/10 !!!!!!! (bo przecież ta cała rozmowa zaczęła się właśnie od tego).

tomucho77

Y no dobra, oczywiście masz prawo.
Choć to zagadkowe jednak, Krystyna to jednak sportowiec i pod tym kątem się powinno na niego spoglądać;)
Ale dobra, może jestem nieobiektywna, bo ja Krystynę naprawdę lubię, według mnie to jedna z najbardziej autentycznych znanych osób.
Cała reszta jest w jakiś sposób zakłamana, a Krycha od razu Ci pokaże miną, grymasem lub gestem co myśli. Jest prawdziwy, mimo że bardzo wielu ludziom to przeszkadza...Nawet się i popłacze, mając głęboko gdzieś to że jutro miliony będą się z niego nabijać i lać z niego. To trza mieć odwagę;)

Ach, Lady ma czasem cięty języczek;) - dziwi mnie bardzo jej ocena Messiego, bo patrząc pod kątem umiejętności oscyluje gdzieś obok Krystyny, ale cóż. Ja tam za Messim niestety też nie przepadam, mam wrażenie że jest lekko przeceniany, jednak talentu mu nie odmawiam;) i mnie troszkę ta jego poza świętoszka troszkę uwiera, jakby nie do końca była prawdziwą;)
Wolę CR7, bo mimo że ma swoje odpały to przynajmniej jest w uj prawdziwy i nikogo nie udaje.

WhiteDemon

Popieram

krysia_cr7

Tak, zazdroszczę- bogatej wyobraźni.

krysia_cr7

Hahaha ja nie zazdroszczę tylko mocno współczuje głupoty. Jak ty go znasz to ja wczoraj byłam w klubie z Shia LaBeouf Hahaha:P

krysia_cr7

prawie...robi wielką różnicę!!