Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Bo więcej zdobywa pucharów i do tego lepiej gra w piłkę nożną!

Michal1992

Może i puchary przemawiają za Lionelem, ale dlatego, ze występuje w obecniem najlepszym klubem na świecie (przyznaje to otwarcie, mimo że jestem Madridistą). Jednak moim zdaniem CR7 jest lepszy dlatego, że błyszczał w każdym klubie w jakim grał. Messi na przykłąd nie miałby szans zaistnieć w Premier League, gdzie Cristiano w manU był najlepszym piłkarzem na świecie. Taki jest mój argument i jego się kurczowo będe trzymał, dopóki Messi nie udowodni mi (i sądzę, że nie tylko mi), że się myle. Pozdro.

użytkownik usunięty
Kubny_

Messi jest urodzony do gry. Ronaldo do wszystkiego doszedł ciężką pracą. Ja zawsze jestem za naturalnym talentem. Zresztą Messi jest teraz najlepszym piłkarzem wg specjalistów, którzy mają o tym większe pojęcie do Ciebie.

Każdy ma prawo mieć własne zdanie.

Ja jestem bardziej za kimś, kto tak jak powiedziałaś doszedł do czegoś ciężką pracą i zaangażowaniem, jednak skoro wg. Ciebie Messi urodził się poto, zeby grać w piłkę to co powiedzieć o Ronaldo...

użytkownik usunięty
Kubny_

Tak powiedział Dudek- ten, który z nimi pracował. Wie lepiej od Ciebie. Ludzie bardziej i mniej utalentowani. Ronaldo ma talent, ale jak porównać ich 2- to Messi większy.

Nie miałem zamiaru przytaczać jego słów, poprostu powiedziałem co myślałem. Uważam, że obydwoje mają talent takiego samego formatu, a Cristiano jest lepszy, bo zdobył Złotą Piłkę od France Football grając w Premier League, gdzie Messi by sobie kości połamał.. ^^

użytkownik usunięty
Kubny_

Cristiano Ronaldo odebrał Złota piłkę kilka lat temu. Od tego czasu Messi gra dużooo lepiej. Jak się interesuje piłką, to powinno się brać takie rzeczy pod uwagę, a nie oceniać w tak komiczny sposób.

Dopóki Messi mnie nie oświeci, nie zmienie swojego zdania i mam ku temu powody..

użytkownik usunięty
Kubny_

a w jaki sposób ma Cie oświecić? Oświeceni znawcy uznają go za najlepszego obecnie piłkarza.

Ale ja mam prawo do własnego zdania prawda..?
A przekonałby mnie, że jest najlepszy na świecie, gdyby odszedł z Lal Liga i przeszedł do jakiegoś klubu z PL i tam radził sobie równie świetnie jak w Barcy.