Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

szczerze mówią nie interesuje sie piłką nozną i trafiłam na niego przypadkiem i uważam ze jest świetny :*:*

kasiolek1441

sporo girl koffa C.Ronaldo bo jest seksowny, ale to, że jush gra fenomenalnie to żadko która zauważa... :-/

rewolucjonistka151

Ja uważam że jest bardzo przystojny, ale zauważam też jego grę - która bynajmniej jest dobra, acz zbyt samodzielna.
Ronaldo każdą akcję zakończyć chciałby sam, nawet jeżeli miałoby się to skończyć utratą piłki. Jest trochę egoistyczny, ale oprócz tego gra bardzo dobrze. Potrafi w swojej grze zastosować wszystkie te sztuczki, które sprawiają, że ejst jeszcze bardziej sexowny.

kasiolek1441

On jest jednym z najprzystojniejszych facetów jakich znam. Ehhh, żałuję, że nie mam 18 lat. Mogłabym być jego dziewczyną!
Chcę na mundial i mieć z nim zdjęcie i jego autograf!!!!!!! Ronaldo rządi :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

fcuk

łohohohohooooo kogo ja tu widzę... =D mój Cristiano... hmmm niezła fotencja ;)
przystojny jest, gra świetnie, wysportowany, opalony... mmm no ideał

użytkownik usunięty
kasiolek1441

heheheh hej!! no zgadzam sie, tez mi sie bardzo podoba i ta Jego wyprostowana sylwetka ;p heheehh:*

o matko...
i pewnie jeszcze oglądasz mecze portugalii??
(to było do autorki)

veritaserum

A Ty Paula to tak na serio, czy naprawdę z Twoją główką coś nie tak?
Jak chcesz spróbować do leć do Great Britain, i wyczekuj naRonaldo pod jego domem...tylko z kolei wątpie, zeby on chciał polskie 13latki...

veritaserum

Zgadzam się z Tobą Veritaserum.
Jak czytam tu większość postów to mi się rzygać chce. Zresztą już po nazwie widać że ktoś jest już jebnięty.
NiO NiE ChY MaM RaCcCcCjE @!?
:/

wiecie co nie jestem jaką napaloną 13 latką a to ze jest ładny i może się komuś podobać to nawet wasze najgorsze docinki tego nie zmienią i wiecie co oglądam mecze portugali... tak samo jak polski holandi argentyny czy tej pieprzonej brazyli i uważam ze portugalia to jeden z tych lepszych zespołów ale nie dla tego ze gra tam Cristiano ale dla tego ze są dobrze zgrani i umieją grać zespołowo i rzeczywiście C Ronaldo jak się dorwie do piłki to za wszelką cene chce strzelić gola... ale kto niechce jest jeszcze mołody i się nauczy ze nie tylko na strzelaniu goli to polega a tego ze wprost Tańczy z piłką to nikt nie zauważa tylko jego mniemany snobizm do jasnej cholery wy jesteście zazdrosne czy co ze sie tak żuciłyście na niego ...? troche się rozpisałam i mi ulżyło

kasiolek1441

Jezu, alez Ty masz problem!
Żyj sobie dalej w tym swoim wyimaginiowanym świecie, w którym "nie lubię kogoś" oznacza "zazdroszczę mu". Boże...
"a to zejest ładny i moze się komuś podobać to nawet wasze najgorsze docinki tego nie zmienią"
Moja droga, to moze i są docinki, ale czy zastanawiałąś się kiedyś skąd onesię biorą? Wiesz, dlaczego ostatnio irytuje mnie postać Ronaldo? Owszem po części dlatego, że symuluje, ale to jeszcze nie znaczy, żemam go za to nie lubić. Henry też udaje, a u mnie jest w czołówce.
Irytuje mnie Ronaldo przez osoby Tobie podobne, które podniecają się nim, jakby był ósmym cudem świata, które lecą tylko na jego wygląd.
Zaraz mi tu pewnie poleciszz tekstem, "onjest bardzo dobrym piłkarzem i zauwazam jego fenomenalną grę" to dlaczego, pytam, nikt nie zauważa gra Ribery'ego, Podolskiego, Schweinsteigera, Torresa? Bo nie są tak reprezentacyjni (chociaż w sumie: co się komu podoba).
Takich fanek pełno na forach: "kocham go", "jest boski" i do tego oczywiście pięć linijek: ":* :*:*:*".
Ludzie opanujcie się! Ja zauważam jego grę, ale na litośc boską, on nie jest Bogiem! jest zwykłym człowiekiem, który ma zarówno wady i zalety i pora to sobnie uświadomić, a nie zakładac "ołtarzyki cristiano ronaldo".

"Są dobrze zgrani i umieją grać zespołowo"-wiesz, ja też lubię drużynę portugalii, ale ronaldo wprowadza tam chaos! Te jego akcje! To już nie można poprowadzić piłki "normalnie" bez tego dryblowania, ale tak, żeby efekt był zauważalny!? Wydaje mi się, że tak! Popatrz sobie na grę Podolskiego, jego akcje są cholernie skuteczne, a wcale nie popisuje się dryblingiem.

"mniemany snobizn"-nie znam go, na tyle, zeby twierdzić, że nim jest, ale Ty też go nie znasz, więc nie możesz powiedzieć, że nim nie jest.
Twój idol został oskarżony o gwałt i w ogóle wokoł niego było pełno skandali! Ito nie są żadne plotki, bo czytałam to na jego oficjalnej stronie.

Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam ijuż rozumiesz dlaczego wiele osób go nie lubi-i zapewniam Cię, że nie ma to nic wspoólnego z zazdrością, a jeżeli tak, to wymień mi przynajmniej trzy rzeczy, któtrych miałabym mu zazdrościć.

veritaserum

wiesz co to co napisała troche mnie śmieszy bo właśnie próbowałam ci uświadomić ze on wcale nie jest idealny i jeżeli byś lepiej czytała to byś sie dowiedziała ze nie ogladam tylko meczy z jego udziałem i tak samo traktuje podolskiego torresa i tego niemca (oprócz tego pierwszego bo nie lubie francuzów ) tak samo jak Crstiana tylko ze to jest formum o nim i nie miałam zamiaru pisac tu o nikim innym wiec nie miej do mnie o to pretensji a jego gra tak jak napisałam wcześniej również nie jest idealna i nie mam zamiaru się nią zachwycać bo to ze się popisuje czy nie to tylko jego sprawa i mnie to nie interesuje podoba mi się to co robi z piłką (w poprzednich wpisach miałam namyśli gra no bo on praktycznie nic wiecej nie robi ) i nic więcej a to ze jest w moim typie i uważam ze jest śliczny to też wyłącznie moja opinia i prosze nie podważaj jej i go wcale nie kocham, a co do tego gwałtu to też to czytałam i to oczywiście była nie prawda to tylko na wyłudzeniu od niego kasy bo jest bogaty zależało tym laskom :/ a o co masz być zazdrosna nie miałam konkretnie ciebie na myśli tylko facetów albo jakies takie dziewczyny które dostają histeri jak ktoś napisze ze się podoba komuś no i tyle ode mnie a tak wogóle to uważam za głupote wchodzenie tutaj skoro go nie lubisz czy jakoś tak ...

kasiolek1441

O żesz kurwa ja pierdole! Co za ludzie! Nie potraficie już sklecić zdania po polsku, musicie wszędzie wciskać te koffam, jush, girls, poza tym to naprawdę złe miejsce do wyznawania swej platonicznej miłości do piłkarza :/

Dobry_2

niech sobie dziewczynki wyznają swoje "miłości" (to jest irytujące jak cholera) - jest się zczego pośmiać, a jak widzą, że jest ich więcej to przynajmniej nie czują się osamotnione (w swoim "uczuciu" rzecz jasna). Mi się najbardziej podobało "mogłabym być jego dziewczyną" :)))
Muszę jeszcze zajrzeć na stronkę Torresa-może być ciekawie :D
Szkoda tylko ,ze u jednego zmoich ulubionych-n.kovaca, czy chociażby Prso-nikt nic nie skrobnął....

veritaserum

A jednak u Torresa jest normalnie! :))
Do czasu...

veritaserum

"jego gra bynajmniej jest dobra"-czyli jest zła, na to wychodzi.
"ronaldo jest najlepszy" -rzeczywiście- Ronaldo Luiz Nazario Da Lima -on jest najlepszy (chociaż nie dla mnie...:DD)

veritaserum

Heh macie racje, bo takie 'szalone trzynastki' to sie powinny wypowiadać na forach typu bravo girl a nie na filmwebie!! żałosne

kasiolek1441

niestety z szalonymi, gorącymi, trzynastoletnimi fankami Crisa raczej się nie wygra, ja nawet nie zaczęłam walczyć
ale przez nie, coraz mniej osób go lubi, dla wielu kibiców to utalentowany, ale zapatrzony w siebie smarkacz, któremu chyba nikt nie wytłumaczył zasad gry w piłkę nożną

najgorsze jet jednak to, że przez nie, wszystkie dziewczyny są generalizowane, że niby oglądają mecze, tylko po to, by popatrzeć na Crisa czy innych jego pokroju piłkarzy, a nie wiedzą co to spalony itd. a to nie prawda

pozdrawiam veritaserum :)

Kasiek_haz

Przystojny jest - ale grać tez potrafi, bardzo dobrze grać.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
kasiolek1441

Wiecie co jego 'koffane' fanki. Chyba nie wiecie o czym mówicie, bo mi się wydaję, że u piłkarza liczy się styl jego gry, a nie wygląd. Drodzy antyfani zapraszam Was na mojego bloga, tam jest co nieco o tym pedale, oczywiście negatywne rzeczy ;)

ooo...zaczynamy oblęzenie na forum Crisa :D
a post o takim tytule ("śliczny :*:*:*") nie moze przejsc niezauwazony
<lol>
zaraz jeszcze wpadnę na "kocham go" :D

boski Cristiano, sliczny Cristiano
och, uwazajcie żwebyscie przypadkiem się nie poisikały...

kasiolek1441

dobra ogolnie widzimy ze jest przystojny itp. ale dlaczego na forach nie mozna porozmawiac na temat jego gry, przydatnosci w zespole bez postow typu kocham go albo nienawidze go:/

użytkownik usunięty
justakoszalin

Ale przecież jego wierne fanki nie wytrzymałyby tego...

Jak dla mnie to takie tematy powinno się kasować od razu...

Na szczęście to tylko twoje zdanie ;)
Pozdrawiam.

NaShI

nie tylko jej, bo moje tez

veritaserum

tak sobie czytałam te wasze posty i doszłam do wniosku, że dodam swoje "dwa" grosze.
Więc dla mnie C.Ronaldo jest przystojny. Gra bardzo dobrze - widać po jego wynikach i nagrodach. Osobiscie nie lubie patrzeć na jego gre bo mnie to czasami smieszy. ;] <dryblingi> Nie kicuje Portugalii, ale ManU.
A tak wogóle to najważniejsze.. : nie mam 13 lat. .. ani 12 ani 11 itd. Ale to nieważne ile.
A z tym postem to się zgodze.. : Lekka przesada, może nawet nie lekka. Autorka to chyba mało lat posiada.
Pozdrawiam :)

Kaniusia

co do tych "dwóch" groszy, żeby nie było tam miało być "dwa" . :) nie "trzy" . :)

pozdrawiam ponownie .

Kaniusia

http://miss.l.bleublog.ch/files/images/2006/4/mob95_1146300637.jpg tu naprawdę widać jaki CR7 jest "idealny"

kasiolek1441

Nie mam nic do niego, ale mnie szokują komentarze typu "Nie mogę się doczekać aż Portugalia we wrześniu wygra z Polską 5-0 a wszystkie brameczki strzeli Cris", duża przesada!!!!

Hitek

Boshe, lubie Ronaldo, ale TAKIE posty mnie szokują...
Oczywiście nawet jak będzie Ronaldo grać z nami to będę kibicować POLSCE I TYLKO NASZEJ REPREZENTACJI.
WSTYDŹCIE SIĘ, życzyć swojemu kraju przegranej bo akurat gra CR7?
Eh...
Oczywiście każdy ma swoje ulubione kluby ale bez przesady...
A jest już ustalona dokładna daty meczu? Wie ktoś gdzie mogę oglądnąć mecz w internecie bo jestem zagranicą i nie mam jak w TV, eh.

AnnLee

On jest piłkarzem dziewczyny a nie tylko "przystojnym mężczyzną" zobaczcie chociaż RAZ jak gra. No respect dla fanów takich jak autorka tego postu, sorry ;/