Clint Eastwood

Clinton Eastwood Jr.

8,9
79 059 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clint Eastwood

Pan Eastwood jak dla mnie nie jest zachwycającym aktorem. Jego filmy są nudne, a role przez niego grane nie wyrażają jak dla mnie żadnych emocji! Nie lubię aktorów, którzy każda grana przez siebie postać "odwalają" tak samo. Eastwood sprawia wrażenie gburowatego starszego Pana i wygląda tak jakby to jego gburowstwo towarzyszyło mu również w życiu prywatnym.

setarah

Nie ma takiego słowa "gburowastwo" a Clint Eastwood to świetny aktor oraz reżyser.

Immortal_Stasin

pewnie masz sojusz gosiagosia333

Immortal_Stasin

Nie użyłam słowa "gburowastwo" tylko gburowstwo( a dla mnie znaczy to mniej wiece to samo co gburowatość!), czytaj uważnie, a potem komentuj!! Każdy ma prawo do swojej opinii dla mnie ten aktor jest bez wyrazu i nic mnie w nim nie zachwyca!!

setarah

Za to Ty mnie nie zachwycasz wiec jest remis.

michajlovicz

Odpowiedź całkiem konkretna i związana z tematem;P Gratuluje!

setarah

Cztery ostatnio oglądane przez Ciebie filmy z Eastwoodem nie zaliczają się do najlepszych (poza Unforgiven).
Jeśli nie oglądałeś polecam Gran Torino, Za wszelką cenę, Wzgórze rozdartych serc, Ucieczka z Alcatras, Złoto dla zuchwałych...
Skoro nie przypadł Ci do gustu Bez przebaczenia, to cała trylogia Leone też Ci się pewnie nie spodoba. Wyżej wymienione to głównie dramaty z dawką specyficznego humoru Clinta może one zmienią twoją opinię;). Ale wiadomo: Nie każdemu muszą się podobać filmy Eastwooda ;].

Co do wyrażanych emocji mam nieco odmienne zdanie.
Jeśli chodzi o gburowatość w życiu prywatnym ,to jego zachowanie podczas wywiadów i chociażby odbierania Oscarów temu przeczą, ale jak zachowuje się w domu wiedzieć mogą tylko ludzie z najbliższego otoczenia.

bartekcz92

Ja nie przepadałem za panem Clintem, dlatego nawet nie pamiętam obejrzanych przeze mnie filmów z jego udziałem. Jednak obejrzany dzisiaj na HBO2, film Gran Torino mnie zachwycił. Co prawda, gdyby nie słowa zachęty ze strony znajomych i wysoka ocena na fw, nie podjąłbym się próby obejrzenia tego. I bardzo cieszę się, że jednak obejrzałem ten film, polubiłem także pana Clinta, zarówno jako aktora jak i reżysera.

setarah

Sedarah nie masz racji noobie.Clint Eastwood to jeden z najlepszych aktorow swiata wiec jak masz pisac tu takie glupoty to lepiej nie pisz

LoLeK15

Sedarah?!! A kto to? Nikt taki tu nie pisze!! Zadziwiające jak bronisz tego aktora? Biorąc pod uwagę najwyżej oceniane prze Ciebie filmy to jesteś raczej fanem Sci-Fi...

użytkownik usunięty
setarah

Clint Eastwood jest jednym z najlepszych aktorów jakich oglądałem w życiu (a trochę już żyję), jest tez wspaniałym reżyserem wystarczy obejrzeć Gran Torino lub Za wszelką cenę.

Dziękuję nie skorzystam!

setarah

Skoro tak niecierpisz Clinta to po jakiego diabła z takim uporem monitorujesz jego profil?

setarah

Żeby było ciekawie, to w jednym z filmów z serii o Brudnym Harrym Clint ma psa, którego imię przetłumaczono jako Gbur właśnie. I jak dla mnie, to ten pies jest bardziej paskudny od Clinta jednak ;)