Christina Aguilera

Christina Maria Aguilera

8,2
1 841 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christina Aguilera

Właściwie nigdy nie byłam fanką Aguilery, ale ostatnio usłyszałam jej piosenkę "El Beso del Final" i bardzo mi się spodobała. Możecie mi polecić jej piosenki, które waszym zdaniem są najlepsze?

Maarit

Wszystkie jej piosenki sa super:P a jesli chodzi o ballady to polecam ,,I Turn To You", ,, Nobody Wants To Be Lonely" wszystkie jej piosenki sa super:P polecam i te szybsze

Maarit

fajne piosenki hmm......
Genie in bottle
Blessed
Tell me
Refletcions
i Dirty

Pzdr:)

NattGD

Mnie np. urzekła "Hurt" z nowej płyty. Arcydzieło!!! I ostatni (chyba) singiel - "Candyman" - podoba mi się, bo jest oryginalny i nowatorski. Żaden współczesny artysta nie nawiązał w tak udany sposób do brzmień za lat 50 ub. wieku jak udało się to zrobić Christinie. Brawo:)

Wczoraj skusiłam się wreszcie na jej nową płytkę "Back To Basics" - własnie słucham i otwieram oczy coraz szerzej:) Super wokal:)

Maarit

mnie ostatnio urzekły z kolei 'Walk Away', 'Cruz', 'Impossible', uwielbiam oczywiście 'Fighter', 'Beautiful', 'The Voice Within', podoba mi się też jej piosenka z Nelly'm 'tilt Ya Head Back' ;D

użytkownik usunięty
xxxAnetkaa99xxx

Stripped zawiera jej najlepsze piosenki, zarowno jezeli chodzi o brzmienia, jak i teksty, tekstyb szczegolnie. Wokalnie genialne jest Cruz, Walk Away, Hurt, Makes Me Wanna Pray, Slow Down Baby, Back In The Day, Hurt, Ain't no other man. Tekstowo i wokalnie Walk Away Stripped Intro (podoba mi sie ta kpina w tej piosence, a raczej w intro - jak przeprasza ze nie jest dziewica, ze mowi co mysli itd.) The Voice Within, I'm O.K. (przepiekna piosenka), Soar, Fighter (to jest moja ulubiona piosenka wogole), Can't Hold Us Down, Beautiful, Oh, mother, Save Me From Myself.

Mercy on me.

Lonely

Candyman
Welcome
Hurt
Mercy On Me
Oh Mother
Understand
The Right Man
Still Dirrty
Nasty Naughty Boy
Makes Me Wanna Pray
Ain't No Other Man
Walk Away
Impossible
Fighter
Beautiful
Loving Me 4 Me
I'm Ok
Dirrty
Not Myself Tonight

Maarit

Save Me From Myself <3
Hurt
Dirrty
Not Myself Tonight

motylek19

No i teraz decydowanie mogę dodać You Lost Me i Bionic

Maarit

Uwielbiam Christinę, a moimi ulubionymi piosenkami tej wokaliski są: The Voice Within, Can't Hold Us Down, Mercy On Me, Impossible, The Right Man, Still Dirrty, El Beso Del Final i What A Girl Wants