Tak się zastanawiam po obejrzeniu nowych zajawek Kick Assa 2 czy ta mała zrobiła sobie już plastykę ust ?
Bo wygada jak by już zafundowała sobie powiększenie warg kolagenem [co wróży jej karierę glonojada na miarę legendarnej D.Versace skoro w takim wieku zaczyna się szprycować tym szajsem]
P.S.
Nie to nie jest trolling wymierzony w jej nastoletnich fanów, więc bez zbędnych idiotyzmów bo pytanie jest "na poważnie"
Zwyczajnie strasznie mi się to rzuca w oczy, jestem ciekaw opinii innych czy tez podzielają takie podejrzenia [zwłaszcza, że dodatkowo zawodowo mam styczność z medycyną, czasami i tą estetyczną]
Zerknęłam uważnie na plakaty reklamujące ''Kick- Ass 2'' i muszę stwierdzić, że faktycznie ma dziwny kształt ust. Może po prostu grafików poniosło?
Wiesz bardziej po zdjęciach z wywiadów i promo do kick-assa 2 mnie to naszło, trailery były tylko takim "bodźcem" który sprawił, ze moim oczom się rzuciło "kurde kolagenik?" xD
Nie potępiam, tylko ona ma cholernie duże zadatki imho na naprawdę solidną karierę, a szkoda by było, jak by zrobiła z siebie za młodu plastycznego glonojada.
@down
Właśnie dlatego, ze ma 16 lat to był by to bardzo szkodliwy zabieg w tym wieku [i wątpliwie legalny, ale bogate gwiazdki hollywood mogą sobie pozwolić na różne rzeczy "pod stołem"]
Być może to faktycznie taka nietypowa naturalna uroda, ale wyczuwam szóstym zmysłem jednak ingerencję raczek plastyka :)
Faktycznie, jest zdecydowanie za młoda na chirurgiczne ingerencje. Zresztą, jest ładną dziewczyną, więc nie widzę żadnego sensu w poprawianiu jej urody O_o
Z drugiej strony będąc znaną aktorką, pławiącą się w show biznesie, jest wystawiona na krytykę mediów i otoczenia. Nawet ładne i z pozoru pewne siebie osobistości miewają duże kompleksy...
Może po prostu panicznie boi się tego, że mogłaby stracić łatkę 'tej ślicznej' gwiazdki i coś tam kombinuje na boku...? ;)
Jennifer Lawrence chyba nawet też w wieku 16 lat zoperowała sobie nos.... teraz mam też podejrzenia do jej policzków..wyglądają jak nałożona maska... tak samo zauważyłam u Renee Zellweger i jeszcze kilku...i jak się okazało te kobiety sobie botoks wstrzykują... Kurczę a miałam nadzieję, że Lawrence jest całkiem naturalna... ale tego nie idzie zgadnąć. Może odsysać sobie tłuszcz, usuwać żebra nie wspomnę o korekcie zębów bo to całkowicie normalne...
Szkoda, miałam nadzieję, że jeszcze bywają naturalne nastolatki, o dorosłych nie wspomnę...eh
Teraz nastały takie czasy, że znalezienie naturalnej osoby wśród sław jest jak szukanie igły w stogu siana :/ Nie ma co się dziwić, że potem wszystkie te aktoreczki, modelki, celebrytki wyglądają identycznie.
Ba! Czasami dochodzę do wniosku, że wśród wielu osób panuje przekonanie, że bycie naturalnym to największy obciach na świecie. Nie ma problemu, jeśli ktoś ma choć trochę oleju w głowie. Wtedy machnie ręką i wciąż będzie sobą. Gorzej z tymi, którzy mają słabszą psychikę, kompleksy, chcą być ''na czasie''...
Naturalność wymiera, ot co.
Dakotę Fanning może ostatnio wyszukiwałaś? Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to Dakota na jakimś party, w beżowej sukience w której 1/3 piersi widać. I patrze i nie wierze. One są większe niż miała kiedyś. Kurde może to jakieś przerobione zdjęcia? Na innych ma normalne - małe.
Jak oglądam teledyski coraz to nowszych piosenkarek to zastanawiam się ile z nich wcześniej było poprawianych. Taka Ariana Grande jest zbyt piękna aby była prawdziwa ;)
Kurde, teraz patrzę, patrzę i nie wierzę. Na niektórych zdjęciach w ogóle nie jest podobna do siebie sprzed lat. Niech to... kolejna która się poprawiała.
Jak pisałam wydawała mi się zbyt piękna aby była prawdziwa. Ma te 21 lat ale nie orientuję się jaki czas temu miała zabiegi.
http://famousplastic.net/wp-content/uploads/2013/10/ariana-grande-plastic-surger y.jpg
tutaj przed i po, choć nie widać aż takich zmian, no ale też nie wiadomo ile miała ich takich niewidocznych
Moim zdaniem majsterkowała przy nosie i ustach.
Na zdjeciu z 2013r. jej usta są zdecydowanie pełniejsze i na pewno nie jest to kwestia mocniejszego makijażu.
Wydłużona szczęka widoczna... no i te zdziwione spojrzenie - naciągnięcie skory nad brwiami/powiekami... chyba ze Ariana tak się wyuczyła zdziwionego spojrzenia...
,,(...) chyba ze Ariana tak się wyuczyła zdziwionego spojrzenia...''- ahaha :D
Ale z kolei wtedy miałaby zmarszczki na czole, a tych nie widać... Czyżby czoło wygładzone botoksem?
Ma też dziwne oczy... Tak, jakby uniosła zewnętrzne kąciki oczu do góry... Albo to kwestia odpowiedniego wytuszowania rzęs... Albo ja szukam dziury w całym :p
Złudzenie , zauważ o ile szerszy jest uśmiech na pierwszym zdjęciu co sprawia że usta są węższe, uwierz mi jestem bardzo spostrzegawczy powinienem iść do Mam Talent" :)
No niby tak, ale jednak ta górna warga wygląda na podejrzanie większą... :p
Haha, jak już będziesz w tym ''Mam talent'', to daj znać :D Z chęcią obejrzę w tv Twój występ :p
Specjalnie teraz wpisałam w Google Grafika:'' Dakota Fanning 2014'' i... o masakra, miałaś rację! O_o Kiedyś miała zdecydowanie mniejsze kobiece kształty, a na tych zdjęciach wygląda, jakby była po wizycie u chirurga plastycznego.
Moim zdaniem one wszystkie bawiły się/ bawią w poprawianie urody. Ok, wszystkie zdjęcia dodatkowo są retuszowane, ale jednak chirurdzy też maczają w tym swoje zwinne palce.
Według mnie wszystkie operacje plastyczne powinny zostać zakazane. Oczywiście, niektórzy czasem mają naprawdę poważne problemy z wyglądem (np. blizny po wypadku itp.), więc ich ten zakaz nie powinien dotyczyć. Ale reszta? Poprawią to i tamto, a potem szpanują swoim zajebistym wyglądem, dodatkowo drwiąc z tych, którzy nie odwiedzili chirurga. Spotykasz kogoś na ulicy i nawet nie wiesz, czy on przypadkiem nie oszukuje, bo może w przeszłości wyglądał zupełnie inaczej... :(
ta, za niedługo na ulicach polskich miast operowane 15 latki zaczną wyłazić, w Kolumbii już kilkuletnie dziewczynki marzą o operacjach. A wybory Małych Miss w Ameryce? Modlę się,że gdybym miała kiedyś dziecię... by zaakceptowało swoje geny.
Ja zerkam na biusty...po tym jak najbliższa koleżanka chce sobie z ładnych b powiększyć.. ta sama deklaracja z ust innej 25latki. To smutne.
Tak, co do krajów Ameryki Południowej to operacje plastyczne są tam na porządku dziennym. Wizyty u chirurga to chociażby w Wenezueli prezenty urodzinowe wręczane nawet młodziutkim nastolatkom O_o szok!
W dzisiejszych czasach liczy się tylko wygląd i pieniądze, a wszechobecne zakłamanie tylko pogarsza sytuację :/
Też sądzę, że raczej grafików poniosło. W filmie wyglądała normalnie, tak jak w innych filmach. Wątpię, żeby poddawała się jakimś operacjom, po prostu naturalnie ma takie usta. No i ma dopiero 16 lat...
To nie kolagen, ona takie usta po prostu ma, zobaczcie sobie inne filmy z jej udziałem np. Hugo i Jego Wynalazek, tam jest młodsza i też ma takie usta :p
No właśnie przez te filmy i jej nowe aktualne zdjęcia z wywiadów odnośnie kick-assa 2 wyszły moje podejrzenia.
Bo o ile wcześniej wyglądała - jak wyglądała [bo ma dosyć specyficzną urodę] to w ostatnich prasowych wywiadach wygląda już jak po wstrzyknięciu ^^
Jej ojciec jest z zawodu Chirurgiem Plastycznym , matka dyplomowaną pielęgniarką z uprawnieniami lekarza , więc ta plastyka ust to pewnie w warunkach "domowych" była robiona (mam na myśli prywatny gabinecik), oczywiście jeśli była. Ja tam za bardzo żadnych zmian nie widzę.
No patrz a tego, ze jej rodzice są związani z medycyna w tym ojciec jest chirurgiem plastykiem. Czyli poniekąd przeczucie mogłem mieć dobre [oczywiście wisi mi to czy się dziewczyna będzie plastyką kaleczyć czy nie, cały temat to jedna moja prywatna obserwacja/ciekawostka, byłem ciekaw czy ktokolwiek tez zauważył coś dziwnego ^^]
Ludzie, pogięło was ? Ona ma dopiero 16 lat. Człowiek w tym czasie sie zmienia, dojrzewa i myśle, że to dlatego jej usta sie zmieniły. Nie przesadzajcie z tymi operacjami ....
" Człowiek w tym czasie sie zmienia, dojrzewa i myśle, że to dlatego jej usta sie zmieniły"
Dokładnie. Poza tym ona już jako dziecko miała takie usta a z wiekiem jeszcze się jej powiększyły. A autorowi wątku polecam odstawić alkohol.
Tobie polecam lekcje z zakresu minimum kultury + czytanie ze zrozumieniem. Napisałem jak krowie na rowie, że po trailerze kick assa 2 widziałem z nią wywiad i zdjęcia prasowe na których wygląda jak po korekcie z zakresu medycyny estetycznej. Byłem ciekaw ile osób [a raczej czy ktokolwiek] ma podobne spostrzeżenia. Wyjdź z intelektualnego grajdołka i poczytaj raz jeszcze 1szy post zamiast robić z siebie internetowego gimbusa.
Ha ha ha:) dokladnie BlakJoint! I jeszcze ta wstawka "jak krowie na rowie" hahahaha, co to ma niby znaczyc? Moze "Stawiam sprawe jak kawe na lawe", tylko wersja z krowa wydala mu sie zabawniejsza? :D
Wiesz, że Jennifer Lawrence w wieku gdzieś 16lat zrobiła sobie nos? Nie wiadomo czy tych policzków też nie...
To raczej taki typ urody, przyznam ze dość oryginalnej - wąski podbródek i wydatne usta. Sprawia wrażenie silnej osobowości i pewnie dlatego jest w takich rolach obsadzana (horrory, filmy akcji) szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jej w "normalnym" filmie familijnym. Owszem był "Agent XXL 2" ale wtedy miała 8 lat...
Owszem urodę zawsze miała nietypową [imho miała i ma tez lekkiego zbieżnego zeza, widać to dosyć dobrze na zdjęcia z Hugo, aczkolwiek nie jest to coś rażącego wizualnie, wręcz przeciwnie w jej wypadku bo odchył jest imho bardzo marginalny].
Aczkolwiek patrząc na kick assa 2 a na zdjęcie z wywiadów już po zakończeniu zdjęć do filmu to wygląda jak prosto z pod strzykawki z kolagenem, przynajmniej ja mam takie wrażenia.
Co ciekawe - dopiero jeden z userów w tym temacie oświecił mnie, ze jej ojciec to chirurg plastyk, zakładając temat nie mailem o tym pojęcia ^^
Nie wiem, muszę obejrzeć Kick - Assa 2 żeby się wypowiedzieć, ale plakatem do filmu nie am się co sugerować, A po analizie zdjęć z tego filmu wnioskuję ze należałoby to powiązać raczej z wiekiem, niż z interwencja chirurga. To że ma ojca chirurga plastycznego z jednej strony ułatwia jej dostęp do zabiegu a z drugiej strony to oznacza że jej ojciec i pewnie ona sama wie jakie to szkodliwe (zwłaszcza w tym wieku)...
No właśnie to jest ciekawe, czy są to rodzice rozsądni czy średnio ogarnięci. wiemy, że hollywood wymusza pewne idiotyzmy. Trendy w tej branży są jakie są. Lubie ta małą bo uważałem zawsze, ze ma spory talent i może wyrosnąć z niej całkiem przyzwoita aktora która nie jest gwiazdką jednej miny tylko faktycznie posiada potencjał. Ale jeśli w tym wieku zacznie się bawić w poprawianie natury [tu akurat mam nadzieje, ze się mylę i faktycznie to takie uroki dojrzewania] to może skończyć jak wcześniej wspominana pani Versace
Z biografii na filmwebie - zerknij na ostatnie 4 słoba cytatu: "Chloë Grace Moretz urodziła się 10 lutego 1997 roku w Atlancie, w stanie Georgia. Jej mama, Teri jest z zawodu pielęgniarką posiadającą uprawnienia lekarskie, zaś ojciec McCoy jest chirurgiem plastycznym." :)
A tak na serio to nie sądze, żeby coś ze sobą robiła, jest za młoda, nadal rośnie, zmienia się.. Ani ona ani jej rodzice na imbecyli nie wygladają, więc raczej nic nie kombinowali przy jej wyglądzie.
Oglądałem Kick-Ass 2 i nie wyglądało mi to na żadną ingerencję plastyczną. W stosunku do pierwszej części, Hugo czy Movie 43 też nie widzę wielkiej zmiany poza tym, że nieco dorosła i stała się jeszcze bardziej słodka.
Dziewczyna ma idealne, naturalne usta. Nie ma co do tego wątpliwości. Wystarczy zobaczyć na zdjęcia z filmów sprzed 10 lat, w których grała. Nie ma potrzeby aby robiła jakiekolwiek operacje na takich pięknych ustach.
Też zauważyłem, że usta mają nienaturalny wygląd, ale trudno potępiać - nawet Megan Fox i Merlin Monroe potrzebowały operacji, aby zrobić furorę.