Mam pytanie związane z jego dziećmi. Z Sam ma syna i z Talindą też. To skąd wział się jeszcze jeden syn o imieniu Jaime i z kim go ma, bo jakoś o nim nie słyszałam. Prosze odpowiedzcie!!!
Dziękuję za te odpowiedzi spróbuję coś znaleść, tylko prosze nie kłóćcie się to jest tylko pytanie a plotki różne mogą krążyć i każdy może znać inną wersję :)
Siedziałam sobie na pewnym forum o LP i tam była wzmianka o tych 3 synach. Podobno powiedziła o tym w jednym z wywiadów tu jest jego fragment
Is your writing a reflection of where you are in life?
"A lot has changed for me since Meteora. I married Talinda, and have 3 sons, so I guess as I?m growing up and getting older, so is the music. You can?t repeat the same things in life and not learn. The same goes for music with me."
Dopiero zaczynam sie uczyć ale zdanie I married Talinda, and have 3 sons <-- rozumie. Podobno ten wątek znajduje się na tej stronie:
www.chestersings.net
KOLEJNY CYTAT KTÓRY ZNALAZŁAM NA BLOGU OUTOR PODOPNO PRZECZYTAŁ TO NA ONECIE:
Chester Bennington, wokalista zespołu Linkin Park, został po raz 3 ojcem. Małżonka muzyka powiła dziecko w Los Angeles, 16 marca. Chłopiec otrzymał imiona Tyler Lee. Chester Bennington ma dwóch synów z poprzednich związków - 10-letniego Jaimego oraz czteroletniego Dravena
NO I NASTĘPNY FRAGMENT:
Postarałam sie go przetłumaczyć i mniej więcej tak to zrozumiałam:
To oświadczenie stwierdziło że ma dziesięcio letniego syna Jaime. Lecz jest spekulacja że Jeime nie jest biologicznym synem Chestera. W niedawnym wywiadzie pokazano/ powiedziano/ stwierdzono <nie mam pojecia> że Chester odsłonił <? też nie wiem co to za sens> żeby adoptował brata Jaimego. ,,Mam trzech synów i przyjmuję mojego najstarszego syna, jego brata jako moich własnych wiec przypuszczam że mam czterech" <-wypowedź Cheza
Jesli ktos czegoś nie zumie to niech sobie sam przetłumaczy:
This statement also alleged that Chester has a ten year old son named Jaime, though there is speculation as to whether he is Chester's biological son or stepson. In a recent interview on the Kevin and Bean show, Chester revealed that he has also adopted Jaime's brother: "I do have three sons, and I adopted my oldest son, his brother, I adopted him as my own, so I guess I have four."
z tego wychodzi, że Jaime jest adoptowany :p więc zagadka zdaje mi się rozwiazana
Z tego co ja wiem to Chester ma czterech synów i tego jestem pewna. Draven i Tyler są jego, a Jaime i Isaiah są Talindy jego drugiej żony.Pozdrowienia dla fanów LP:)
... Więc kogo adoptował? O_p
PS: Tylko Taylor Talindy chciałam zauważyć...
Ej wogóle kurde namotaliście xD wyjdzie że Chezzy to drugi Michel Jackson xD
Madzik dobrze pisze.
jakie to skomplikowane ;D
Draven - z Samanthą
Tyler - z Talindą
Jamie i ten drugi są Talindy i Chester ich adoptował.
mam nadzieje ,ze troche jasniej ;]
Dobra.. i tak zbyt dużo sprzecznych informacji...
W takim razie pytanie.. Ile mają lat Jamie i "ten drugi"??
LUDZIE OPANUJCIE SI ON NIE MA 3 SYNÓW TYLKO DWÓCH DRAVENA SEBASTIANA i TYLERA LEE... ONET JEST NIEDOINFORMOWANY BO TEŻ to WIDZIALAM..
ksiązka 'wszystko jest hybrydą' drugie wydanie...tam jest napisane.
no tak, swoich ma dwóch,ale adoptował jeszcze dwóch synów swojej obecnej zony, więc razem ma 4 ;]
a onet to żadne źródło.
Jaime i Isaiah nie są synami Talindy. Jaime jest synem Chestera i jakiejś kobiety z którą spotykał się jeszcze przed Samanthą, a Isaiah jest jego bratem, który został adoptowany przez Chaza i Talindę.
źródło? linkinlady05.blogspot.com czyli najpewniejsza strona jeżeli chodzi o informacje dotyczące jego życia prywatnego. Prowadzi ją dziewczyna która równocześnie zamieszcza newsy na oficjalnej stronie Chestera.
Tak ja mam, dwie córki bliźniaczki oraz syn Tyler, są z małżeństwa z Talinda. Draven z małżeństwa z Samanthą. Natomiast Jamie ze związku z Elką Brand natomiast ten adoptowany to taki blondynek i to jest brat Jamiegio od strony matki. Niech się ona cieszy że Chester miał dobre serce bo mógł ani nie uznać jednego ani adoptować drugiego Talinda zresztą też a jednak dali chłopakom szansę.
Ja słyszałam (i w to wierzę), że Chaz ma dwóch swoich synów i adoptował dwóch swojej obecnej żony... To najbardziej prawdopodobne
A jednak to prawda! Cytuję: Wybranką była 29-letnia modelka Talida Bentley. Muzyk adoptował jej dwóch synów, a już 16 marca 2006 roku para doczekała się własnego dziecka, chłopca o imieniu Tyler Lee. "Mam trzech chłopaków" opowiadał Bennington w radiowej audycji "Kevin And Bean". "Adoptowałem najstarszego syna i jego brata, przyjąłem ich jak swoich. W sumie mam więc czwórkę.Gdy masz dzieci, twoje życie się zmienia. Uczysz się nowego rodzaju miłości, który potrafią zrozumieć wyłącznie ludzie obdarzeni potomstwem..." wzięłam to z książki "Linkin Park. Wszystko jest hybrydą" Moim zdaniem to jest najpewniejsze. I nie wzięłam tego z jakiejś strony, przepisywałam z książki, słowo w słowo. Jest to na stronie 61 w nowym wydaniu.