Co sadzicie na temat tego filmu?? Dobre mocne kino nie tylko dla fanow pilki noznej ...a raczej footballu:-) no i Charlie:))
Widzę kolejna fanatyczka jego persony, witaj w klubie obłednie 'zakochanych'. Może sama już zauważyłaś ten moment gdzie Charlie, a raczej Pete śpiewa do swojego brata (Steve'a) 'Get some drinks in,.....' to jak Steve mówi 'Shut up', a Pete taki uśmieszek i popraWIA potem usta jezykiem, ten moment jest naprawdę uuuuuh (palce lizać :P).
masz 100% racje jest extra i jeszcze ta scena kiedy Pete wychodzi z łazienki ....taaaaaaakie ciacho(yummy!!!:))))) ps.Dobrze ze nie tylko faceci ogladaja takie filmy)) Pozdrawiam
Dziewczyny pozwolicie się dopisać do klubu?:PMacie racje ten uśmiech w tej scenie...szkoda,że nie dane mi go zobaczyć na żywo pewnie padła bym z wrażenia.A jak wychodzi w reczniku mniami....jaką on ma klate:Dczekałam aż ręcznik spadnie:P
to ja ty sie zapisuje:D, ale oproczu jego klaty ktora oczywscie jest wpaniała(i szkoda ze tylko pokazana w jednm ujecia;/ błąd reżysera ) i usmechu to jeszcze ma zajbisty akcent, no dosłwinie jak ten koleś sie odezwie to powla z nog:D:D:D
Scena jak wychodzi z łazienki jest boska:) Przytuliłabym się do niego z rozkoszą:) I plecki i brzuch umięśniony, mniam:) Świetnie zagrał w "Huligans", bardzo podobała mi się wykreowana przez Lexi Alexander postać Pete'a.
Specjalnie poszłam do kina żeby zobaczyc jego klate na dużym ekranie:) Pozdrówka.
Matko ale błąd zrobiłam, jak mogłam:) "Hooligans" a nie "Huligans" :) Pomieszanie z poplątaniem mi wyszło. Charlie, BOSKI!
ale wiecie co wam powiem w tych dresikach na treningu football'u też wygląda świetnie. Widać jak mocne i wielkie ma bary .... mmmmmmmm tylko się w nie wtulić, wyobraźcie sobie sytuację, gdy przychodzicie do domu zmarznięte, a on (jako wasz facet) wita was namiętnym pocałunkiem i taki ciepły przytulawas tak mocno że zapiera wam oddech. oh - to obsesja hehehe. W ręczniczku też wygląda świetnie, a jak zakłada koszulkę to wydać jego mięśnie na plecach mmmmmmmm. Ale i tak uważam, że najlepsza jest scena z tym uśmiechem i językiem.
O ja Bloom przez Ciebie się zozmarzyłam..tak przytulić się do niego i umrzeć...nie nie to było "zobaczyć Paryż i umrzeć":Phehe.W nim wszystko jest piękne:uśmiech,plecy,brzuch i głos.Wpgóle fajny jest:P
jak dla mnie to ten film z pilka nozna niewiele mial wspolnego:)jedynie tyle ze chodzilo o te "fankluby" druzyn....tam nie chodzilo o pilke nozna...lol..jak ty ten film ogladalas;/chyba tylko dlatego ze on tam gral:/
film mi sie bardzo podobał szkoda ze Charlie na końcu umarł wszytko przez te żone Steva gdyby nie przyjechała to by wszytko jakoś dobrze sie ułożyło:/ w filmach zawsze to kobiety wszytko psują:/
tak musze Wam przyznać ON jest boski naprawde boski pewnie jak inni to czytają to mają z nas polewę ale co mi tam Charlie i tak jest boski:D
a co do języczka:P to zwróćcie uwage że ON dość często zwilża sobie usteczka:D:D jak sie kłóci ze Stevem to raz ale póżniej w knajpie to już drugi i na kilku zdjęciach mam GO z...języczkiem:D:D (ale to brzmi zajebiście:D:D:D) noi oczywiście klate też ma suuuppeerr :D po prostu ideał :)
ah te fanki:)
pozdrawiam Was Babiczki :*
Dziewczyny, umieście tu linki do fotek Charliego, bo ja widzialam tylko te na www.charlie-hunnam.net i tam w sumie nie ma nic ciekawego...Pozdro dla was i KOCHAM CHARLIEGO ! :*