Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 026 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Co sadzicie na temat tego filmu?? Dobre mocne kino nie tylko dla fanow pilki noznej ...a raczej footballu:-) no i Charlie:))

Mrooffka_22

Widzę kolejna fanatyczka jego persony, witaj w klubie obłednie 'zakochanych'. Może sama już zauważyłaś ten moment gdzie Charlie, a raczej Pete śpiewa do swojego brata (Steve'a) 'Get some drinks in,.....' to jak Steve mówi 'Shut up', a Pete taki uśmieszek i popraWIA potem usta jezykiem, ten moment jest naprawdę uuuuuh (palce lizać :P).

frank_3

masz 100% racje jest extra i jeszcze ta scena kiedy Pete wychodzi z łazienki ....taaaaaaakie ciacho(yummy!!!:))))) ps.Dobrze ze nie tylko faceci ogladaja takie filmy)) Pozdrawiam

frank_3

Zgadzam się z tobą. Ja ciągle powtarzałam ten moment kiedy oblizywał sta;)

Mrooffka_22

Dziewczyny pozwolicie się dopisać do klubu?:PMacie racje ten uśmiech w tej scenie...szkoda,że nie dane mi go zobaczyć na żywo pewnie padła bym z wrażenia.A jak wychodzi w reczniku mniami....jaką on ma klate:Dczekałam aż ręcznik spadnie:P

Mrooffka_22

to ja ty sie zapisuje:D, ale oproczu jego klaty ktora oczywscie jest wpaniała(i szkoda ze tylko pokazana w jednm ujecia;/ błąd reżysera ) i usmechu to jeszcze ma zajbisty akcent, no dosłwinie jak ten koleś sie odezwie to powla z nog:D:D:D

Zuzaa_3

Scena jak wychodzi z łazienki jest boska:) Przytuliłabym się do niego z rozkoszą:) I plecki i brzuch umięśniony, mniam:) Świetnie zagrał w "Huligans", bardzo podobała mi się wykreowana przez Lexi Alexander postać Pete'a.
Specjalnie poszłam do kina żeby zobaczyc jego klate na dużym ekranie:) Pozdrówka.

trini_4

Matko ale błąd zrobiłam, jak mogłam:) "Hooligans" a nie "Huligans" :) Pomieszanie z poplątaniem mi wyszło. Charlie, BOSKI!

trini_4

ale wiecie co wam powiem w tych dresikach na treningu football'u też wygląda świetnie. Widać jak mocne i wielkie ma bary .... mmmmmmmm tylko się w nie wtulić, wyobraźcie sobie sytuację, gdy przychodzicie do domu zmarznięte, a on (jako wasz facet) wita was namiętnym pocałunkiem i taki ciepły przytulawas tak mocno że zapiera wam oddech. oh - to obsesja hehehe. W ręczniczku też wygląda świetnie, a jak zakłada koszulkę to wydać jego mięśnie na plecach mmmmmmmm. Ale i tak uważam, że najlepsza jest scena z tym uśmiechem i językiem.

frank_3

zapomniałam o akcencie, to jestem z wami, naprawdę zwala z nóg!!

Mrooffka_22

O ja Bloom przez Ciebie się zozmarzyłam..tak przytulić się do niego i umrzeć...nie nie to było "zobaczyć Paryż i umrzeć":Phehe.W nim wszystko jest piękne:uśmiech,plecy,brzuch i głos.Wpgóle fajny jest:P

Mrooffka_22

jak dla mnie to ten film z pilka nozna niewiele mial wspolnego:)jedynie tyle ze chodzilo o te "fankluby" druzyn....tam nie chodzilo o pilke nozna...lol..jak ty ten film ogladalas;/chyba tylko dlatego ze on tam gral:/

Libbra

film mi sie bardzo podobał szkoda ze Charlie na końcu umarł wszytko przez te żone Steva gdyby nie przyjechała to by wszytko jakoś dobrze sie ułożyło:/ w filmach zawsze to kobiety wszytko psują:/

Mrooffka_22

tak musze Wam przyznać ON jest boski naprawde boski pewnie jak inni to czytają to mają z nas polewę ale co mi tam Charlie i tak jest boski:D
a co do języczka:P to zwróćcie uwage że ON dość często zwilża sobie usteczka:D:D jak sie kłóci ze Stevem to raz ale póżniej w knajpie to już drugi i na kilku zdjęciach mam GO z...języczkiem:D:D (ale to brzmi zajebiście:D:D:D) noi oczywiście klate też ma suuuppeerr :D po prostu ideał :)

ah te fanki:)

pozdrawiam Was Babiczki :*

__Madzia__

Dziewczyny, umieście tu linki do fotek Charliego, bo ja widzialam tylko te na www.charlie-hunnam.net i tam w sumie nie ma nic ciekawego...Pozdro dla was i KOCHAM CHARLIEGO ! :*

Orchidea_2

Jak Dla Mnie Film Bombastic :) a Cherlie ... bez komenentarza - poprostu OHHHHHHHH XD