nie wiem skad mozesz wiedziec czy umiem grac i czego sie ucze, natomiast idac twoim tokiem rozumowania jak ktos nie umie grac nie powinien (co wiec robi pazura?!- nie powiniem byc ani na duzym ekranie czy na deskach teatru itd.)
bo jest sztuczny, jego grę można porównać do drewna, w każdym filmie robi te same miny! czasem mam wrażenie, że na siłę stara się być śmieszny, ale mu nie wychodzi, bo jego starania doprowadzają do łez rozpaczy, że ktoś taki gra w filmie! to że nie dostał złotej maliny to tylko dlatego, że filmy w których gra, nie zasługują nawet na nią ( z resztą jak większość polskich filmów- mam na myśli te kręcone w Polsce, które robione są pod publikę, a nie np. Kieślowskiego- gdzie aktorzy naprawdę dobrze grają- pokazują uczucia mimiką twarzy!!! )
Złote maliny przyznają ludzie z kompleksami, którzy sami nie potrafią grać a oceniają innych ;)
Pazura ma świetne role, nie jestem jakimś jego fanem ale widziałem z nim sporo filmów, mimikę ma świetną i komediowa gra całkiem nieźle mu wychodzi, lecz moim zdaniem najlepiej wychodzą mu role dramatyczne, niekoniecznie śmieszne takie role gra w Krollu, Psach czy chociażby w gorzko-słodkim ajlawju.
Jako aktora drętwego nigdy go nie postrzegałem i raczej postrzegać nie będę.
też tak sądzę po za tym widać że to co robi robi najlepiej jak potrafi a to jest wazne i trzeba to docenić
Co ty bredzisz?? jeśli chodzi o mimike stawiam go w czołówce polskich aktorów.Mimo to jest to aktor ciągle niedoceniany.
co się czepiacie to genialny aktor, podobał mi się w Sarze i jak tam tańczył i te jego teksty, w 13 posterunku mi się genialnie spodobał, w chłopakach nie płaczą, aktor super.
Wolę już Pazurę niż całą tą armię klonów które grają ciągle te same postacie w serialach które różnią się tylko nazwą.
TO prawda. AKTOREM BYL zajebistym w swoim czasie. Zawsze mozna bylo sie posmiac...a teraz..ciagle wszystko probuje obrocic w zart.. jest zalosny i niesmieszny.
a mi się cały czas podoba każdy się go czepia albo za garnki albo za Edytkę a aktorem był jest i będzie dobrym, mam nadzieję że go jeszcze zobaczę bo niedawno zagrał w Aż po sufit.
Klasyk nigdy się nie nudzi ! Cezary Pazura należy do elity polskich aktorów i zawsze tak będzie bo on się nie wypala