Nie wiedzieć że Bruce Lee nie żyje???? ;-) to nie złośliwości ale może to dlatego że masz mało latek ;-)
Skoro specjalnie zakładasz temat żeby ogłosić światu że nie wiedziałeś że bruce lee nie żyje to spodziewaj się tego że ludzie będą zdziwieni a inni będą cię za to krytykować.
Cóż, jak widać niektórzy lubią się afiszować swoją niewiedzą delikatnie mówiąc.
Ja również nie wiem wszystkiego, ale nie potrzebuje tego ogłaszać całemu światu
po pierwsze nikt nie wie wszystkiego a to ze pisze ze tego nie wiem to nie grzech a po drugie to nie oglaszam tego calemu swiatu bo jak widac tylko 5 osub napisalo cos o tym temacie wliczajac ciebie wiec sie ode mnie odp****** bo mnie wkurzasz!!!
skoro nie wiedzialas, ze bruce lee nie zyje, to nie powinnaś tez wiedzieć, ze w ogóle ktos taki istniał.
"5 osub" jak to napisałaś, to udziela się na tym forum. Reszta po prostu nie chce się wypowiadać w tak żałosnym temacie jaki założyłaś, ale pewnie nie jeden to czytał.
(Luna1001) a skad ty to wiesz jak wczesniej napisalas ze wszystkiego nie wiesz, a po drugie to ty jestes zalosna !!
(Black Shit) madry sie znalazl
aha to fajnie ze jestes madry a ja jestem glupia bo pisze z takim kretynem jak ty i wy mnie prowokujecie nie ja was bo sie czepiacie ze jakiejs tam rzeczy nie wiedzialam!!
dobra możesz nas wszystkich wyzywać, wątpię że, się ktoś tym przejmie :P i nie zmienia to faktu, że utworzenie takiego beznadziejnego tematu na forum świadczy o kompletnym braku inteligencji...
ja nie zaczelam was wyzywac tylko to czarne gowno i mnie to nie obchodzi ze ktos moze sie tym przejac a jak ci przeszkadza ten temat to poco wogule sie odzywasz bo inteligentna osoba jak to ty powiedzialas nie odpisywalaby na taki beznadziejny temat
wiesz, sama zastanawiam się po co na tym forum pisze. Między innymi chyba dlatego, że twój brak rozumu coraz bardziej mnie śmieszy. Dodam, że teraz to już się kompletnie skompromitowałaś i BlackShit ma świętą rację :P
nie, ty jesteś głupia bo jestes analfabetką ! nie pisze sie "osub" tylko osób, ośle!
tak samo nie pisze sie "poco" tylko po co, ośle! nie pisze sie "wogule" tylko w ogóle, ośle!
jestes osioł i tyle
(Black Shit) a co ty nauczyciel? nie chodze w Polsce do szkoly tylko jestem za granica, osle wiec sie nie ucze polskiego, osle a to ze nie ucze sie polskiego, osle to nie znaczy ze jestem glupia, osle
i ty jestes osiol i tyle
(Luna1001) wiesz luno-sruno, mnie rozsmiesza twoj brak inteligencji a i wiesz co nie czuje sie skompromitowana i tyle a black shit nie ma racji
nauczyciel nie, ale tępiciel głupoty tak.
wielka emigrantka od roku albo dwóch, i juz zapomniała jak sie poprawnie pisze po polsku...
a jak siedzisz tam dłuzej, to sie tu nie udzielaj ze swoim genialnym polskim, tylko poszukaj sobie portalu anglojęzycznego o filmach, chociaż podejrzewam, ze twoj angielski rownie wspaniały jak polski
BlackShit chyba musimy dać już temu dziecku spokój, bo z głupotą i tak nie wygramy. wercia754 niech idzie oglądać Zmierzch, bo z prawdziwym znawcą kina to ma niewiele wspólnego. Nie wiem po co jej ten profil na filmwebie jak ma zamiar wypisywać takie niedorzeczności.
tak wo gole to jestem za granica od 6 lat i sie nie udzielam za to wy sie podniecacie ze tak poprawnie piszecie po polsku bez zadnych bledow ale zaloze sie ze sobie sprawdzacie jak jakis blad zrobicie a jak mowisz podejrzewasz to nie znaczy ze wiesz wszystko a zmierzch to ty sobie mozesz obejrzec i tobie jest ten profil nie potrzebny bo sprawdz sobie co ty na wypisywalas
Weszłam sprawdzić co się dzieje na stronie Bruce'a i jak to wszystko przeczytałam co tu wypisujesz to naprawdę zrobiło mi się ciebie żal. Nie chcę cię obrażać ale przeginasz koleżanko wyzywając wszystkich, którzy próbują ci coś uświadomić.
nie chce mi sie zwami juz klocic prowokuja mnie i tyle i ja nie zaczelam wyzywac tylko BlackShit i mi wciskaja ze wstyd sie przyznac a mi nie jest wstyd i tyle a ty tylko piszesz to co oni
Co z tego gdzie chodzisz do szkoły? Wnioskuję, że jesteś Polką a to zobowiązuje do pewnej znajomości języka. Może jakąś interpunkcję zastosuj?
Cooooo?? Nie żyje???? A dopiero co grał w filmach :(
W ostatnim jakoś niedawno. Hmmm.... 40 lat temu.
Nie no, jak to? Przecież to, że ostatnio grał w filmie 40 lat temu (@up: Padłam po przeczytaniu Twojej wypowiedzi hahaha :D) na pewno nie oznacza tego, że nie żyje, tylko reżyserzy nagle przestali go lubić :<. Dziwne, że zawsze jak lecą filmy z nim to są stare. Przecież on nadal żyje i gra w filmach :<.