... była taka ładna, ma talent a teraz cpunka, alkoholiczka, nieszczesliwa żona i matka ! Chciałabym aby wróciła i wziela sie w garsc
sodówa jej do łba uderzyła najpierw niewinna i cnotliwa a teraz za dużo sie kasy ma:/ Sama tego chciała teraz to tylko trzeba współczuc jej dzieciakom bo jak sie nie zastanowi nad swoim postępowaniem to spapra im życie...
poison girl a skad wiesz jaka jest dla swoich dzieciakow? skad wies z czy tobie po tytule najlepiej sprzedajacej sie nastolatki wszechzcasow i 70 mln sprzedanych plyt na koncie w wieku 22 lat bynie odbilo?
sama napisałas,że jest alkoholiczką,ćpunką itp wiesz ja bym nie chciała mieć takiej matki:/ pozatym szkoda mi tych dzieci,z tego powodu ze ich rodzice sie rozwiedli czy rozwodza sama nie wiem,a na koniec ich matce cos odbiło i obcieła sie na łyso.Mają matke skandaliste i nieodpowiedzialnego ojca który tak naprawde ma je gdzies zostawił je tak samo jak swoją poprzednia zone i dzieci.a co do tych płyt. Jak bym wiedziała ze mam rodzine to skonczyłabym z imprezkami narkotykami poniewaz rodzina jest najważniejsza.Ona nie jest już nastolatką tylko kobietą która ma dwójke dzieci.Ale wydaje mi sie,że ona sobie jeszcze nie zdaje z tego sprawy. I nie mówie teraz tak bo jej nie lubie wręcz przeciwnie przyznam sie,że słuchałam jej kiedys jak byłam mała nawet mam jej płyte w szufladzie.