Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

... była taka ładna, ma talent a teraz cpunka, alkoholiczka, nieszczesliwa żona i matka ! Chciałabym aby wróciła i wziela sie w garsc

Fortunka

sodówa jej do łba uderzyła najpierw niewinna i cnotliwa a teraz za dużo sie kasy ma:/ Sama tego chciała teraz to tylko trzeba współczuc jej dzieciakom bo jak sie nie zastanowi nad swoim postępowaniem to spapra im życie...

Poison_Girl

poison girl a skad wiesz jaka jest dla swoich dzieciakow? skad wies z czy tobie po tytule najlepiej sprzedajacej sie nastolatki wszechzcasow i 70 mln sprzedanych plyt na koncie w wieku 22 lat bynie odbilo?

sparrow19

sama napisałas,że jest alkoholiczką,ćpunką itp wiesz ja bym nie chciała mieć takiej matki:/ pozatym szkoda mi tych dzieci,z tego powodu ze ich rodzice sie rozwiedli czy rozwodza sama nie wiem,a na koniec ich matce cos odbiło i obcieła sie na łyso.Mają matke skandaliste i nieodpowiedzialnego ojca który tak naprawde ma je gdzies zostawił je tak samo jak swoją poprzednia zone i dzieci.a co do tych płyt. Jak bym wiedziała ze mam rodzine to skonczyłabym z imprezkami narkotykami poniewaz rodzina jest najważniejsza.Ona nie jest już nastolatką tylko kobietą która ma dwójke dzieci.Ale wydaje mi sie,że ona sobie jeszcze nie zdaje z tego sprawy. I nie mówie teraz tak bo jej nie lubie wręcz przeciwnie przyznam sie,że słuchałam jej kiedys jak byłam mała nawet mam jej płyte w szufladzie.

Fortunka

z nią to ciężko będzie, sama sobie tego narobiła, wiedziała co robi bo już jest dorosła więc...

Fortunka

Mi tez jastr jej zal... chc nie bardzie mi zal jej dzieci zycie maja spaprane z taka matka... ale w koncu sama sobie wybrala taka droge i jest o wiele wiece zla na swiecie nai gwiazda popiku w depresji np. klodujace dzieci na swiecie!
papa