Brigitte Bardot

Brigitte Anne Marie Bardot

8,1
1 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brigitte Bardot

jeszcze nie urodziła się piękniejsza kobieta od niej.Choć moim współczesnym ideałem jest Angelina Jolie(teraz bardzo wychudzona niestety)to i tak Bardot to ideał,przebija nawet Monikę Bellucci...niestety taka prawda.

najpiękniejsza jako nastolatka,własnie na te fotki nie mogę się napatrzeć:

http://shannoneileenblog.typepad.com/.a/6a0120a5c8d9a9970c015435497697970c-400wi

http://classiccinemaimages.com/wp-content/uploads/2012/03/Brigitte-Bardot-at-a-b each-in-Cannes-1953-.jpg

http://classiccinemaimages.com/wp-content/uploads/2012/03/Brigitte-Bardot-at-a-b each-in-Cannes-1953-1.jpg

http://www.betweentheneonandthesea.com/wp-content/uploads/2012/08/brigitte-bardo t-cannes-1953.jpg

http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/galleries/x701/63504.jpg

http://i2.cdnds.net/12/19/618x619/rexfeatures_496641a.jpg

ech szkoda że ludzie się starzeją.

Sol1987

Mężczyźni za to mają kryzys wieku średniego:P

użytkownik usunięty
Sol1987

Przybylska była 8.8 na 10, więc nie była tylko ładna. Nawet bez makijażu była śliczna.

A w jakim to rankingu była niby 8.8? Skąd to sobie wytrzasnelas? W tej twojej skali 1 do 10? Kto ogólnie to wymyślił i gdzie moge zobaczyc jak wygląda ten ranking?

Nawet nie wspomniałaś, ze "wg ciebie". A jak ktoś pisze ze "jak dla mnie..." to potrafisz odpalić "w D... Byłaś i G... Widziałaś".

Co za żal.

GustGustaw85

Dla kogo Salma Hayek jest ideałem??? Przecież to karlica, kobieta atrakcyjna musi mieć wzrost.

felicytas

Ideałem jest dla mnie a dla innych nie musi bo to mój punkt widzenia i gustu. Jest dla mnie piękna i kobieca a wzrost nie jest dla mnie ważny bo z wiekiem większości ludzi i tak wzrost idzie w dół:) sam posiadam obecnie niską cudowną kobietę i jest wspaniałą partnerką z ognikami w oczach z których bije seksapilem i twardym temperamentem który również wyczuwam w Salmie Hayek gdy widzę jej grę aktorską:)

Mój gust, moja sprawa. Innych zdanie szanuję ale zgadzać się z nim nie muszę bo po co? A poza tym to "O gustach się nie dyskutuję

Pozdrawiam

felicytas

Jest idealna choć ma 1.55cm wzrostu.Idealne proporcje.Wcięcie w tali duży biust. Jest tylko za niska i ma krótkie nogi ale i tak jest idealna i świetnie się trzeyma jak na 53 lata.Zobaczcie najnowsze zdjecie w bikini na insta.Wow.Nie wiem ile tam przeróbek ale super fota!

użytkownik usunięty
Sol1987

Salma piękna i nie ma typowo idealnej urody jest egzotyczną pięknością

GustGustaw85

Marilyn z tych, które wymieniłeś/łaś była najmniej naturalna:). Zoperowane/poprawione: nos, podbródek, powieki górne, linia włosów, zęby, kości policzkowe, biust. Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
Sol1987

Mało w życiu widziałaś. Bardotka może buty czyścić 62letniej, tak, 63 prawie letniej Christie Brinkley. :] ona udowania,że prawdziwe piękno jest wieczne.

Christie Brinkley-widać że ponaciągana i zbotoksowana,Bardotka nigdy nie miała żadnych opercji plastycznych,nawet kremu do twarzy nie używała,a co mówic o innych zabiegach.Bardot będzie miała juz 82 lata a Christie Brinkley ma 62=20 lat różnicy,zobaczymy jak za 20 lat będzie wyglądać kiedy twarz zacznie się jej od botoksów i innych świństw rozpadać.

użytkownik usunięty
Sol1987

Bredzisz i jesteś zazdrosna. Nie wiesz nic o ChB, więc się nie wypowiadaj. Nie miała żadnych operacji na twarzy, a botoks jedynie w szyję poleca jej dermatolog. 19 lat różnicy i wygląda jak jej wnuczka. Bardot to babcia i szybko i brzydko się postarzała. Urodziła 1 syna tylko. CHB urodziła 3 dzieci-syna i dwie córki. Ma figurę lepszą od młodej bardotki z dużymi łapskami. Zawistna i nieobiektywna osobo.

19 lat różnicy no własnie!zobaczymy jak będzie wyglądała za 19 lat!Bardot miała jednego syna i 4 bodajże aborcje(nie była idealna z charakteru ale z wyglądu tak).To ona decydowała jakiego miała mieć faceta.Owszem nie wiem nic o ChB,ale musze przyznać że w młodości była tez piękna jak i teraz,ale widać że dba o siebie,a Bardotka tego nie robiła".Wygląda jak jej wnuczka" no i owszem bo Brigitte Bardot przecież jest już babcią ma dorosłe wnuczki,tak samo CHB mogła by być jej córka.Niestety można sobie wmawiać ale Bardot była tak fizycznie idealna że nikt jak dotąd jej nie przebił ani figurowo ani urodowo,wysoka 170cm i drobniutka,ideał kobiety.No ale gusta są różne i nie ma co się kłocić.

użytkownik usunięty
Sol1987

Pisz za siebie, że ona jest idealna. Ja i nie tylko ja uważamy, że było, jest i będzie cała masa (trudno określić jakąkolwiek liczbę)piękniejszych od niej. I tu nie tylko odmienny gust decyduje.
62 letnia ChB ma lepszą figurę od młodej BB. Tamta też miała świetną, ale bez przesady. Poza tym nawet taki bardotek stwierdził, że ładniejsza z twarzy była dla niego jakaś Ursula. Na zdjęciu profilowym widać kaczą twarz BB. Nie kłócę się, tylko pisałam swoją opinię. Niech każdy się zachywca, kim chce, jeśli ma taką ochotę.

użytkownik usunięty

Ale odmienne zdania też muszą być respektowane i nie powinno się zaraz obrażać kogoś z innym zdaniem. Każdy ma prawo, bo żyjemy jeszcze w wolnym kraju.

Sol1987

Zgadzam się w każdym calu!

Sol1987

BB była piękna pięknością naturalną. Bez silikonu, botoksu i ingerencji chirurgów plastycznych.

Sol1987

I tak najpiekniejsza byla Romy Schneider i zadna jej nie przebije-

Sol1987

Była piękna, pełna zgoda, ale mi się zawsze najbardziej podobała Claudia Cardinale. Jej spojrzenie było nieziemskie, grała w genialnych produkcjach, w różnych częściach świata, dobrze wyglądała jako twarda damulka, jak i słodka dziewczyna. Lubię też Monice Vitti. Miała pewną manierę w grze, która mnie urzekła.

Sol1987

Monica Belluci.

użytkownik usunięty
Sol1987

Nie no BB w młodości była jednak  piękniejsza od ChB chociaż tamta też była bardzo ładną i atrakcyjną kobietą to jednak BB była po prostu prześliczna
Ale moim numerem jeden jest akurat Belluci

Monika Bellucci już wiek widać niestety i to nie jest to samo co młodość.

użytkownik usunięty
Sol1987

Fakt już 57 lat w tym roku wiadomo to nie to samo co 20 lat temu ale starzeje się naprawdę super

To fakt.Nadal ma ten czar i urok.Szkoda że córki są do niej nie podobne.

użytkownik usunięty
Sol1987

Aż się zaczęłam zastanawiać czy lalkę Barbie nie stworzyli na podobieństwo Bardotki :)

Sol1987

Szkoda że ludzie piszą takie pierdoły.

Sol1987

Określenie "taka prawda" oznacza, że komunikujesz coś bezdyskusyjnego, co jest lub być powinno oczywiste dla wszystkich. Używasz kwantyfikatorów ogólnych do wyrażenia swoich absolutnie i bezdyskusyjnie subiektywnych odczuć. NIC czego nie da się zmierzyć, zważyć nie jest obiektywne. Na pewno czymś takim nie jest uroda. Bo dla mnie najpiękniejszą aktorką wszechczasów jest młoda Audrey Hepburn. Potem ex aequo Vivien Leigh, Angelina Jolie, ale nie młoda z czasów Lary bo wtedy wydawała mi się wulgarna, ale z czasów Turysty, młoda Anna Dymna i jako trzecia Brigitte. I co mam napisać na koniec? "Taka prawda"? Nie, bo to mój osobisty wybór:). I plasowanie Brigitte jako najpiękniejszej jest także Twoim i zapewne milionów ludzi , osobistym, tym samym subiektywnym wyborem. Który szanuję. A ty uszanuj wybór i gust innych. I nie dodawaj "taka prawda", jakbyś kończył dyskusję. Zamień to na: "moim zdaniem" albo "taki jest MÓJ gust".

Sol1987

A Barbara Brylska?