Loona , a może ty masz sztuczne oczy i źle widzisz ?!
Brad i operacje plastyczne - tego jeszcze nie było !
Jego wygląd jest stosowny do wieku , powiedziałabym nawet , że wygląda poważniej niż na 42 lata. Co i tak nie zmienia faktu , że jest nadal najprzystojniejszym facetem wszechczasów ( taki ranking opublikował kiedyś magazyn "People" ).
Na sztucznie odmłodzonego wygląda mi bardziej J.Depp ( 43 lata ) , chociaż lubię go jako aktora i też podoba mi się jako facet.
Pozdro.
nie wim ale ja jeszcze nie słyszałam żeby Brad Pitt miał operacje plastyczną i oczywiście w to nie wierze
Ps i według mnie jest b.pszystojny
Lubię Johnne'go i uważam, że jest przystojny, ale przy Pitt'cie wysiada :P Brad jest PIEKIELNIE przystojny!
Brad Pitt rulez! ;)
a jednak miał ale nie chodziło o trądzik, to była korekcja niedoskonałości twarzy, porównajcie sobie jego starsze foty z nowymi ( ale takie bez tony makijażu)
aaa i dodam jeszcze że jest bardzo skromny... oto jego cytat (przeczytałam w gazecie) "Nic nie poradze na to że świetnie wyglądam..." ehh
popatrz sobie na Deppa. i myslisz ze na tych fotkach i filmach to nie ma tapety ? heh... a co do tego cytatu to Brad ma racje bo w jego wieku (42 lata) tak wygladac to swietna sprawa ;))