Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
207 117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Sztuczny gość po operacjach plastycznych... Johnny Depp RULEZ !!!

Loona_

jestes pojebana jak lato z radiem :D i podniecaj sie dalej Deepem :D nie zebym cos do niego mial :D

Loona_

Loona , a może ty masz sztuczne oczy i źle widzisz ?!
Brad i operacje plastyczne - tego jeszcze nie było !
Jego wygląd jest stosowny do wieku , powiedziałabym nawet , że wygląda poważniej niż na 42 lata. Co i tak nie zmienia faktu , że jest nadal najprzystojniejszym facetem wszechczasów ( taki ranking opublikował kiedyś magazyn "People" ).
Na sztucznie odmłodzonego wygląda mi bardziej J.Depp ( 43 lata ) , chociaż lubię go jako aktora i też podoba mi się jako facet.
Pozdro.

mamsztyl

nie wim ale ja jeszcze nie słyszałam żeby Brad Pitt miał operacje plastyczną i oczywiście w to nie wierze
Ps i według mnie jest b.pszystojny

warmola

Lubię Johnne'go i uważam, że jest przystojny, ale przy Pitt'cie wysiada :P Brad jest PIEKIELNIE przystojny!

Brad Pitt rulez! ;)

meell

miał operację plastyczną twarzy, żeby usunąć blizny po trądziku, ale to już dawno temu.

Skyler

a jednak miał ale nie chodziło o trądzik, to była korekcja niedoskonałości twarzy, porównajcie sobie jego starsze foty z nowymi ( ale takie bez tony makijażu)

Loona_

aaa i dodam jeszcze że jest bardzo skromny... oto jego cytat (przeczytałam w gazecie) "Nic nie poradze na to że świetnie wyglądam..." ehh

Loona_

popatrz sobie na Deppa. i myslisz ze na tych fotkach i filmach to nie ma tapety ? heh... a co do tego cytatu to Brad ma racje bo w jego wieku (42 lata) tak wygladac to swietna sprawa ;))

fan_Brada_Pitta

ok przestane wam już krytykować tego waszego Pitta :) bo zdałam sobie sprawe że troche to wredne z mojej strony...