Billie Joe Armstrong

7,8
88 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Billie Joe Armstrong

Wyrazy współczucia...

użytkownik usunięty

...dla Green Day'a i Billiego Joe z powodu takich fanek. Ciekawe czy choć jedna z nich słyszała jakiś uwtór z płyty innej niż American Idiot. XP Jeśli w ogóle odsłuchiwała jakieś piosenki, mogła równie dobrze od razu przystąpić do zachwycania się Billiem, ewentualnie Mike'm lub Tre'em. Żenuje mnie, że mój ulubiony zespół ma w większości takie fanki jak te "zArĄbIsTe PaNkÓfFy xD xD :*".

Jeśli o mnie chodzi to posiadam i przesłuchałam każdą płytę Green Day i zgadzam się z tym że nie jest się prawdziwym fanem jeśli zna sie tylko "American Idiot". Wiec zachecam do przesłuchania innych płyt tych którzy znają tylko tą jedną, -naprawde warto ;),a jesli chodzi o to zachwycanie sie, hmm, najważniejsze żeby nie przesłodzic, pozdrawiam ;)

Brenda_89

w 100 % potwierdzam. A mnie wręcz irytują ,,taCie dZiewCynCiii...!''
;/ Czekamy na nową płytę:D

Dokładnie. K***a (przepraszam za niecenzuralny wyraz, aczkolwiek on najlepiej oddaje to, co myślę o takich właśnie FanKaCH), takie sytuacje spotykam bardzo często. Dziewuchy, które w ramach nastoletniego buntu afiszują się ze swą miłością do punku i Green Day'a chociażby.

Zgadzam sie . Większosc lasek woli zachwycac się Billiem zamiast posłuchac dobrej muzy i nie tylko z American Idiot, ale starszych zarombistych kawalkow. a ja zaczynam sie zastanawiac czy choc jedna z nich slyszala strasze plyty. osobiście sama jestem fanka i uwazam ze takie zachowania dzieczyn sa idiotycne. ( Mnie za to cieszy ze moj ulubiony zespol ma jeszcze normalnych fanów, pozdrawiam)

ziutapg16

No i Czekamy Na Nowy album!! podobno 5 maja ma wyjść

ziutapg16

Oooo... tego nie wiedziałam, dzięki za informację :)