Bethany Joy Lenz

7,1
890 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bethany Joy Lenz

Czy ktoś ma dobrą wersję piosenki "Halo" w wykonaniu Bethany? Ja mam niestety tylko kiepską, w której słychać odgłosy z filmu. Jeśli tak proszę o kontakt

Maarit

ja mam dobrą, pełną wersję (;
podaj maila to Ci prześlę ;D

oluskaa

melka000@wp.pl

<za krótki><za krótki>

Maarit

ja też bym prosiła

ratusia1@wp.pl

............

Maarit

boże. wybaczcie, że po kilkumiesięcznej przerwie dopiero odpisuję, ale kompletnie sobie o tym zapomniałam ;) aktualne to jeszcze ? ;>

oluskaa

Ja tez prosilabym o "HALO" Bethany Joy Lenz na gatk2306a@interia.pl

Maarit

Tak, ja chcę tą piosenkę. Proszę o przesłanie: web_maria@interia.pl
Dzięki ;*

Maarit

ok, piosny wysłane tym, co chcieli ;))
jak ktoś jeszcze chce to pisać proszę :] służę pomocą.

oluskaa

A znasz ,może tytuły innych piosenek Bethany Joy Lenz i skąd je można wziąć???

gatk2306a

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bethany_Joy_Galeotti tam niżej wypisane są jej piosenki :) a ściągnąć je można np. za pomocą programu BearShare :)

oluskaa

Czytałam komentarze na temat tego programu i większości się nie podoba, bo albo nie da się uruchomić, albo ściąga same wirusy a nie piosenki;-) Ty go masz? ;)

gatk2306a

mam i bardzo go sobie chwalę ;) wirusów mi nie ściąga, praktycznie zawsze ściąga to, co chcę.. i pod Windows XP i pod Windows 2000 chodził bez najmniejszych problemów :)

natomiast moja kumpela nie może go mieć. bo momentalnie, zaraz po zainstalowaniu, na kompie pojawia się mnóstwo wirów .. nie wiem, czym ta różnica jest spowodowana.

pozdrawiam :)

oluskaa

Widzę, że jesteś ze wszystkim na bieżąco:-)I tak się zastanawiam ile możesz mieć lat;)

gatk2306a

czy ja wiem .. :D

a lat mam 15 :) dla jednych dużo, dla innych mało ;)