Ben Whishaw

Benjamin John Whishaw

7,8
25 536 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Whishaw

Jak patrze na tego chuuudziudkiego chłopaka, to nasuwa mi się pytanie ile może ważyć? :) W "Pachnidle" to był szczuplejszy chyba od wszystkich swoich ofiar... Jak myślicie, ile kg? Proponujcie cyferki, ale mi sie wydaje że na pewno 50 kg nie przekracza...

nighta_day

Tak na moje oko to około 45 kilo.Tylko czy to ważne? :)

nighta_day

Myślę, że jakieś 40 kg., ale powinien ważyć o jakieś 20 kg więcej, za niska waga( podobnie jak za wysoka) zagraża życiu i zdrowiu.

Elliot

50 kg...jakie chucherko xD
blelelavekjsnolnelmx - za krotki post :D

nighta_day

hehe...malutko, jak zobaczyl go w Pachnidle to...ale swietnie nadawal sie do tej roli,a bedzie wazyl ok 50 kg

zaneta_07

niewiele raczej ;>ale dobrze tak wyglada, zreszta jak to ktos napisal wyzej czy to takie wazne;> no chyba ze chcecie mu wyslac paczke ze slodyczami:P

hergest

raczej smieszne pytanie, ale wg mnie wazy gdzies 60-65 kg, a skad wiem? bo wygladam podobnie ;) i waze 62,5 kilo, z tym ze jestem kilka cm wyzszy.

nighta_day

ludzie nie przesadzajcie!!! moj kuzyn lat 12 wyglada jak anoreksja a waży 55!! ja daje mu 78kg!!!
ale on kochany przypomina mi mojego pana od geografii z gimnazjum!!! pozdrawiam pana Tomka :)

FemineGirl

Chciałabym mieć takiego nauczyciela..... :)

użytkownik usunięty
eyjafjallajokull

78 przy wzroście 175? Daj spokój. Mój tata, 180 tyle waży i jest szczupły, ale nie za bardzo.
A Ben to takie całkowite chucherko, ja mu daję z 60 kg góra:P

nighta_day

55 :D przy takim wzroście , chudzielce aż takie = - 20 kilo od końcówki wzrostu :P 1.75 metr odcinamy :D 75- 20 = 55!:D jeah;d idźcie zważcie :D wiem co mówie:d ostatnio pomogłam mu spalić co nieco :D

ktos15_15

"ostatnio pomogłam mu spalić co nieco :D"
Hehe...ładnie;P

nighta_day

Jak ja go wczoraj obejrzałam w "Facecie do towarzystwa" to aż się przeraziłam. Co do wagi, to daję mu góra 50. Mój brat ma tyle samo wzrostu i tak samo chudo wygląda a waży 48 kg. Więc pewnie Ben też coś koło tego...

nighta_day

Nie przesadzajcie czasem tak się tylko wydaje że ktoś jest lekki ja mam tyle samo wzrostu co on i jestem szczupły a ważę 68 kg on na pewno też przekracza wagę 60-ciu kg, im człowiek wyższy tym wydaje się szczuplejszy, jak powszechnie wiadomo to u facetów waży też siła, która i tak zawsze będzie większa niż u kobiet, które zawsze mniej ważą od nas. Weźcie zważcie kobietę i mężczyznę o ty samym wzroście i podobnej masie ciała i zobaczycie że facet waży więcej.

użytkownik usunięty
HiFtc

Ja ważę 45 kg przy wzroście 1.70, więc jestem pewna, że ona waży z pewnością nieco więcej ;-) Może około 60 kg, jest po prostu delikatnej, eterycznej budowy, przy tym jest wysoki i to sprawia takie wrażenie.
Niektórzy po prostu tak mają :-)

nighta_day

Wolne żarty! 65kg? Chyba jak namoknie.

negroz

"ja daje mu 78kg!!! "

Chyba Ben przyszedł do Ciebie z pachnidłem, że takie bzdury wypisujesz :P:P

Koleś ma z 50-55kg, jeśli brać pod uwagę jego budowę w filmie Pachnidło.

pzdr

Kwic

50-55 kg to mają dziewczyny przy wzroście 170cm. niemozliwe żeby on - facet tyle ważył...

nighta_day

mój ojciec jest od niego nieco niższy (coś ok 170-172cm ma) wygląda jak szkielet obciągnięty skórą i waży te 60 kg ;p więc nie przesadzajcie

nighta_day

zobaczcie ile ważą tenistki
np. Victora Azarenka przy wzroście 180cm ma 60kg, a gra w tenisa wymaga dużej siły fizycznej, modelki to przy takim wzroście maje co najmniej kilka kg mniej

dla Bena dałbym jakieś 55kg
Pzdr

nighta_day

Hmm, bym mu dała z 45 kg. Robie to na przykładzie Billa KAulitz'a który też jest chudzinką xD

prosiak81

A Bill ma ponad 1.80, waży około 50 kg, także wiecie xD Myśle że spokojnie może tyle wazyć

nighta_day

jestem od niego 3 cm nizsza i waze 53 a wszyscy mi mowia ze jestem chudzinka. Co do facetow to on wyglada na chudego ale ma troche miesni wiec daje mu z 60-62. Na pewno nie 40- wygladal by jak anorektyk.