Kto zadecydował o wyborze tak brzydkiej dziewczyny (???) na jedną z głównych ról The Last of US?
ciekawa jestem jak ty wyglądasz panie piękny z okładki...może ocenicie po grze aktorskiej?mnie wbiła w fotel. Magia się zadziała ,ja jestem bardzo na tak.
Co za idiotyczne pytanie. Co ma główna rola do wyglądu? Na świecie istnieją ludzie atrakcyjni mniej lub bardziej. Filmy i seriale mają miejsce na tym właśnie świecie i historie z tego świata opowiadają (zwykle) te prawdziwe i te potencjalne. Puenta jest taka, że aktorka ma być po prostu człowiekiem (który umie grać), a nie modelką. A przynajmniej nie w filmie gdzie ma latać brudna i być totalnym przeciwieństwem delikatnej, ładnej lali.
Co za idiotyczne pytanie. Co ma główna rola do wyglądu? Na świecie istnieją ludzie atrakcyjni mniej lub bardziej. Filmy i seriale mają miejsce na tym właśnie świecie i historie z tego świata opowiadają (zwykle) te prawdziwe i te potencjalne. Puenta jest taka, że aktorka ma być po prostu człowiekiem (który umie grać), a nie modelką. A przynajmniej nie w filmie gdzie ma latać brudna i być totalnym przeciwieństwem delikatnej, ładnej lali. Zakładam, że mam z 60 lat +, jeśli nadal utożsamiasz sobie dobry film, czy rolę filmową z ładną buźką