Bella Ramsey

8,0
9 477 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bella Ramsey

Kto zadecydował o wyborze tak brzydkiej dziewczyny (???) na jedną z głównych ról The Last of US?

voleon

Mogłaby zagrać klikacza....nie, w sumie i klikacze lepiej wyglądają.

HRA

ciekawa jestem jak ty wyglądasz panie piękny z okładki...może ocenicie po grze aktorskiej?mnie wbiła w fotel. Magia się zadziała ,ja jestem bardzo na tak.

maggie_m7

chora jestes

voleon

Co za idiotyczne pytanie. Co ma główna rola do wyglądu? Na świecie istnieją ludzie atrakcyjni mniej lub bardziej. Filmy i seriale mają miejsce na tym właśnie świecie i historie z tego świata opowiadają (zwykle) te prawdziwe i te potencjalne. Puenta jest taka, że aktorka ma być po prostu człowiekiem (który umie grać), a nie modelką. A przynajmniej nie w filmie gdzie ma latać brudna i być totalnym przeciwieństwem delikatnej, ładnej lali.

voleon

Co za idiotyczne pytanie. Co ma główna rola do wyglądu? Na świecie istnieją ludzie atrakcyjni mniej lub bardziej. Filmy i seriale mają miejsce na tym właśnie świecie i historie z tego świata opowiadają (zwykle) te prawdziwe i te potencjalne. Puenta jest taka, że aktorka ma być po prostu człowiekiem (który umie grać), a nie modelką. A przynajmniej nie w filmie gdzie ma latać brudna i być totalnym przeciwieństwem delikatnej, ładnej lali. Zakładam, że mam z 60 lat +, jeśli nadal utożsamiasz sobie dobry film, czy rolę filmową z ładną buźką

Littlequeen_2

Oczywiście że ma albo pasuje wyglądem albo nie. Proste jak słońce. Tutaj nie pasuje.

maf2

Ale pasuje do czego? Przecież jej rola to nie miss USA, która z zasady musi być atrakcyjna. Plus słońce jest okrągłe :D

Littlequeen_2

Grałaś w grę ? Jakbyś grała to byś wiedziała dlaczego nie pasuje.

maf2

Grałem w grę i w pierwszej, jak i w drugiej części wbiłem platynę i nieźle masz nasrane w deklu, jak szukasz aktorki, która będzie podobna do „Ellie” z gry.

Denji_Tsuyoshi

Kto tu ma nasrane jest dyskusyjne. Lewicowe ideologi zrobiły z kina sieczkę na szczęście zyski spadają. Skoro film jest na podstawie gry to aktorzy powinni być jakoś dobrani sensownie a tu tego nie ma.

maf2

I w tym momencie koniec dyskusji z mojej strony. Po co to „lewicowe” czemu Polaczki mają tak zryty łeb i wszędzie muszą wrzucać „politykę”? Jeszcze niech ktoś wtrąci, że to wina Tuska lub Kaczyńskiego. Jprdl chłopie, to idź narzekać, jak wygląda nowy Geralt, są filmy na podstawie gry, gdzie aktor jest w miarę „podobny” i znajdą się, takie gdzie nie jest, no i właśnie ten konkretny serial należy do tej drugiej odsłony i nic z tym nie zrobisz, nie skreślę dobrej produkcji dlatego, że aktor jest „niepodobny”. I w dupie mam lewicę czy prawicę PiS czy PO, tęczowych czy nie tęczowych. Mam swoje życie, a nie jakichś małp, które się przepychają o stołki i smutne jest, to, że ludzie potrafiliby, kogoś zagryźć za to, że ktoś im obraził kogoś z polityki.

Denji_Tsuyoshi

Problem że ideologia jest teraz wrzucona w co drugą produkcję każdy to wie.

voleon

Ja poradziłęm sobie w ten sposób ,że na czas oglądania serialu po prostu zapomniałem o Ellie z gry, a wtedy Bellę naprawdę dało się polubić. Zwłaszcza że aktorka która najlepiej nadawała się na Ellie, wybrała bycie facetem.

CorporalHicks

Dla mnie Jenna Ortega by do tej roli pasowała na pewno lepiej niż Bella.

voleon

Fakt szkarada jakich mało z niej. Aż patrzeć przykro. Bardzo odpychająca dziewczyna. Może grac w horrorze bez charakteryzacji :))

Pasdzioch

Matko… dokładnie… właśnie leci pierwszy odcinek drugiego sezonu… ciężko się na nią patrzy. Trochę podrosła. Dramat z ryja.

voleon

Oburzające jest to, że mimo znakomitej gry aktorskiej pierwsze o czym spieszy dyskutować połowa komentujących to wygląd tej dziewczyny

natalia20001408

mimo czego? ona gra okropnie, już pomijając to, żw fizycznie nie pasuje (wygląda jak 8latka, która gea 20 latkę i to widać najlepiej, gdzie jest wśród rówieśników) to zupełnie nie potrafi oddać emocji, nie ma w sobie żadnego życia i gra tam jakby za karę, co jest kompletnym przeciwieństwem Ashley Johnson, która wciela sie w Ellie w grach, i która dała tam wybitny pokaz umiejętności aktorskich

natalia20001408

Nic nie jest oburzające aktor czy aktorka powinni pasować do roli to jest zawód oparty na wyglądzie czy komuś się to podoba czy nie.

maf2

Dokładnie…

voleon

Wy jesteście poj*bani xd

p1234427

Zgadzam się.