Bartosz Kędzierski

Bartosz Eryk Kędzierski

8,6
603 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bartosz Kędzierski

To on daje głos Czesiowi idioci! Dawajcie mu 10 na 10! ! ! !

czester

no i? Tej bzdurnej animacji ? daj spokój

czester

Zgadzam się z Czesterem 10/10 !! żeby tak głosem manewrować, geniusz heh ;];] Pozdr

purple_me

I co z tego że użycza głosu tej postaci... to jego beznadziejne "Dzień dobry" jest takie denne, że aż przykro tego słuchać.

moorgooth

ten koles to wymiatacz! super scenariusz i glos Czesia. Gratulacje. a kazdy kto sie z tym nie zgadza jest moronem :)

Barthez_2

dokładnie, a moorgoooth nie idzie na drzewo banany prostować! Czesio jest super!

rodziu

no dobrze napisales xD "(...)Moorgooth nie idzie na drzewo prostowac bananów" :) . To własnie swiadczy o twojej inteligencji - tylko pozazdroscic. I to potwierdza moja teze, ze dzieci ogladaja takie filmy, jestes najlepszym tego przykladem. 0 inteligencji i nie potrafisz sie wyslowić - przykre... Czesio to jackass tak samo jak ty. cya

czester

10/10 dałam ^^ A wy, kmioty, spadajcie, CZESIO WYMIATA!

thami

sam jestes kmiot i sam spadaj ... czesio to jest beznadziejny jak caly ten serial !

moorgooth

Zamiast się ciągle jechać zrozumcie się nawzajem. Jednym się podoba "Zbuntowany Anioł" drugiemu "Johny Bravo". Ja lubię różne filmy. Od arcydzieł takich jak "Ojciec Chrzestny" po typowe głupawe filmiki na wyłączenie szarych komórek z Jasiem Fasolą na czele. Osobiście uważam, że "Włatcy móch" są extra! W szczególności Czesio("Ona nie ma wacka") :)

moorgooth

To po co tu zaglądasz?

moorgooth

Wszystkich musisz krytykowac glupia pało ? Jak widzisz jestes tu mniejszoscia. I nie pisz kolejny raz o naszej inteligencji bo sie zmeczysz. Idz spac buszmenie. Peace.

Misieq_krk_skate

ale się kłucicie, przesada :/

czester

10/10 , prawie geniusz /sfdsdgdsgzfdgdhertherdfhdfhdfhdhdfhfhdfhfdhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhh

czester

Lubię ten serial i oglądam go czasem(nieregularnie, ale jednak). Aczkolwiek, nie mogę zaprzeczyć że jest on głupi i mało inteligentny.

Bartosz Kędzierski bardzo dobrze podłożył głos Czesiowi(sam go lubię naśladować), ale za jeden serial na pewno nie dam mu od razu dziesiątki!

VojtasB

10/10 dawno nie widziałem żeby ktoś stworzył tak śmieszny serial, a Czesio to już mistrzostwo :D a jak komuś ten serial sie nie podoba to znaczy że on ma 0 inteligencji żeby go zrozumieć :)(jaka może być książka? zajebista xD)

Fredek_2

Brawa za Czesia. Czesio rulzzzz. "Dzień Dobry"! Brawa dla tego pana co stworzył tą animację!!

czester

Bartek Kędzierski to geniusz.
Bardzo podobają mi się teksty Czesia.
ocena 10/10

użytkownik usunięty
czester

Przede wszystkim jest reżyserem tego badziewia, fani WM nawet nie uhonorują twórcy.

czester

Śmieszą mnie teksty typu dawajcie oceny dawajcie namiary hm czy to jeszcze prośba czy już rozkaz ?
przede wszystkim wiele dzieci wyuczyło się że jeżeli będą się wypowiadac w sposób wulgarny ( oczywiście zachowując pewny dystans ) to otrzymają to czego zechcą ? zn że to w porządku?
ok mniejsza o to ciekawy wątek pewna osoba odkryła że pan Kędzierski podkłada głos czesiowi i dzięki temu każdy tu obecnych powinien a nawet jest zmuszony ( dawajcie?) wystawic mu najwyższą ocenę?

czester

bez komentarza.....idź chłopcze rzucić się z mostu, to ci całkiem dobrze zrobi

ps.: jest moronem......no ku*wa dramat....angliści sami, poligloci, dupa odpada ze śmiechu

czester

Głos Czesia, a do tego wypowiadanym tym głosem teksty rozwalają mnie na łopatki. Kędzierski, jesteś wspaniały!!! Daję ci 10/10, a nawet 11 :). Poza tym wróć do pisania scenariuszy do "Włatców móch", bo ty wymyślałeś najśmieszniejsze teksty, a nie tam jakaś Łukasińska, Kutner czy Ziółkowski, choć i tak dają radę. ;)