Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,0
15 861 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn
użytkownik usunięty

Do tej pory widziałem trzy i wszystkie trzy mi się podobają : "Szarada" "Śniadanie u Tiffany'ego" "Rzymskie wakacje"

Każdy film ma coś w sobie ;]
Do moich ulubionych zdecydowanie należą :
1)"2 na drodze"
2) "Szarada"
3)"Funny Face"
4) Śniadanie u Tiffany'ego"
(kolejność przypadkowa ;] )

użytkownik usunięty
Audrey93

Założę się, że zapomniałaś o "Rzymskich wakacjach" ;))

Nie zapomniałam ;p
Szczerze to lubię każdą postać w którą się wciela ,ale nie koniecznie zachwyca mnie jednak fabuła filmu.
Tak właśnie jest z " Rzymskimi Wakacjami" postać Anny wykreowana przez Audrey jest świetna jednak film mnie osobiście nie przekonuje.
Ale filmy które wymieniłam wyżej mogę oglądać setki razy bez ryzyka że mi się znudzą.

Audrey93

Jeszcze mam wiele filmów z Audrey do obejrzenia, ale na chwilę obecną najbardziej mnie zachwyciły 'Rzymskie wakacje', 'Sabrina', 'Śniadanie u Tiffany'ego' i 'Szarada' :)
Co do 'Rzymskich wakacji' mnie film przekonuje głównie dzięki zakończeniu. Niby taka urocza bajka, a tu nagle słodko-gorzkie rozczarowanie (?) spowodowane SPOILER rozstaniem bohaterów. Trochę smutno, ale zdecydowanie dodaje realizmu i podnosi ocenę filmu w moich oczach.

Vivasco

Moim ulubionym filmem z Audrey jest jednak Breakfast at Tiffany's. Kocham większość jej kreacji, ale ta przebija wszystko.

kiedy paryz wrze-najlepszy.otem rzymskie. o wiele, wiele lepsze niz sniadanie. w przypadku sniadania ksiazka lepsza niz film

Moim zdaniem najlepsza jest Sabrina.

Jak na razie z Audrey obejrzałam "Śniadanie u Tiffany'ego" i "Rzymskie wakacje". Uważam, że oba są świetne.

Mne najbardziej zauroczyła w "Miłośćci popołudniu" - szczególne kostiumy od Givenchy zwróciły moją uwagę i oczywiście duet z Garym Cooperem, później "Jak ukraść milion" i "Śniadane u Tiffany'ego" - to moja trójca. Nie widziałam "dwoje na drodze", czy ktos ma w posiadaniu ten film z polskimi napisami??

SugarrKane

posiadam!

Audrey93

zdecydowanie "doczekać zmroku" Fabuła jak i postać wykreowana przez Audrey świetna!

użytkownik usunięty

Sabrina .

Rzymskie wakacje maja taki fajny klimat

My Fair Lady i Śniadanie u Tiffany'ego

Vito90

Śniadanie u Tiffany'ego :)

użytkownik usunięty

Wszystkie są świetne, ale najbardziej lubię: Jak ukraść milion dolarów, Kiedy Paryż wrze, Rzymskie wakacje, Zabawna buzia i Doczekać zmroku.

Nie widziałem wszystkich, jednak do tej pory "Dwoje na drodze"

Film pt. Szarada bardzo mi się spodobał, ale moim zdaniem najlepszy film z Audrey to :Śniadanie u Tiffaniego.

mrs robinson

zmieniam zdanie :). Najlepszy wg mnie to film Sabrina.

Pierwszym filmem jaki oglądałem było "Śniadania u Tiffany'ego" i niezapomniane wykonanie piosenki "Moon river", choć oglądnąłem na dzień dzisiejszy tylko 3 tytuły z udziałem Audrey (reszta w drodze), ten film moim zdaniem ma swój urok i klimat który plasuje go na miejscu 1. Przez niego zakochałem się w tej aktorce. :)

DzikiOgur

Śniadanie u Tiffan'ego, zresztą wszystkie są świetne.

My fair Lady oraz Niewiniątka.

Uwielbiam wszystkie! Ale gdybym miała podać ten, który lubię najbardziej z pewnością byłoby to albo Charada albo Miłość po południu. ; )

Nie będę oryginalna i napiszę, że Śniadanie u Tiffany'ego, film kultowy.

Kocham wręcz film "Jak ukraść milion dolarów", znam go na pamięć, a i tak za każdym razem mnie śmieszy. Bardzo podobała mi się również "Sabrina", "Śniadanie u Tiffany'ego", "Rzymskie wakacje", "Doczekać zmroku" i "Miłość po południu". Nie oglądałam niestety "Wojny i pokoju", ale sądzę, że bardzo by mi się spodobał:)

Do tej pory oglądnąłem 6 filmow z Audrey i na 1 miejscu jest "My Fair Lady"

Ja najbardziej kocham "Śniadanie u Tiffany'ego", "Rzymskie wakacje" i "Szarada" :)

Doczekać zmroku, Szarada, Rzymskie wakacje, Śniadanie u Tiffaniego.

użytkownik usunięty

Rzymskie wakacje,Śniadanie u Tiffany'ego i Zabawna buzia

Oglądałam chyba każdy film z nią. Moimi najulubieńszym jest zdecydowanie 'Śniadanie u Tiffany'ego'. Ale uwielbiam oczywiście wszystkie. ♥

Śniadanie u Tiffaniego !!!

76rookie

The Children's Hour : )

GreenButton

Też dobry film jeden chyba z pierwszych z taką tematyką. Ale myślę, że film bardziej skupiał się na Shirley MacLaine, choć Audrey też mi się podobała.

1. Śniadanie u Tiffany'ego
2. Rzymskie Wakacje
3. My Fair Lady
4. Doczekać Zmroku
5. Szarada
6. Jak ukraść milion dolarów
7. Zabawna Buzia
8. Sabrina
9. Miłość po południu

z tych, które do tej pory widziałam (a mam zamiar zobaczyć więcej :)) to:
1. Rzymskie Wakacje
2. Śniadanie u Tiffany'ego
3. Sabrina

1.Śniadanie u Tiffany'ego
2.Rzymskie wakacje
3.My fair lady
4.Szarada
5.Sabrina

"Szarada"

1. Rzymskie Wakacje
2. Miłość po południu
3. Sabrina
4. Śniadanie u Tiffaniego
5. Niewiniątka
6. Zabawna Buzia

Śniadanie u Tiffany'ego
Rzymskie Wakacje
Zabawna Buzia
Sabrina

użytkownik usunięty

Ostatnio kupiłem zestaw jej 6 filmów i każda sekunda tych filmów urzekła mnie. Widziałem:
1. ,,Śniadanie u Tiffaniego"
2. ,,Rzymskie Wakacje"
3. ,,Zabawna Buzia"
4. ,,Kiedy Paryż Wrze"
5. ,,Sabrina"
6. ,,Wojna i Pokój"
Niestety nie udało mi się zobaczyć ,,My Fair Lady"

Śniadanie u Tiffany'ego
Doczekać Zmroku
Szarada :)

"Dwoje na drodze" i "Śniadanie u Tiffany'ego".

Obejrzałam 14 filmów z nią (reszta trudna do dostania, ale sukcesywnie je zdobywam) i zachwyciła mnie w "Historii zakonnicy". Zupełnie inna rola niż pozostałe, pokazała, jak doskonałą była aktorką!!!
Uwielbiam wszystkie filmy z nią, dla mnie jest po prostu niesamowita!