Jakby ktoś miał skądś sceny z Jumpera z jej udziałem, niech natychmiast je zapoda tutaj, błagam! Próbowałem nagrać w kinie, ale włączyłem nagrywanie dopiero w scenie, w której ona znajduje tą kulkę na huśtawce, a to była noc i nic nie widać na komórce... Także jakby ktoś miał linka to niech napisze, a jakby ktoś miał całą tą scenę nagraną i te wcześniej też to mówcie, zapodam maila.
Hey. Przeszukałam chyba cały internet i nie znalazłam fotek z filmu oprócz tej jednej:
http://www.annasophia-robb.org/gallery/albums/userpics/10008/jumper001.PNG
reszta to były zza kulisów. W necie nie ma także filmu z scenami AnnaySophii Robb. Film jest zbyt świeży by szukać takich rzeczy. Też miałam tak pare razy. proponuje poczekać :)
Sorki zły link podałam : http://www.annasophia-robb.org/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=16&pos= 0
Dzięki wielkie za tą fotkę, ale już ją widziałem. Ale swoją drogą ciekawe, dlaczego jest na niej blondynką, w filmie miała brązowe włosy i była inaczej ubrana (czerwony płaszcz i chyba biały szalik)...
maam!! doszedłem do tego w 30 sekund, nawet nie pamietam jak, wiem, że wpisałem w YouTubie coś w stylu 'jumper robb', a potem 'young millie' i jakoś to znalazłem :D
http://www.youtube.com/watch?v=-_E8aI6Bzw8
klip trwa 6 minut 45 sekund i zawiera wszystkie sceny z AnnąSophią z Jumpera.
Ty extra video ! Jednak wole AnnaSophia w wersji blond :P Ten chłopak grający młodego Davida to nawet przystojny :P Jej brązowe włosy w filmie to peruka ;)
No, peruka, ale i tak ładnie wygląda, na moje mogła by nawet zostać w brązowych włosach, chociaż w blond wersji jest taka słodka... Ale nawet jakby miała niebieskiego irokeza to i tak bym ją kochał ;p
Też fakt. Co do tego irokeza to jakos nie moge jej sobie wyobrazić :P trzeba pokombinować w photoshopie :P
http://annasophia-robb.org/gallery/displayimage.php?album=156&pos=1
nowe fotki z Jumpera, na pierwszej wyszła świetnie, ale na drugiej coś nie gra, bo przecież w scenie na dworze w nocy nie było Dave'a i podkreślam fragment tego zdania "na dworze W NOCY"...
Niezłe foty. Co do tego "dziwnego zdjęcia' to moze zrobili jej jak mieli grac ta scene ale własnie aktorzy rozmawiali lub to była próba lub zrobili to tak zę on był cały czas na tej huśtawce ale go wycieli w filmie ?
No, najprawdopodobniej go wycięli, a szkoda, bo jakby był, to i AnnaSophia była by dłużej na ekranie... Nie długo ale zawsze te parę sekund...
Dokładnie :( Ja bym szczerze była za tym by cała historia opowiadała o o młodych bohaterach (AnnaSophia i ten przystojniak). Byłoby ciekawiej :) A ty co myślisz?
No co ty. Drugą część? To raczej odwrotnie powinno być. To co jest teraz w kinach na drugą. Wtedy film zrobiłby furore a nie nazwany 'ścieerwem"...
No w sumie masz rację, ale i tak film powstał na podstawie książki i są jeszcze 2 książki o Jumperze, ale żadna nie opowiada o dzieciństwie Dave'a i Millie... A szkoda...
szczerze to ciesze sie ze grala w jumperze tylko 5 minut :D
co bo co ale film jest przecietny, nic to szczegulnie fajnego ani tez zlego. :D
Ogladałam wczoraj i jednak film nie zrobił na mnie wrażenia oprócz tych 5 minut z AnnaSophia i Max'em :) Ale jednak Jumper był o wiele lepszy od Plagi w której także zagrała. Stała tam przewracając oczami.Chociaż nie miała dużo tekstu do nauczenia :PP
heyviolet - to co napisałaś w ostatnim komentarzu mnie zawiodło, a byłaś już w gronie moich ulubionych użytkowników...
Mnie po prostu krew zalewa jak ktoś pisze, że AnnaSophia wywracała w Pladze oczami i szczególnie sie nie wykazała. Już nie będę sie więcej bulwersował, tylko będę kopiował mój komentarz, który zamieściłem na forum Plagi w odpowiedzi na podobny do Twojego komentarz użytkownika mlpol:
mlpol - czy ty oglądałeś jakąś inną Plagę? Zapewniam Cię, że nie często spotyka się tak odpowiedzialną i dobrze odegraną rolę, jaką w tym filmie miała AnnaSophia. Gdyby miała rolę statystki, to równie dobrze mogła by zniknąć z ekranu, nie była by nikim ważnym, coś jak przechodzień nr 3 czy kamień nr 5... Nie wiem, czy dobrze zrozumiałeś ten film, ale zagrać anioła, którego wszyscy uważają za szatana, natomiast właśnie ci szatani odgrywają aniołki to naprawdę trudna rola dla AnnySophii, coś jakby grać ogień, który jest wodą... Jej rola wymagała ogromnego talentu, a to 'wywracanie oczami' było jakby sentencją tego filmu, nie wiem czy zauważyłeś, ale jej oczy były w tym filmie ważniejsze niż sama Hilary Swank, ponieważ cały czas zmieniały kolor, by widz nie był do niej do końca przekonany, np. w scenie z szarańczą widać, jak mają odcień zieleni, a w końcówce, kiedy Loren wszystko roz*ierdala były mocno niebieskie, o to właśnie chodzi! Nie wielu młodych aktorów potrafiło by zagrać taką rolę, ba, niejeden dorosły miał by z nią problem, a AnnaSophia poradziła sobie kapitalnie, jak zawsze, wierz mi, wiem co mówię, bo moją pasją jest aktorstwo i pracuję z profesjonalistami i dużo się od nich uczę i mogę śmiało stwierdzić, że to, co pokazała AnnaSophia w Pladze, to jest aktorstwo z wysokiej półki.... Radzę Ci obejrzeć Plagę jeszcze przynajmniej jeden raz i starać się wychwytywać z twarzy AnnySophii każdy wyraz, każdą minę, to bardzo ważne, bo to, co w tym filmie jest najważniejsze, jest ukryte dla oczu na pierwszy rzut oka.
I z pewnością Jumper nie jest filmem lepszym od Plagi, mimo, że, Plaga jako horror nie jest straszna, to jest ciekawsza.
Wiesz mi też sie zrobiło troche przykro jak przeczytałam twój komentarz. Jak tak przemyślałam to co napisałes to jednak masz racje. Tylko w tym problem ze ja nie napisałam że zagrała tam beznadziejnie bo wrecz przeciwnie. Według mnie była fantastyczna. A co do tego aprzewracania oczami to tez nie pisałam ze żle "przewracałą oczami". Po dłuższym namyśle uznałam ze rola w której masz mnie do mówienia jest o wiele trudniejsza niż rola z tekstem. Musisz pokazać wszystkie uczucia twarzą i ruchem ciała. Miałam to na kółku teatralnym. Jak przeczytałam to jak opisałeś siebie na swoim profilu zrozumiałąm ze ty jestes jej prawdziwym fanem i łączy cie za mna wiele (aktorstwo przedewszystkim). przykro mi że cie zawiodłam....