Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Pff,nic wielkiego,zero naturalności ot po prostu taka sztuczna lalka dobra dla nastoletnich napaleńców.

Dorota_Kolmus

NIe zgadzam się. Angelina jest naturalna - jakoś nigdy nie widziałam jej wymalowanej , nie wygląda jak pudernica. O opercjach plastycznych czy botoksie też raczej nie ma mowy - a już zwłaszcza (co zarzuca jest większość antyfanów) na 100% jej słynne usta nie są dziełem chirurga - w jakiejś gazecie widziałam jej zdjęcia z dzieciństwa i muszę powiedzieć , że już jako dziecko miała te charakterystyczne usta. Co do urody , to moim zdaniem w większości przypadków rzecz gustu , bo jednemu podoba się taki typ urody , drugiemu inny , ale Angelina Jolie to prawdziwa piękność , która zdarza się raz na sto lat i naprawdę nie rozumiem jak ktoś może mówić , że jest brzydka. Może kiedy Angie siedzi w domu , w dresie , bez makijażu , (który wg mojej opinii nie jest tak mocny , żeby mówić o niej "lala" i zarzucać jej brak naturalności , jeśli autorowi chodziło o wygląd zewnętrzny) , tych wszystkich drogich kreacji nie prezentuje się tak wspaniale jak na np. galach czy premierach filmowych. Nie zmienia to jendak faktu , że to piękna kobieta.

Dorota_Kolmus

Zgadzam się z przedmówcą. Wiem z wielu sprawdzonych źródeł (oraz ze zdjęć), że usta Angeliny są naturalne - chyba tylko ten kto jej tego zazdrości może mówić inaczej... A co do wypowiedzi autora/autorki to widać w niej jakąś zazdrość, zwłaszcza, że zdanie zaczyna się od "pff". I jak można uważać, że jej uroda to nic wielkiego? Nie tylko ma piękną twarz, ale prawie każda część ciała jest wyjątkowa i piękna. Poza tym z tego co czytałem/słyszałem jest miła i wcale nie ma żadnych oznak narcyzmu, nie zachwyca się sobą. Autor tego tematu swoją wypowiedzią tylko jeszcze bardziej mnie utwierdził w moim przekonaniu, gdy zobaczyłem tę zawiść ;) Ale nie martw się, nie każdy musi być piękny.
P.S.
Ja jestem nastolatkiem i wcale nie jestem napalony, uważam po prostu, że Angelina jest wyjątkowo piękna, a jej gra aktorska też jest całkiem dobra (inaczej by się nie dostała do grona aktorów hollywoodzkich).

Dorota_Kolmus

Co kto lubi.Osobiście mi się nie podoba,jednak nie powiem ,że jest brzydka. Swoją drogą koleżanki mogłyby wybrać się do okulisty jeśli Lara Croft była piękna.Gdyby nie to,że prywatnie Jolie też ma prywatnie krzywo pod sufitem i dzięki temu jest znana,ktoś by stwierdził,że jest bardzo męska.Tak w ogóle biorąc pod uwagę jej niską wagę dziwię się czemu jej się twarz nie zapada. Ciekawe co sobie wpompowała.

justareader

Dlaczego twierdzisz , że Angie ma krzywo pod sufitem ?

Boginka_pl

Jak inaczej nazwać noszenie fiolki z krwią kochanka na szyi ?
A propos tematu - Angie brzydka w żadnym wypadku nie jest; usta jak na mój gust ma zbyt wydatne, ciało zbyt kościste (nawiązując do słów użytkownika Nabrut, iż niemal każda część jej ciała jest piękna i wyjątkowa). Aczkolwiek ma swoją specyficzną urodę i seksapil, który wyróżnia ją na tle koleżanek z branży.

Cleaa

Hm... To co ona robiła lata temu , kiedy była nieco zbuntowana , miała inne priorytety , itp. to co innego. Bez przesady , rozumiem , że noszenie fiolek z krwią partnera może wydawać się dziwne (dla mnie również , chociaż rozumiem że każdy ma swoje dziwactwa) , ale nie aż tak dziwne , żeby mówić o niej , że ma "krzywo pod sufitem." Znam ludzi , którzy robią dziwniejsze rzeczy , a jakoś nie są klasyfikowani jako wariaci , ale może ja po prostu mam dziwnych znajomych. Nie należy oceniać ludzi po tym co robili dawno temu , tylko co robią teraz. A tak właściwie to wogle nie powinno oceniać się zachowania ludzi , których się nie zna.
Co do jej ciała - tutaj masz rację. Też mi się nie podoba. Wg mnie wychudzone ciało , z wystającymi kośćmi i widocznymi żyłami na rękach nie jest i nigdy nie będzie sexy. Choćby posiadaczka tego ciała byłaby najpiękniejszą , najseksowniejszą i najbardziej ponętną kobietą na świecie.
No dobra , specyficzna uroda ma to do siebie , że nie każdemu się podoba - jedni uważają ją za brzydką , drudzy za piękność. Tak samo jest w przypadku jej charakterystycznych ust , bo znam dziewczyny , które mogłyby zabić , żeby tylko natura je takimi obdarzyła , z kolei cytując mojego przedmówcę " usta jak na mój gust ma zbyt wydatne" , czyli nie każda chciałaby takie mieć , bo mam wiele koleżanek które tych jej ust wręcz nie znoszą.

Boginka_pl

Ma odchyły od normy i nawet się z tym nie kryje. Do tego zaburzenia odzywiania,pewnie depresję( tak się mówi w USA) i zaburzenia osobowości. Większość ludzi mająca jakiekolwiek pojęciae czym się to objawia jest w stanie to stwierdzić.Swoją drogą wracając do jej urody i seksapilu jak dla mnie to drugie jest zbyt oczywiste. Sama się kreuje na sexbombę( ledwo tykającą, may I add) Wg mnie ma urodę dość męską,pewnie dlatego też w ten sam sposób wciąż się czesze i maluję. Mnie nie kręci w ogóle.Niby chce być drapieżna i tajemnicza a z drugiej wszystko wypapla jak na spowiedzi i matkuje całemu światu w dość komiczny sposób :/ Pozerka.

justareader

Przepraszam , ale nie chce mi się już dalej jej bronić i pisać wypracowań. Jeśli jej nie lubisz ja tego nie zmienię :)

użytkownik usunięty
Boginka_pl

nie odpisuj im bo jej zazdroszczą i dlatego tak piszą szczegołnie zawistne dziewczyny z kompleksami nie warto im odpisywać bo można stracić konto ( ja tak miałem ) dlatego jak to mówił brzydki burak na you tube banuj trolli takich jak cleaa między innym

Nie zwykłam wchodzić w dyskusję z takimi jak Ty, ale nie dam się obrażać. Jeśli mianujesz mnie trollem, to tylko świadczy o Twojej ignorancji. Proponuję zapoznać się z definicją internetowego trolla, oraz wrócić do zasad dobrego zachowania, bo jak na kobietę przystało, mam swoją godność i byle półgłówek zakochany w Angelinie nie będzie mi ubliżał.
A teraz nieco odnośnie Twej jakże błyskotliwej odpowiedzi - tłumaczenie każdej negatywnej opinii kobiety na temat Twojej idolki kompleksami i brzydotą jest totalnym idiotyzmem (no i w moim wypadku Twoją pomyłką, mówiąc trochę nieskromnie). Przyjmij do wiadomości, że ile kobiet, tyle gustów, i mamy prawo do negatywnej oceny urody tej aktorki o ile trzyma się ona dobrego smaku.

Nie będę się więcej denerwować, ale takim tonem możesz zwracać się do koleżanek, w internecie radzę zatem zachować resztki kultury, jak na chłopaka przystało (bo po tym co napisałeś, mężczyzną Cię nazwać nie można).

PS. Widzisz - użytkowniczka Boginka ma to do siebie, że prowadzi rzeczową, kulturalną dyskusję. I rozumie zapewne, że nie każdy uważa Angelinę za ósmy cud świata.
Żegnam.

użytkownik usunięty
Cleaa

Będe się do ciebie odnosić z szacunkiem jak ty będziesz mieć szacunek do Angie nie musisz jej lubieć , ale szacunek jej się należy i okaż to dopiero będe dla ciebie grzeczny ok ?

Z niecierpliwością czekam na cytat, w którym można znaleźć dowód na mój brak szacunku do tej kobiety. Czy stwierdzenie faktu (tak tak, wedle mojego mniemania to fakt), że noszenie krwi kochanka na szyi nie jest normalne ukazuje brak szacunku do człowieka ? Kolejny pseudofan o rozumie rybki akwariowej.

No to ja obrończyni Angeliny wypowiem się raz jeszcze :) Tym razem pod adresem mojego poplecznika :) Ok , ja też bardzo lubię Angie , ale ja nie jestem ją zaślepiona. Bo widzisz , trzeba umieć wyciągać sensowne argumenty ,a nazywanie każdego antyfana swojego idola nieatrakcyjnym i zazdrosnym (zwłaszcza jeżeli tej osoby w życiu się na oczy nie widziało) jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Powiedzenie przedszkolanek "on cię nie lubi , bo ci zasdrości" było dobre w przedszkolu , raczej na forum filmwebu nie brzmi racjonalnie. To , że ktoś nie lubi Jolie , wcale nie znaczy że jej zazdrości. To co , przepraszam , pięknych kobiet nie można krytykować , żeby nie zostać oskarżonym o zazdrość ? Z twojej wypowiedzi można wnioskować , że piękne kobiety nie podlegają krytyce , a każdy kto ośmieli się powiedzieć złe słowo na ich temat , na pewno ma kompleksy , jest brzydki i próbuje poprawić sobie samopoczucie wylewając w internecie wiadro pomyj na innych ludzi. Owszem , (wg mojej opinii) Angelina Jolie jest wyjątkowo urodziwą osóbką , ale każdy ma prawo do skrytykowania jej urody. Poprostu ile ludzi , tyle gusta.

użytkownik usunięty
Boginka_pl

To niech się wyrażają o niej z szacunkiem . Jak już napisałem nie muszą ją lubieć ale szacunek jej się należy za robotę jaką wykonała dla kinematografii . Taka gówniara cleaa która nic nie osiągneła i pisze bzdury na jej temat wogóle nie ma szacunku ani do mnie ani do Angie więc niech przynajmniej mnie przeprosi a ja zrobie to samo :)

Chłopaczku, kompromitujesz się. Gówniara, nic nie osiągnęła ? A co Ty o tym wiesz ?
Brak szacunku to na razie ukazujesz Ty wszystkim do których kierujesz wypowiedzi, bo jak powszechnie wiadomo (ze swoim tokiem edukacji raczej jeszcze do tego nie doszedłeś), zaimki dzierżawcze i rzeczowne pisze się z wielkiej litery, ukazując szacunek i niejako grzeczność w stosunku do dyskutanta.
Nie zniżam się do poziomu małolatów kozakujących na portalach internetowych, nie zamierzam Cię przepraszać - bo zwyczajnie nie mam za co.

użytkownik usunięty
Cleaa

dziewczynko ja nic nie kozacze ja tylko stwierdzam fakty dotyczące że nic nie osiągnełaś bo to prawda nie muszę cię znać i tak wiem że jesteś szarą dziewczynką i do tego zawistną i mam to gdzieś twoje zaimki i inne pierdoły bo widze że trafiłem w bolesny twój punkt i próbujesz odwrócić kota ogonem więc nie masz żadnej obrony szara dziewczynko

Już mi się łzy na oczy cisną.

użytkownik usunięty
Cleaa

to przetrzyj je chusteczką

Jolie też na mnie wrażenia nie robi. Też mnie wyzwiesz od szarych ,tłustych?Jeśli tak to się nieco mijasz z prawdą ale i tak przecież wiesz lepiej. Wez to sobie do serca i poszukaj sobie prawdziwej dziewczyny zamiast bronić tej wirtualnej. Trochę dystansu.Zachowujesz się jak 13 letnia smarkula której ktoś powiedział,że Zmierzch jest fe. Gusta są różne.Nie jestem w stanie sobie wyobrazic aby mój facet w ten sposób odezwał się do jakiejś laski a to wynika może z tego ,że nie jest niewyżytym dupkiem.Deal with it.

użytkownik usunięty
justareader

Posłuchaj ty pusta lalko nie wiem czy wież ale jestem facetem nie babą i jeżeli ci się Angie nie podoba to nie zaglądaj na jej profil bo tylko śmiecisz tutaj a moim życiem się nie interesuj bo wolę mieć dziewczynę wirtualną Angie niż jakiegoś lachona spod bramy i spieprzaj su ko bo nie chce mi się z tobą pisać dotarło ?

LOL Pies

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Żal mi takich ludzi jak ty. Ale nie martw się ,Angie lubi dziwactwa może zadowoli się i tobą...

użytkownik usunięty
justareader

Angie jest oryginalna może dla ciebie prostej dziewczyny do garów to dziwi i tak to odbierasz bo co ty możesz o życiu wiedzieć . Dla takich lasek jak ty liczy się tylko latanie po sklepach z ciuchami więc nie ma co się dziwić . A tak na marginesie to z pewnością by mnie polubiła bo jestem jej największym fanem :) a dziwna to jesteś ty

Prostej dziewczyny do garów?? A to dobre. Tak się składa ,że studiuję na lekarskim więc to raczej nie jst możliwe. A co do latania po sklepach to faktycznie jest fajne.Zwłaszcza po zaliczonych szpilkach z anatomii. Lubię też imprezy.pewnie robi to ze mnie tanią szmatę wg wielmożnego pana.Daj sobie siana.

użytkownik usunięty
justareader

ok nie spinaj się

I kto to mówi...

Z kim ja dyskutuję... Sasaki - niemal od razu się zorientowałam, że to Ty. Ten sam, trollowaty sposób wysławiania się.

użytkownik usunięty
Cleaa

Sasaki a kto to taki ? To twój nowy partner w łóżku czy jak bo cię teraz nie kumam ;P

Oj, tam bym zrobiła z Tobą porządek drogi Sasaki. :-)

użytkownik usunięty

Jesteś skończonym idiotą.

użytkownik usunięty
Cleaa

a ty jesteś skończoną szmatą

użytkownik usunięty
justareader

masz złe informacje kobieto jeśli tam mogę cię nazwać

użytkownik usunięty
Cleaa

No i co że tego że nosiła fiolke z krwią coś ci się nie podoba ? Zabronisz jej ? Dla mnie to wogóle nie jest dziwne . Zajmij się swoim życiem dziewczyno

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

Zazdrośc cię zżera a twój avatar mówi samo za siebie jeśli tak wyglądasz to nieżle musisz hamburgery zajadać w macdonaldzie i dziwisz się że gruba i brzydka jesteś i cię wytykają palcami to teraz się mścisz oj nieładnie

Dorota_Kolmus

Przynajmniej nie jest niczym mortadela tak jak ty...

użytkownik usunięty
Little_Jacob

dokładnie

Little_Jacob

Odezwal się ten,który jak zdejmie koszulke to się psy na kości zlatują.Juz i tu cię przywiało chudeuszu?

Dorota_Kolmus

Ano, prosto z Gdańska. Zresztą nie ważne. Kości mi nie widać zapewniam bo mam odpowiednią wagę co do wzrostu. Wiesz to dużo lepsze niż otyłość 3 stopnia bo mnie się przynajmniej dupa się z majtek nie wylewa... Sorki że musiałaś czekać madame ale mam dużo ciekawych rzeczy do roboty niż rozmowa z tobą i patrzenie jak się poniżasz na podrzędnym forum.

Little_Jacob

Ty się moimi majtkami nie interesuj,wiem że potrzeba ci prawdziwiej kobiety jaka ja jestem ale wypad z baru małolat.Nie gustuje w zarośniętych chudeuszach w dodatku bez masy mięśniowej którą lubię u facetów.

Dorota_Kolmus

nawzajem. Ja nie gustuję w grubych świniach i nie interesują mnie twe majki. Źle odczytujesz moje intencje i wyżej srasz jak dupę masz skoro myślisz że ja mógłbym się tobą zainteresować w tym sensie co ty myślisz... LOL

Little_Jacob

Nie jestem pewna jakim cudem trafiłam na to forum ale nie żałuje ;D Dorota_Kolmus ... Angelina jest w 99,99% naturalna. Ten 00,01% to na makijaż w filmach ;D

Dorota_Kolmus

Wydaje mi się, że kwestią oceniania urody Kobiecej powinni się jednak zajmować mężczyźni, kobieta powie czy laska jej się podoba czy nie, ale czy ma seksapil jaki przyciągnie mężczyznę to raczej tylko mężczyzna będzie wiedział. Jak wam kobietom wszystkim zależy na udowodnieniu, że ona nie jest ładna.., ile wy macie lat, żeby kłócić się o urodę aktorki na forum w kilkudziesięciu postach... ile jadu w sobie, i swoją drogą ile wolnego czasu na życie "Życiem Forum", nie macie znajomych w realu?. Moim zdaniem jest to jedyna aktorka jaka mimo swojego wieku w dalszym ciągu genialnie się trzyma i ma wielką klasę, we wszystkich rolach jest doskonała, nie ma męskiej urody..jakby ją miała nie brali by jej do tylu filmów, chyba, ci co ją wybierają na castingach znają się lepiej na kobiecej urodzie niż wy..Co do jej wariacji, to może patrzcie na to ile dobrego robi w swoim życiu dla innych, w odróżnieniu od was, wy tylko obrabiacie dupę innym na forach. I na koniec, szczupła kobieta to zdrowa kobieta, jak na jej wiek ma rewelacyjną figurę, bo kobiety z wiekiem często tyją, a ona nie ma już 20lat... Są takie kobiety, co są grube od urodzenia..i nic z tym nie robią bo po co, i udają, że czują się z tym dobrze, a 90% społeczeństwa patrzy na nie jak na spaślaki, i umierają w wieku 50 lat przez otyłość.., bo w życiu jednego ćwiczenia nie zrobiły..Aktorzy dużo ćwiczą żeby być szczupłym, czy komuś się ta szczupłość podoba czy nie to jego sprawa, ale uważam, że społeczeństwo woli jednak szczupłe kobiety niż te opasłe i mężczyźni śnią po nocach o tych chudych...Nie oszukujmy się. Temat zaczął się od stwierdzenia, że ona wygląda jak lalka, jak zacznie chodzić w różach i tlenić włosy na blond, nosić milion różnych szpilek, festyniarskie tipsy, tonę makijażu po zmyciu jakiego będzie wyglądała jak jej matka itd. wtedy przyznam racje. W tej chwili uważam, że to kobieta jaka jest dobrą aktorką, dobrym człowiekiem, dużej urody, jest bardzo ładna, a jej życie osobiste mnie nie interesuje..., bo to jej prywatna sprawa. Kiedyś nie podobał mi się kształt jej szczęki, ale jej małżonek ma dokładnie taki sam, i zapewne wam się podoba .., z wiekiem patrzę na jej urodę inaczej i doceniam każdy jej najmniejszy fragment, ma w sobie to coś.. co sprawia, że cały czas mam ochotę na nią patrzeć. Jestem kobietą mam 30 lat nie 18, nie jestem patykiem, ale grubą babą też nie jestem:D, bo bym się wtedy powiesiła na lince wędkarskiej:) i zmieniła faceta na grubasa, zamiast takiego z kratą na brzuchu:D . Każdy lubi to co lubi, ja doceniam piękno jeśli jest co doceniać.., w 5 fałdach tłuszczu pod piersiami, ciągnących się do kolan nie ma co doceniać, chyba, że jest się producentem smalcu ;D:D

użytkownik usunięty
Dorota_Kolmus

Zgadzam się z toba pod względem oceny całokształtu jej wyglądu,a le nie z tym, że była sztuczna : ) Angelina po prostu nie podoba mi się, gdyż ma przesadnie wielkie usta i kanciastą twarz, niestety. Możecie mnie teraz zdisowac, moim zdaniem nie jest łądna.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Aha. Rozumiem, że mnie znasz i wiem jak wyglądam : D Bardzo dojrzale, WIĘCEJ TAKICH FILMWEBOWICZÓW.

użytkownik usunięty

wiesz*

użytkownik usunięty

O japie.... Nikt już nie może miec innego zdania niz ty? ;d hahaha beka z ciebie lamusie nie umiejacy uzywac mozgu

użytkownik usunięty

Nie nie możesz mieć swojego zdania na jej temat bo piszesz głupoty bez argumentów i to ty użyj mózgu aha sorry ty go nie posiadasz piz deczko więc wróć do swojego świata i zgiń