Hehe dokladnie. Teraz módlmy sie zeby wróciła do dawnej figury. Oj zajebistosci w niej wiele jest ale bylo od groma wiecej.
A jednak ciąża. Ukrywanie jej nawet za słuchawką od telefonu i monitorem stało się już co najmniej dziwne... Faktycznie mogli ją wysłać na "szkolenie", bo i tak nie wykorzystują tej postaci. Cho nie ukrywają, a też urósł :P
M. s5e14 8:49 - nie potrzebują nawet pudeł skoro jej mała główka w rogu całego kadru wystarczyła na zaangażowanie tej postaci, no nic ciekawe jak to będzie kiedy wróci ;)
Hahaha! :D >.< Dokładnie! XDDD Na kanale 13 Ulica lecą powtórki już od jakiegoś czasu i dzisiaj oglądałam z mamą jeden odcinek. Hahah. Nie mogłyśmy z tego, jak nieudolnie próbują ukryć tę jej ciążę, lol. A to cały czas za biurkiem siedzi, a to niby czeka na windę z wózkiem pełnym dokumentów, za którym się wręcz ukrywa mimo, że gada z przełożoną (a w tej scenie wcale nie potrzebowała się przed nią ukrywać, gadały otwarcie o postępach w sprawie), a to zawsze siedzi w samochodzie podczas, gdy inni idą na akcję, itd., hahah. :P No i od razu z resztą po twarzy i cyckach widać, że jest w ciąży - i to już mocno zaawansowanej! - bo ma pełniejsze właśnie te uhm... Elementy (:P). Ale nadal była śliczna, nawet w ciąży. ;) Tylko po prostu... Mogliby np. na te kilka tygodni przerwać nagrywanie, po porodzie dokończyć i zrobić dłuższą przerwę, bo pewnie chciała pójść na macierzyński. No, ale zakładam, że chodziło - jak zwykle! Niestety... - O HAJS, który włożyli w produkcję i możliwe, że podpisała taką umowę, w której musiała grać mimo zaawansowanej ciąży, bo nie dostałaby hajsu czy coś takiego. Mam nadzieję jednak, że to dla niej się nie skończyło nieprzyjemnie. I, szczerze mówiąc, nie oglądałam wcześniej tego serialu zbyt uważanie, a późniejszych odcinków, powyżej tego sezonu, w którym ona Grace jest w ciąży, nie oglądałam WCALE, więc nie mam pojęcia co zrobią (zrobili) z jej bohaterką. Mam nadzieję, że nie zabili van Pelt albo nie zrobili jakiejś ch*jni w stylu, że otarła się o śmierć i jest w śpiączce przez "milion" miesięcy. :/
@Ajfel, no i co z tego? Ch*j ci do tego! Nie odzywaj się na temat czyjegoś ciała, zwłaszcza kobiecego po ciąży. Nie wiesz co przeżywała podczas ciąży, nie wiesz jak się czuła i czy wszystko było i niej ok, czy wręcz przeciwnie. Nie masz pojęcia z jakiego dokładnie powodu przytyła w czasie ciąży, więc serio, szczym ryj, że tak się wyrażę, bo brzmisz jak tępa, szowinistyczna, mizoginistyczna świnia! Nie znam Twojej płci, ale jeśli dodatkowo jesteś kobietą, to naprawdę świetnie o Tobie świadczy takie zachowanie, takie teksty. "Gratuluję" ci takiego podejścia... A ten "Ptoku" też cymbał. Serio, "brawa" dla was i waszego faszystowskiego, obleśnego podejścia do kobiety i oceniania jej po wyglądzie. Wstrętne, obleśne chamy z internetu, które pewnie ślinią się na widok roznegliżowanej nastolatki albo ledwie 20-latki, a sami łysieli już przed 30-stką, mają zapuszczone obrzydliwe bebzony á la ciąża spożywczo-piwna i mają owłosione plecy bardziej, niż jaja lub brodę. Jesteście śmieciami.