Alessandro Preziosi

7,9
737 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alessandro Preziosi

Alessandro Preziosi moim zdaniem to bardzo przystojny aktor.Ma coś w sobie,a zwłaszcza w swoich oczach.Niedawno urodziła mu sie córeczka Elena którą ma z Vittorią Puccini filmową Elisą .I w końcu są razem! Piękna z nich para.A wracając do aktora to cudnie zagrał Hrabiego Ristorii.

AsiulkA

Też sie ciesze że są parą kiedy się dowiedziałam to raczej myślełam że to jakieś wielkie hallo o nic!

A_g_A

jest zabójczo przystojny!świetny w każdej roli a szczególnie Hrabiego:)świetny

użytkownik usunięty
Ada_3

Cóż mogę dodać? właściwie wszystko zostało doskonale napisane w komentarzach powyżej. Alessandro to wspaniały aktor - filmy z jego udziałem ogląda się znakomicie, do tego mega przystojny facet... można utonąć w tym jego błękitnym jak morze spojrzeniu:)

AsiulkA

Urzekł mnie w ''La bella e la bestia'',mega zdolny i pociągający!

mrs robinson

Też właśnie oglądam.

mrs robinson

mało powiedziane. rozpływam się na jego widok <3

nunax4

<3

mrs robinson

ja też, właściwie to z jego powodu obejrzałam 'La bella e la bestia'' <3

stonka9214

on jest piękny,100%męskości.

mrs robinson

Polecam Un amore e una vendetta. Tam, to dopiero urzeka urokiem osobistym i talentem.

francoromana

dzięki,z chęcią obejrzę:)

francoromana

Czy ten film można obejrzeć w wersji polskiej/ z napisami? :)

ania705

Nie znalazłam napisów. Jedyna wersja jakiej się doszukałam to wersja oryginalna po włosku. Istnieje obszerne streszczenie w języku włoskim na stronie popularnej encyklopedii internetowej. Być może istnieje bardziej szczegółowe streszczenie w języku angielskim.

francoromana

Szkoda. :(
A gdzie można obejrzeć w wersji oryginalnej?

ania705

Nie mam możliwości wysyłania prywatnych wiadomości. Wystarczy wpisać w popularną wyszukiwarkę tytuł po włosku i dodać nazwę Mediaset.
Po wejściu na stronę trzeba utworzyć konto, albo zalogować się za pomocą FB. Mam nadzieję, że byłam pomocna. Miłego oglądania.

francoromana

Byłaś bardzo pomocna. Dziękuję.