Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 344 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Czy ktoś wie gdzie można zdobyć teledysk "In demand" Texasu?? Ze zdjęć wynika, że jest on bardzo seksowny... ;] A piosenka tez fajna ! pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
miriam_b

http://www.britbitsandclips.com/index.html [www.britbitsandclips.co ...]
sprawdz tu, tu jest niemalze wszystko czego dusza zapragnie

miriam_b

Wchodzisz na www.alan-rickman.net, i tam w media pierwszy z góry jest teledysk Alana! =) sama dłuuugo szukałam, az w koncu znalazłam. Zyczę miłego ogladania, pozdrowienia dla fanow tego cudownego aktora :)

użytkownik usunięty
miriam_b

A MOZE CHCESZ PIEKNE FRAGMENTY Z FILMOW Z JEGO UDZIALEM... A PRZY OKAZJI FAJNA PIOSENKE? JESLI TAK TO ZYCZE MILEGO OGLADANIA: http://alanrickman.w.interia.pl/media.html [alanrickman.w.interia.p ...] POZNIEJ : FILMIKI I JUZ WIDZISZ: ALAN RICKMAN'S KISSES :) MNIAAAAAM!!

użytkownik usunięty

Nie wiem czy ktos z Was sobie to sciągnął ale jesli tak to pomozcie : CO TO ZA PIOSENKA??!! polecam!!

użytkownik usunięty
miriam_b

No Alan jest przecież zawsze seksowny! A na tą piosenkę wciąż poluję,okupuję telewizor i nie piszę referatu z fizyki,ale to może poczekać. No bo Alan jest ważniejszy niż fizyka,prawda? On jest taaaaaaaaaaaki przystojny i seksowny,a zwłaszcza jako prof.Snape.

Alan ważniejszy od fizyki? ;) no dobra, niech Ci będzie... chociaż ja uwielbiam i Alana i fizykę ;D pozdrawiam P.S. a referacik na jaki temat? ;]

miriam_b

Teledysk jest zajebisty. Zwłaszcza jak Alan tańczy na stacji benzynowej. Cudo :)

black_orchid

popieram, akcja na stacji jest swietna:) alan wygląda bardzo sexi i ta fryzurka tzn . ciemne włoski bardzo mu pasują

miriam_b

zgadza sie mam ten teledysk na kompie jest poprostu cudny najlepsza jest scena na stacju benzynowej poprostu baska:D:Don jest cudowny:*:* pozdrawiam wszystkich fanow Alana

ZuzaZua

Nie ma co .. teledysk Texas - In Demand to najbardziej seksowny teledysk jaki kiedykolwiek widziałam.. a nikt tam nawet się nie rozbiera ani nawet (!!!) nie całuje :D