Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 359 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Hej! Oj, jak dawno tu nie zaglądałam... ;/ Mam pytanko: czy istnieje coś w rodzaju polskiego klubu Alana Rickmana (takiego z prawdziwego zdarzenia)? Jesli nie, to może MY (fani boskiego Snape'a) stworzymy go? o ile widzę, pan Rickman ma tu dosyć duże grono wielbicieli... ;) Na poczatku może być np. tylko internetowy? Co wy na to?? Pozdrawiam i czekam na wasze opinie... =)

użytkownik usunięty
miriam_b

hmmm, nic nie slyszalam o polskim klubie Alana Rickmana ale serdecznie zapraszam na strone, ktora od niedawna prowadze z kolezanka, a szczegolnie na forum - tam stworzylo sie cos na ksztalt mini -klubu wielbicieli talentu Mr. Rickmana...:)
oto adres www.alanholic.boo.pl
Ivy

użytkownik usunięty
miriam_b

jestem absolutnie za!!! słuchajcie,trzeba się zgadać-KONIECZNIE!!!! to zajeFajny aktor i cudo facet więc nie rozumiem czemu ten gość nie ma fan-clubu.Jak by co zostawaiam swoje namiary- nr. kom. 692069003 dzwonić o każdej porze!!!!!

użytkownik usunięty

Wejdź na Forum strony alanholic.boo.pl!!
Jesteśmy PRWADZIWE Rickmaniaczki,miło nam będzie jeśli będzie nas więcej! Dyskutujemy do upadłego,naprawdę lubimy Alana...a czasem sie z niego nieco nabijamy...ZAPRASZAM!!!

Zuza(znowu mi się nie chciało zalogować!)

Jeśli ma powstać jakiś fanclub ta ja też chcę w nim być!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
ismena677

Hej zapraszamy do skladania Alanowi Rickmanowi zyczen urodzinowych!!!- urodziny juz wkrotce!!!
oto link http://www.iguest.net/cgi-bin/gb.cgi?user=alanholic [www.iguest.net/cgi-bin/ ...]

galaxy guest:) from alanholic.boo.pl:) ZAPRASZAMY!!!!!