Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Jestem pewna, że "Closet Land"
Sprawdzałam, a przy okazji oczywiście przeszły mi ciarki po plecach [jak zwykle :)]
Tak jest! Twoja kolej, brawo:)
Btw przed jakąś godziną obejrzałam I część, II jeszcze w "toku", khm, khm...Musze powiedzieć, że to jeden z najlepszych filmów jakie widziałam! Niezwykły! Oglądałaś?
Jak można nie widzieć tak genialnego filmu! Ty mnie tu obrażasz! To prawda, niezwykły, niestety mało jest takich filmów jak ten. Jak już skończysz oglądać to napisz do mnie: gg 12983309. Z wielką ochotą porozmawiam o tym filmie (no i o Alanie oczywiście).
A oto cytacik: "There's only two single women living on the sixteenth floor with windows facing this way" (Nie jestem pewna czy dobrze bo dokładnie nie rozumiałam)
Mój cytat:
- Darling? What do you doing? (kobieta)
- I'm worming my lips (alan)
Wydaje mi się, że to proste. Jeśli juz było to przepraszam. Jeżeli są błędy literowe to również przepraszam:-)
Haha! Dzięki;) A więc może: "Im extremaly anxious to speak with you." (z góry przepraszam za ew. błedy)
Drogą dedukcji:
biblijny bohater, ktory miał wizje, to Dawid. chyba.
Alan grał dwóch Davidów - w Dark Harbor i w Judas Kiss.
Stawiam na Dark Harbor.
Zgadłam?
nooo...nie;) Pewien mniej znany bohater religijny, ale też miał wizje, imie charakterystyczne, rzadkie. Jak nic to następna podpowiedź pewnie wyjaśni...
Close My Eyes
Oglądałam to z ruskim lektorem (no bosko) tylko dla Alana, więc pewnie się mylę, ale gdzieś to już słyszałam :P
Ja też oglądałam z ruskim lektorem maj law xD
ale odlot w dodatku to cudo mi się zacinało. PO rusku, dodatkowo się zacina, no oglądanie takie jest genialne, zrozumiałam z tego filmu to co się jako tako dało. A co do cytatu.,.. jestem pewna, że go znam ale nie wiem naprawdę z jakiego filmu. Wyłączyłam się z gry ostatnio, uuups, chyba wyszłam z wprawy :D
głos Alana przebije się nawet przez ruski lektor xD
Ok, no to... to będzie raczej proste ;P
"Podobno Afarat też się tam zaopatruje"
Taki "mrrruuuczący" cytat: ;)
"(...)Let it caress you,... whisper to you,... murmur to you, as the force in me comes flowing into your flesh... your nerves... your bones..."
Hmmm, maybe "Mesmer"? No bo w sumie gdzie indziej Alan mógł szeptać, zaklinać i tym podobne?? Jesli nie to nie mam pojęcia xD
Wow, jak to fajnie choc raz coś czasem zgadnąć xD Tylko że tu pojawia się kolejny problem, nie mam pojęcia jaki dac cytat. Albo w sumie... Ok dam banalny i zaraz zgadniecie ale nie moge nic wymyślec ;>
"Silence!"
xD (nie dam głowy że nie było)
Stawiam na Pottera, tylko nie pamiętam jaka część... Jedynie Snape mógłby tak "pięknie" przywitać uczniów... :)
A tak poza tym, nie zrobiłam tego wcześniej , więc teraz napiszę: witam szanowne zgromadzenie AA... ;)
mogła by byc każda:-)
ale wg mnie jest to cześć 2 zaraz po niespodziewanym przylocie Harrego do Hogwartu samochodem i pogawędce ze Snape'em
Nikt Ci nie broni ;) Ale ja przecież już pisałam że jestem strasznie leniwa i nie znam zbyt wiel cytatów. A jeżeli tak bardzo to przeszkadza to moge dać drugi cytat. Dla mnie żaden problem ale sądze że inni byliby niezadowoleni ;>
PS: (Skleroza to rzecz szlachetna ;)) Witam na forum .
PS 2: Wiem że to pytanie pasuje tu jak krew w moczu ale czy któraś z was tańczy w jakiś klubach tanecznych lub coś w tym stylu? Tak pytam z ciekawości bo rozważam zapisanie się na kurs tańca. Myslicie że warto?
POzdrawiam <papapa>
Nawet bardzo szlachetna, bo przecież ja cała szlachetna jestem a mam sklerozę, czyż nie? ;D
nie, nie zmieniaj cytatu maj dir, nie trzeba.
A co do klubów tanecznych... i owszem, tańczyłam w klubie tańca towarzyskiego trzy lata, ale to już dosyć dawno...
Hah, a tak poza tym to idę spać bom wyczerpana.
Dobranoc, alanowych snów.
Co do następnego cytatu: będzie prosty... :) "Sweet Jesus. Do you have to use the whole can? "
A jeśli chodzi o część Pottera to może 5.? Ale paznokcia uciąć za to nie dam... ;)
oooh, Deirdree zgadłą za mnie ^^ ale mam refleks. Jak raz na ruski rok trafi się cytat, który znam, już ktoś mnie uprzedzi :D
nawiasem móiąc moja ukochana scena z objawieniem Metatrona, ahh, znam na pamięć ^^ "Behold a Metatron, herald of almighty and Voice of the one, true God" ^^ no poezja :)
Deirdree maj law, Twój cytat :)