Na forum o Johnnym Deppie jest gra w cytaty co wy na to żebyśmy też tu w takie coś zagrali?Z tego co sie zorientowałam polega to na tym że ktoś daje cytat z jakiegoś filmu z Johnnym (w naszym wypadku z Alanem)i trzeba zgadnać jaki to film był kto zgadnie daje nastepny cytat.aha i mają to być kwestie tylko Alana.Co wy na to kto chce być pierwszy??
Tak, tak ;) Też jestem nowa, a już w tym krótkim czasie widziałam 2 zablokowane tematy - z czego jeden dotyczył tylko samych napisów do "Rasputina" :D Naprawdę musieli się uwziąć ostatnio na nasze forum "KOCHANI ADMINISTRATORZY"... LOL
Kaliope, Twój cytat! :)
Naprawdę mój cytat? Moja skleroza zaawansowana xD. Oh czuję się zaszczycona ^^
No moje wisy też zablokowali z tego co pamiętam, dlatego takie wpisy są niebezpieczne, Deirdree ma rację.
Ah no tak xD
Ju już, zagapiłam się nieco. Wybacz :)
OTo cytat:
Ktoś(nie powiem kto):Come on my old friend!
Alan:Old friend? You stole my lines! Cut me out of epiosde two!
jestem genialna:D:D
nawet nie widziałam tego filmu, doszłam drogą dedukcji. mwahaha.
zaraz dodam swój cytat, tylko znajdę coś smacznego...
oto i cytat:
"What a beautiful child. So young, so alive, so unaware of how precarious life can be. I had a very sad childhood, I'll tell you about it sometime. I never knew my parents; it's amazing I'm sane. "
nope.
tylko tak mi jakoś dziś coś dziwnego do łba strzeliło. zaraz zacznę używać języków, których nie znam:P
Ufff. zgadłam. :)
bo mi się tak przypomniało, ta scena z dziewczynką... chyba miała warkoczyki ;)
Cytat:
"The greatest gift in the world is love, only true love(...)"
w takim razie wybacz mi. ale jestem sklerotyczką (naprawde już kiedys o tym wspominałam? xD nieeeee..... niemożliweeeee... żart.)
to może ja dam inny, taki który sie nie powtórzył?
:)
Ja się na czacie niestety nie zjawię, bo i tak zaraz znikam.
Coś dziwnego się ze mną dzieje jak widać, może powinnam się przespać czy co?
Albo Sever mi coś do herbaty dosypał? Jak myslicie?
Spokojnie, spokojnie ... ;) Zaraz coś dam :)
Dochodzę jeszcze do siebie po wczorajszym czacie... ;DDD
BTW, to trwał on prawie do 2 w nocy!
Och, po nim to już nigdy nie będę taka sama... LOL
Taka scenka... ;)
Ktoś inny: (...)
Alan:"I don`t want this job."
Alan:"I don`t want this job."
Alan:"I DON`T WANT THIS JOB."
Widziałam ten film tylko jeden raz i nie pamiętam go za dobrze... czy to może jest cytat z "Blow dry"?
Już wiem! to jest cytat z filmu "Judas kiss" !
moja kolej:
"I don't know, really. All I know is I'm going home. I quit. I'm going home, I'm going to mix some paint... and I'm gonna try and do
something original. See ya (z cudownym uśmieszkiem)"
mi się też zdaje, że to jest January man, choć w ogóle tego filmu nie widzialam, ale to "paint" mi się właśnie kojarzy....
Czy moja poprzedniczka ma rację?
Wpisałam tu posta po 18 ale się nie pojawił :(
Więc kto jest teraz zwycięzcą? Uzgodnijcie między sobą i dajcie cytat ;)
haha czyli teraz mój cytat tak??:)muszę się zastanowić bo nie zapamiętuje wielu kwestii z filmu i choć oglądałam styczniowego człowieka to też raczej skojarzyłam :)no,ale już szukam jakiegoś cytatu:)
ech niby tak. ale to nie ja pierwsza zgadłam tylko panna ewosława ;)
hah.
więc proszę, to jej przysługuje cytat ;)