Aaron Russo

7,8
18 ocen pracy producenta
powrót do forum osoby Aaron Russo

Dziwie sie, ze nikt sie nie wypowiedzial na jego temat.Aktorem nie był, tylko reporterem i miał bardzo ciekawe tezy dotyczące 11 września 2001 roku.Adekwatnie wytłumaczył, że to Amerykanie zorganizowali to, i że to rząd amerykanski chce przejac wladze nad (swiatem) ameryka.(Brutalnie ),

Bobey

no nie?
ja wlasnie obejrzalem from freedom to facism. tez dobre, a wczoraj Wartosc pieniadza.
sprawdzcie:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1887591866262119830

poza tym zeigzeit , fahrenheit 9/11, bowling for columbine... jak ktos ma wiecej takich tytulow to prosze podac...

_guchy_

witam, zapraszam na moje konto w YouTube Ripsonar. Więcej na pewno uzyskasz na www.prawda2.info.pl..

P.S filmów jest naprawdę już duża ilość, a co najważniejsze przetłumaczona:)

Hej

Ripsonar

www.prawda2.info sry za szybko chciałem napisać:)

Ripsonar

Dzieki , skorzystam

_guchy_

End of Liberty i dokument o Ronie Paulu For Liberty

Bobey

wywiad z Aaronem:
http://www.wykop.pl/link/128359/niewolnictwo-przyszlosci
wypowiada się na temat 9/11 oraz Nicka Rockefellera

eccocce

A co trzeba napisać, żeby się zarejestrować na prawda2.info? Może jakieś wytyczne? Bo się zastanawiałem, ale w końcu po męsku zrezygnowałem.

Bobey

Ogladalem wywiad ztym człowiekiem i jestem przekonany ,że powiedzial samas prawde !! ktora powinni poznac wszyscy Amerykanie !! moim zdaniem wspaniały czlowiek z niego jest napewno , uczciwy i wogole to widać odrazu.

Bobey

Obejrzyjcie 'Wezwanie do przebudzenia', 'ostatni wywiad z Aaronem Russo' wszystko na youtubie. Takich filmów jest więcej, m.in. Mroczne sekrety Bohemian Grove Alexa Jonesa, czy Ameryka: od wolności... tylko dwóch ostatnich jeszcze nie oglądałem.

Bruce_Lee

Alex Jones ma jeszcze jeden, niby swietny film: Martial Law 9-11 - The Rise of the Police State z 2005 roku, który jest chyba kontra na Fahrenheit 911 J Moore'a.
Pisze niby, bo jeszcze go nie widzialem.

_guchy_

http://www.youtube.com/watch?v=kls9FoLYMHM&feature=related
Smutna prawda o naszym świecie

darthbergi

to z Wake Up Call?

_guchy_

Ja to widziałem w "Zeitgeist". Choć Zeitgeist jako całość ma wiele luk i nie jest to całkiem godny zaufania dokument, to ten fragment jest akurat poprawny bo można znaleźć cały wywiad z Aaronem.

darthbergi

W dokumencie samego Russo A:FFtF nie pamiętam już czy to nagranie prezentuje, ale na pewno o tej rozmowie z Rockefellerem wspomina.

Bobey

Globalny plan

Kilka miesięcy temu hollywoodzki reżyser i autor filmów dokumentalnych, Aaron Russo, powiedział w wywiadzie radiowym, że zwrócił się do niego Nick Rockefeller i poprosił go o wstąpienie w szeregi członków Rady Stosunków Zagranicznych (CFR). Russo odmówił, ale zapytał Rockefellera: „O co w tym wszystkim chodzi? Macie wszystkie pieniądze na świecie, jakich potrzebujecie, macie całą władzę, jakiej potrzebujecie, więc o co chodzi, jaki jest ostateczny cel?" Rockefeller odpowiedział (parafrazując): „Ostatecznym celem jest zaczipowanie wszystkich ludzi, kontrola całego społeczeństwa, kontrola świata przez bankierów i ludzi elity".

bandofbrothers

No i co?
W jakim celu ten cytat wstawiles?
Byl on uzyty tak tu jak i w masie innych tego typu filmow. Wiec kazdy kto sie ta tematyka interesuje i tak widzial/slyszal go w tej czy innej postaci. A zeby trafic na Aarona Russo, to trzeba sie ta tematyka interesowac.
Wiec tutaj raczej nikogo nie zaskoczysz.
PS: moja wypowiedz jest z gatunku wscibskich, a nie chamskich.

_guchy_

Zdziwiłbyś się jak mało osób wie o tym wywiadzie. Po prostu wstawiłem ten cytat w celu jakby ktoś tu wszedł i nie wiedział o zaistniałej sytuacji. Bo ani w tv ani w prasie o tym nie ma mowy. Więc cytowanie jest jak najbardziej na miejscu i trzeba to rozpowszechniać.

bandofbrothers

Wiec cytuj do woli, ale jak napisalem, wiekszosc ludzi wchodzi tu dlatego, ze widziala jego dokument A:FFtF, a skoro go widziala, to i ten cytat zna. Wiec np proponyje rozpoczecie (moze pierwszego, moze setnego, nie wiem) na glownym forum FW, czy cos, jesli chcesz zeby wiecej ludzi sie tym zainteresowalo.

Swoja droga, a propos chipów: ja sam jestem przeciwnikiem tego, ale, cholera, jakie wygodne jest placenie wszedzie karta! :/ (debetowa, nie kredytowa! - nie zamierzam dawac bankom nawet grosza wiecej, niz wymaga moja z nimi umowa.) Nawet za cene tego, ze bank wie o wszystkich moich transakcjach. No, ale poki co wzbogacanym uranem jeszcze sie nie interesowalem ;)

_guchy_

Może akurat jakiś osobnik trafi tu przypadkiem i to przeczyta. Zawsze jest jakaś nadzieja. Zresztą kilka lat temu w tvp było pokazane jak ludzie sami dawali się zachipować i jeszcze chętnie do tego podchodzili. Na yt jest filmik. Z tego wynika, że już kilka lat ten proces się odbywa. Przeczytałem również, że noworodkom w Japonii wszczepia się chipy bez wiedzy rodziców nie wiedząc, gdzie ten chip jest. Ciul wie ile w tym prawdy.

bandofbrothers

w każdym kłamstwie tkwi ziarenko prawdy.
Teraz przecież przez komórki nas w każdej chwili mogą namierzyć, nowe paszporty mają czipy, nie wiem jak z dowodami osobistymi, ale zobacz np taką kartę bankomatową - jest taka funkcja 'wave to pay' czy coś, że wystarczy machnąć kartą koło czytnika, żeby zapłacić, bez pinów, niczego. Teraz wystarczy wzmocnić zasięg odbiorników i już każdy wie do jakiej placówki właśnie wszedłeś, jakie drzwi przestępujesz, no i jak długo tam przebywasz. To praktycznie jak surfowanie po sieci z google.