To już chyba normalnie? Imigranci przybywają raczej nikt ich dokładnie nie sprawdza? I robią co chcą bezkarnie... A powinien być warunek:Za każde nawet małe przestępstwo depopulacja i dożywotny zakaz wiazdu!Jak widać na świecie co oni wnoszą do krajów europejskich? Jeden wielki... Ale nierząd y marionetkowe widzą to inaczej... I jest jak jest? Lepiej chyba nie będzie?
Co Twój wylew ma wspólnego z treścią filmu i jego oceną? Tutaj ludzi interesuje Twoje zdanie na temat filmów, a nie miłości do niebiałych.
Najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ludzie, którzy nie widzieli filmu, ale muszą wyszczekać swoje trzy grosze jacy to imigranci, którzy dopiero co z łódki zeszli są źli i paskudni, bo nie są biali. Po pierwsze rasisto ten człowiej urodził się w Holandii, nie zszedł z żadnej łódki. Byl Holendrem, pochodzenia arabskiego. Jego rodzice wciąż mieszkają w Amsterdamie. Po drugie, jego “bomba” nie była nawet uzbrojona - to była atrapa, bo odwrotnie do tego co mówił, nie chcial nikogo skrzywdzić czy wysadzić “plac”. Po trzecie, nie był lekarzem, ale był wykształcony na tyle aby móc prowadzić własną legalną firmę (i o zgrozo - zatrudniać Holendrów), która później holenderskie prawo i jego problemy psychiczne zniszczyły. Tak się składa, że problemy psychiczne nie są domeną tylko imigrantów. Prawdopodobnie gnębiony w szkole przez takich jak ty. Po czwarte, jednym z bohaterów jest czarny pracownik. Czy i on ma wrócić do siebie, bo nie jest biały? I gdzie ma wrócić jesli też urodził się w Holandii?
Idź ze swoimi poglądami na strony pochwalne Mentzena, bo tutaj jest strona poświęcona filmom i o filmie rozmawiamy.
Bez kitu, niezły z niej przygłup :) Nie ma chyba pojęcia czym jest zderzenie kultur, i że nie da się tego pogodzić.
Jedynym przyglupem, którego widzę to jesteś ty, prymitywie. Jakie zderzenie kultur? Jakby sprawcą był biały to byłoby ok? On nie trzymał zakładnika w imię Allaha, tylko po to aby wyłudzić kasę. Ani razu nie padło słowo Allah w tym filmie, ale ty prawicowy głupcze, najpierw się doucz co to zderzenie kultur a dopiero potem komentuj. I ktoś taki jak ty ma prawa wyborcze.
Jesteś chory psychicznie. Jesli nie masz nic do powiedzenia to po co się odzywasz? Aha, zeby się popisać inteligencja a raczej jej brakiem. Naprawdę chwalisz sie, że jesteś rasista?
Ty masz chłopaka kolorowego jakiegoś, czy co , że tak ich bronisz? Jeszcze napisz mi, że ilość zamachów w ogóle nie zwiększyła się wprost proporcjonalnie to ilości przybyłych tu migrantów. I na koniec, jeśli oni nie są tacy źli, to wiesz co, mam propozycję. Ufam, że nie odmówisz. Jeśli jesteś białym człowiekiem, to skoczymy (na mój koszt, bo i tak często tam latam) do Marsylii. Na kilka godzin wypuszczę Cię w pewnej dzielnicy zamieszkałej tylko i wyłącznie przez ciapatych. Po dwóch godzinach i tak już będzie po Tobie, ale gdybyś jakimś cudem przeżył\a, to pochwalisz się tu publicznie swoją przygodą, ok? Ja piszę serio, odezwij się na priv w sprawie dogrania tego transportu. Przecież to są normalni ludzie, to co Ci tam grozi?
Mieszkam idioto w USA. Byłam w Marsylii, jak widzisz przeżyłam skoro mogę odpisywać. My nie mówimy o Francji, tylko o Holandii i o człowieku, który się tam urodził, wychowałam i nie zna innego życia. Jesli jesteś białym człowiekiem? A co to ma do rzeczy jaki mam kolor skóry? Bo jeśli byłabym czarna to nie warto mi odpisywać? Dla ciebie mogę być nawet zielona, biały człowieku. Szkoda mi czasu na kogoś kto wyróżnia ludzi na podstawie ich koloru skóry. Jakby to była jego wina czy decyzja z jakim kolorem skóry się rodzi.
Nie chwalę się, takie są fakty. Różnimy się pod względem fizycznym i psychicznym. Na pocieszenie powiem Ci, że uważam Azjatów za rasę dominującą, żebyś nie mówiła, że jestem "białym suprematystą".
Faktem jest, że przyznałeś się do bycia rasista. Super. Azjaci jaka rasa dominująca? Nie rozmieszaj mnie. Azjaci dominują tylko w dyskryminacji, więc w sumie nic dziwnego, że uważasz ich za alfę i omegę. Sorry, ale szkoda mi czasu na wymianę opinii na gownianym forum o filmach z kimś takim jak ty. Wierz w sobie co chcesz. Ps. Do bycia supermista trzeba mieć tzw. jaja.
Masz coś inteligentniejszego do napisania? Pewnie nie, bo jak każdy prawicowy wyborca jesteś tylko robolem z niepełnym podstawowym, który to żyje na garnuszku państwa i mądrzy się i gnębi imigrantów w internecie, bo tak samo jest gnębiony w prawdziwym życiu. Żałosne.
Nie wiem co komuś takiego odpowiedzieć. Nie jesteś nawet wart komentarza, prócz tego, że zgłaszam nie tylko filmwebowi ale i policji.