PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703836}

Zwierzogród

Zootopia
2016
7,9 296 tys. ocen
7,9 10 1 296270
8,0 71 krytyków
Zwierzogród
powrót do forum filmu Zwierzogród

nie wiem czy wiecie ale od kilku miesięcy amerykańscy fani, sugerują że jeśli druga cześć powstanie którą straszenie chcą, to Nick i Judy będą parą. Co wy na to? Myślicie że to możliwe? Ja myśle że oni to się raczej lubią na zasadzie jak brat z siostrą jeśli już, i że to aż tak nie pójdzie.

ocenił(a) film na 8
Proboszcz_120

Trudno powiedzieć. Disney potrafi zaskoczyć. To tak jak w Krainie lodu 2 Anna i Kristof będą juz małżeństwem i może będą mieli dzieci, choć nietrudno zgadnąc w tym przypadku, ale jesli chodzi o Zwierzogród, trudno powiedzieć, czy twórcy zrobią z Judy i Kicka parę towarzyską czy małżeńską ( miłosną ).

ocenił(a) film na 9
Proboszcz_120

A ja nie chcę i niech tego nie robią. W filmie jest wyraźnie pokazane choćby na przykładzie rodziców Judy czy rodziny wydr, że pary są możliwe w obrębie tego samego gatunku. Jeśli już coś miałoby być to niech Judy pozna jakiegoś fajnego królika a Nick jakąś piękną lisicę.

AlexisAthene

Ale może to być też pretekstem do następmego filmu - może pary nie są możliwe wyłącznie w obrębie ednego gatunku, po prostu społeczeństwo jest rasistowskie i nie ma na to przyzwolenia?

ocenił(a) film na 9
AlexisAthene

"Rasizm" społeczeństwa już pokazano w tej części na przykładzie niechęci do drapieżników. Myślę, że więcej nie trzeba. Romans między królikiem a lisem jest zbędny. Zresztą jakby chcieli wprowadzić ten wątek to już w pierwszej części powinna być jakaś mowa o międzygatunkowych romansach.

użytkownik usunięty
AlexisAthene

Romans międzygatunkowy? Trochę jak w "Niesamowitym świecie Gumballa"...

ocenił(a) film na 10
Proboszcz_120

W sumie było by śmiesznie poczytać na filmwebie jak to disney promuje homoseksualizm i tak dalej przez tworzenie zakazanych międzygatunkowych związków XD XD

Proboszcz_120

Judy i Nick mogą być razem nikt nie powiedział że tak nie będzie. Ktoś dał pomysł by Judy znalazła jakiegoś królika, fajne a gdyby pociągnąć ten wontek dalej Nick mógł by konkurować z tym oto królikiem o względy Judy. Fajny temat główny lub chociaż pobocznych. Te konkurowanie mogło by też źle działać na pracę Nicka. Proszę o komentarze na ten temat jak wam by się to widziało gdyby był taki wontek.

ocenił(a) film na 10
Mateusz_Gejzler

Na główny temat to się raczej nie nadaje ale na poboczny jest idealny

ocenił(a) film na 10
Proboszcz_120

Jest to możliwe i bardzo prawdopodobne ale i tak nie mamy pewności .Szczerze to ja z chęcią chciałbym zobaczyć Nicka i Judy razem w kolejnej części

ocenił(a) film na 10
Nick_Wilde

Jestem na tak. W pierwszej części pokazywali problem nietolerancji i stereotypów, w dwójce mogliby pokazać reakcję otoczenia na międzygatunkowy związek...

ocenił(a) film na 10
Skandal

Było by idealnie

ocenił(a) film na 10
Nick_Wilde

http://handlarz-iluzji.blogspot.com/2016/07/zootopia-gliny-ze-zwierzogrodu-zooto pia.html

ocenił(a) film na 10
Skandal

Znam ten i większość takich komiksów

ocenił(a) film na 10
Skandal

Bardziej mi chodzi o oryginalny film

ocenił(a) film na 10
Nick_Wilde

Wiem, po prostu nie potrafiłem się powstrzymać :)

ocenił(a) film na 10
Skandal

OK ;D

Nick_Wilde

posłuchajcie w 2018 wyjdą 2 filmy disneya : frozen 2 i zotopia 2 ponieważ frozen obsługują inni producenci niż zootopie

ocenił(a) film na 10
inetixMaks

Frozen będzie w 2019 a Zootopia jeszcze nie ma daty ale raczej bedzie w 2022/23

ocenił(a) film na 10
jendrut45

Jak nie ma podobno w 2021 ma wyjść

ocenił(a) film na 10
Nick_Wilde

Znaczy wiem, że był już kiedyś zapowiedziany sequel Big Hero więc jak teraz kontynuacje idą po kolei od Ralpha Demolki to kolejne powinno być Big Hero w 2021 chociaż wolałbym by Zwierzogród był w tym roku

Proboszcz_120

To może być całkiem możliwe ponieważ pod koniec filmu Nick wypowiada zdanie:
- Ty wiesz, że mnie kochasz.
Może chodzić o miłość przyjacielską albo o taką zwyczajną.

ocenił(a) film na 10
Proboszcz_120

Tak wiem data -_- ale sądzę że mało prawdopodobny jest związek Nicka i Judy. Są przyjaciółmi i chyba raczej tak zostanie. Przyglądając się zachowaniu Nicka widać że na związki gotowy nie jest- np. Był fragment w filmie gdzie się zwierzał Judy, dziewczyna złapała go za rękę aby go pocieszyć a ten się speszył. Zrobił kwaśną minę i zmienił temat. Być może nie jest gotowy na miłość? No dobra ale co z tym fragmentem ,,Ty wiesz że mnie kochasz'' otóż mężczyźni często do siebie mówią
- stary kocham cię. itd.
A że Judy jest jego przyjaciółką też się do niej tak odezwał. Wiadomo że teraz reżyserowie będą dodawać oliwy do ognia w tej kwestii, wiedzą jak bardzo fani oczekują związku Judy i Nicka. ( dla tych co nie wiedzą) 2 część zwierzogrodu będzie najprawdopodobniej w tym roku 24 listopada. Przynajmniej tak przeczytałam na fandomwiki