nie wiem czy wiecie ale od kilku miesięcy amerykańscy fani, sugerują że jeśli druga cześć powstanie którą straszenie chcą, to Nick i Judy będą parą. Co wy na to? Myślicie że to możliwe? Ja myśle że oni to się raczej lubią na zasadzie jak brat z siostrą jeśli już, i że to aż tak nie pójdzie.
Trudno powiedzieć. Disney potrafi zaskoczyć. To tak jak w Krainie lodu 2 Anna i Kristof będą juz małżeństwem i może będą mieli dzieci, choć nietrudno zgadnąc w tym przypadku, ale jesli chodzi o Zwierzogród, trudno powiedzieć, czy twórcy zrobią z Judy i Kicka parę towarzyską czy małżeńską ( miłosną ).
A ja nie chcę i niech tego nie robią. W filmie jest wyraźnie pokazane choćby na przykładzie rodziców Judy czy rodziny wydr, że pary są możliwe w obrębie tego samego gatunku. Jeśli już coś miałoby być to niech Judy pozna jakiegoś fajnego królika a Nick jakąś piękną lisicę.
Ale może to być też pretekstem do następmego filmu - może pary nie są możliwe wyłącznie w obrębie ednego gatunku, po prostu społeczeństwo jest rasistowskie i nie ma na to przyzwolenia?
"Rasizm" społeczeństwa już pokazano w tej części na przykładzie niechęci do drapieżników. Myślę, że więcej nie trzeba. Romans między królikiem a lisem jest zbędny. Zresztą jakby chcieli wprowadzić ten wątek to już w pierwszej części powinna być jakaś mowa o międzygatunkowych romansach.
W sumie było by śmiesznie poczytać na filmwebie jak to disney promuje homoseksualizm i tak dalej przez tworzenie zakazanych międzygatunkowych związków XD XD
Judy i Nick mogą być razem nikt nie powiedział że tak nie będzie. Ktoś dał pomysł by Judy znalazła jakiegoś królika, fajne a gdyby pociągnąć ten wontek dalej Nick mógł by konkurować z tym oto królikiem o względy Judy. Fajny temat główny lub chociaż pobocznych. Te konkurowanie mogło by też źle działać na pracę Nicka. Proszę o komentarze na ten temat jak wam by się to widziało gdyby był taki wontek.
Jest to możliwe i bardzo prawdopodobne ale i tak nie mamy pewności .Szczerze to ja z chęcią chciałbym zobaczyć Nicka i Judy razem w kolejnej części
Jestem na tak. W pierwszej części pokazywali problem nietolerancji i stereotypów, w dwójce mogliby pokazać reakcję otoczenia na międzygatunkowy związek...
http://handlarz-iluzji.blogspot.com/2016/07/zootopia-gliny-ze-zwierzogrodu-zooto pia.html
posłuchajcie w 2018 wyjdą 2 filmy disneya : frozen 2 i zotopia 2 ponieważ frozen obsługują inni producenci niż zootopie
Frozen będzie w 2019 a Zootopia jeszcze nie ma daty ale raczej bedzie w 2022/23
Znaczy wiem, że był już kiedyś zapowiedziany sequel Big Hero więc jak teraz kontynuacje idą po kolei od Ralpha Demolki to kolejne powinno być Big Hero w 2021 chociaż wolałbym by Zwierzogród był w tym roku
To może być całkiem możliwe ponieważ pod koniec filmu Nick wypowiada zdanie:
- Ty wiesz, że mnie kochasz.
Może chodzić o miłość przyjacielską albo o taką zwyczajną.
Tak wiem data -_- ale sądzę że mało prawdopodobny jest związek Nicka i Judy. Są przyjaciółmi i chyba raczej tak zostanie. Przyglądając się zachowaniu Nicka widać że na związki gotowy nie jest- np. Był fragment w filmie gdzie się zwierzał Judy, dziewczyna złapała go za rękę aby go pocieszyć a ten się speszył. Zrobił kwaśną minę i zmienił temat. Być może nie jest gotowy na miłość? No dobra ale co z tym fragmentem ,,Ty wiesz że mnie kochasz'' otóż mężczyźni często do siebie mówią
- stary kocham cię. itd.
A że Judy jest jego przyjaciółką też się do niej tak odezwał. Wiadomo że teraz reżyserowie będą dodawać oliwy do ognia w tej kwestii, wiedzą jak bardzo fani oczekują związku Judy i Nicka. ( dla tych co nie wiedzą) 2 część zwierzogrodu będzie najprawdopodobniej w tym roku 24 listopada. Przynajmniej tak przeczytałam na fandomwiki