PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30665}

Zręczne ręce

Idle Hands
1999
6,2 4,0 tys. ocen
6,2 10 1 4033
5,9 7 krytyków
Zręczne ręce
powrót do forum filmu Zręczne ręce

Emisja TV

ocenił(a) film na 9

Czy ten film był kiedykolwiek w Polskiej telewizji jak tak to napiszcie na jakiej stacji tv.

karpiok23

Na pewno był w polskim HBO , jeśli uważasz to za "Polską telewizję"

bodek75

Był też na polsacie z tego co pamiętam, ale wiem że nie dotrwałam do końca ;P

rawka

Raczej to nie był ten film podejrzewam. Gdyby ten film kiedykolwiek leciał w tv to leciałby z lektorem i w takiej wersji byłby dostępny w sieci a jest tylko z napisami, na żadnej stronie nie ma wersji z lektorem.

ocenił(a) film na 8
Andrzejek324

Był na bank w telewizji z lektorem - pamiętam, że oglądałem jako dzieciak z podstawówki. Na polsacie. To, że nie ma wersji z lektorem w sieci o niczym nie świadczy. Film jest z lat 90 i w tych latach był w tv - wówczas nikt nie miał internetu i nawet nie marzyłby aby jakoś go zrippować

swiniopas57

Gdyby leciał w tv z lektorem to puszczali by to jeszcze dużo później niż w latach 90. W szczególności polsat ma to do siebie, że non stop powtarza filmy. A podejrzewam, że ten film był na VHs i ktoś to pewnie do dzisiaj posiada i mógłby wrzucić ripa do netu.

ocenił(a) film na 8
Andrzejek324

ktoś posiada na pewno wersję u siebie w domu...film jest z 99 roku więc w XXI wieku był z kilka razy powtarzany...w tv był z lektorem i to fakt. Będę szukał. Jak coś to napiszę