PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505014}
7,1 112 tys. ocen
7,1 10 1 111609
5,1 13 krytyków

Zostań, jeśli kochasz
powrót do forum filmu Zostań, jeśli kochasz

Przeglądając dzisiaj internety, znalazłam nieoficjalne tłumaczenie drugiej części 'Zostań jeśli kochasz'. Na razie tylko 12
rozdziałów, ale dla nieznających angielskiego lepsze coś niż nic :D
Niestety nie mogę wkleić linka, jednak zainteresowanych zapraszam na priv :)

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

Ja bardzo chętnie, jeśli mogę cię prosić o wysłanie mi na maila natalia.kilis11@gmail.com, z góry dzięki :)

Killis

wysłane :)

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

Dostałam, dziękuję :)

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

Ja tez poproszę o wysłanie na maila ;)
paulina.madej@onet.pl

ocenił(a) film na 10
darunkaaa666

ja też poproszę o wysłanie na maila :)
igusia691@wp.pl

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

też poproszę o wysłanie :)
kam.czyz@gmail.com

ocenił(a) film na 9
darunkaaa666

poproszę o informację, mój mail Soni_a24@interia.pl ;)

jasmina24

wysłane do wszystkich :)

może spróbuje ktoś wrzucić tu linka? ja niestety nie mogę ;/

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

Też bardzo proszę - alex 9603 @ o2. pl, z góry pięknie dziękuję! :) (bez spacji przy adresie e-mail, dziwna strona...)

użytkownik usunięty
darunkaaa666

ja również poproszę, renechopindays@vp.pl, z góry dziękuję! :)

wysłane ;)

skoro nie mogę wkleić linka to podam namiary do szukania. DD TranslateTeam na fejsie, jest odnośnik do ich chom ika, tam szukać :D

darunkaaa666

Ja również poproszę o hasło :) penczol@gmail.com

darunkaaa666

Ja też poproszę :) Wiki. Rytel @ gmail. com oczywiście bez tych spacji ale inaczej nie mogłam odpowiedzieć

darunkaaa666

JA PROSZĘ! <3 katherinee397@gmail. com

katherina_x397

poszłoo

ocenił(a) film na 9
darunkaaa666

mogłabym też prosić? jestem oczarowana 1 częscią

ocenił(a) film na 9
natjia

natjia

ocenił(a) film na 9
natjia

@wp

ocenił(a) film na 9
natjia

pl

ocenił(a) film na 9
darunkaaa666

Ja też poproszę o wysłanie na maila: mirkovelkaziu@o2

ocenił(a) film na 10
nevermind659

ja również proszę o wysłanie - kasienka0618@wp.pl

darunkaaa666

ja też chcę :C shanonn22@gmail.com

darunkaaa666

tylko że ona Wam to wszystkim z trollem powysyłała <3 ... ;D

singielka

u góry napisany odnośnik, sprawdź idiotko czy z "trollem".

ocenił(a) film na 7
darunkaaa666

Ta także byłabym wdzięczna.
gloomyfringe@gmail.com

Gloomy_Fringe

Wysłane do wszystkich :)

dodali 13 rozdział :) !

darunkaaa666

nie powinnas sobie przywlaszczac czyjegos tlumaczenia i go rozsylac, conajwyzej podac namiary na cho mika

guga_buzka

tak właśnie robię... ludzie, nie umiecie czytać? podałam wyżej namiary na link do ściągnięcia, a zarzucacie mi przywłaszczanie sobie czyjejś pracy albo jakieś 'trolle' ;/

darunkaaa666

to po co w ogole zakladaas taki temat tutaj? uwierz mi , jak ktos chce to znajdzie tlumaczenie wiec sie nie udzielaj nastepnym razem

guga_buzka

po to zakładałam, że tematy na forum dotyczą tylko angielskiej wersji, a nie każdy go zna. w pierwszym poście jest wyraźnie napisane że chodzi o link, nikomu nie wysłałam pdfa. chciałam pomóc takim fanom jak ja, tym którzy nie znają angielskiego i zadowolą się każdą polską wersją tejże książki, ale jak zwykle, pojawi się jakiś polaczek, któremu to nie pasuje.
Równie dobrze mogę zapytać: skoro nie pasuje Ci to, to nie wiem po co tu wchodzisz i czytasz temat? moje udzielanie się tutaj nie powinno Cię wcale obchodzić.
Cholerne samoluby ;/

darunkaaa666

mówie jak ktos chce, to znajdzie tlumaczenie a jak nie, to poczeka sobie i kupi ksiazke, dzieki czemu wydawnictwa beda mialy kase zeby wydawac dla was takie shity, wiec przestan bawic sie w zbawicielke swiata

guga_buzka

Jako tłumaczka 2 części nie mam nic przeciwko rozsyłaniu ludziom linka do naszego tłumaczenia, więc pilnuj swojego nosa, a nie cudzego ;)

nata262

pilnuje swojego nosa, bo to wlasnie tłumacze robia problemy z tlumaczeniami, zakladaja sobie haselka i robia wielkie problemy za udostepnianie tlumaczen wlasnie przez takie osoby jak powyżej, kto wymyslil problemy? kto na tym cierpi?

guga_buzka

Na naszym profilu nigdy nie pojawiło się i nie pojawi hasło, ponieważ nie widzimy w tym sensu. Wystarczy dobrze oznaczyć plik i dzięki tym udostępnieniom zyskujemy wiele czytelników :)

nata262

oczywisice i za to jestesmy wdzieczni i nie potrzebujecie dodatkowej reklamy, nie jestescie jedynym teamem, a dopingowanie debili przyczynia sie do pozniejszych problemow, u was z reszta tez pod każdym plikiem jest ostrzeżenie

guga_buzka

Temat zaczęłaś od podszywania się pod czyjąś pracę, a teraz przeszkadza Ci to że wydawnictwa nie zarobią. Zdecyduj się o co Ci chodzi.

darunkaaa666

to rusz mozgiem

guga_buzka

i wzajemnie.

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

Też poproszę na mejla klaudia.jabluszewska@wp.pl. Z góry dziękuję. :)

klaudyna936

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę google lub facebooka DD_TranslateTeam i pierwszy link prowadzi do nas :D

darunkaaa666

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę google lub facebooka DD_TranslateTeam i pierwszy link prowadzi do nas :D

nata262

dokładnie, nie pomyślałam żeby napisać jak Was szukać w pierwszym poście, jest dalej ale chyba się zagubiło i ludzie nie widzą :D

ocenił(a) film na 8
nata262

O widzę że to chyba koleżanka która tłumaczyła właśnie tą książkę :)

ocenił(a) film na 9
darunkaaa666

poproszę :) konwalijkazmc@amorki.pl

konwalijkaz

wysłane

darunkaaa666

wyśle ktoś na siloo001@wp pl ?

Staszek_elo

wysłane

ocenił(a) film na 8
darunkaaa666

ja również poproszę ;) li_dka@onet.eu