Wpadłam na pomysł, żebyśmy zadawali sobie pytania z Sagi. :D Kto będzie lepszy? :D A i może bez BD na razie, bo nie wszyscy przeczytali (łacznie ze mną :), ale jak bardzo chcecie- proszę bardzo.
Zacznę:
Czemu Edward poszedł na wagary i próbował namówić do tego Bellę? To było w Zmierzchu.
I przepraszam, jak już jest taki temat
Z mojego ulubionego amerykańskiego miast od wieków:
Phoenix xD
Jaki był ulubiony kolor belli w dniu, w którym Edward zadawał jej to pytanie? xDxD ;p
Brązowy. On odpowiedział coś w stylu, że to brzydki kolor. O ile dobrze pamiętam...
Czemu Alice nie chciała aby Jasper przyjechał do Volturi. Wystarczy jeden powód.
Ponieważ go kochała, i nie chciała, by mu się cokolwiek stało. To chyba wystarczający powód.
w jaką zabawę bawili się Jacob z Bellą podczas jazdy do i ze sklepu z częściami samochodowymi i na złomowisko po części do motorów? :P
tak tak, sklep z częściami samochodowymi po części do motorów.. genialna jestem xD no ale wiecie o co chodzi , mam nadzieję....
Sprzeczali sie w jakim sa wieku; za poszczegolne cechy charakteru lub umiejetnosci dodawali lub odejmowali sobie lat. xD
Jak nazywala sie sektetarka w szkole Belli i Edwarda?
Narzeczony nazywał się Royce King II
Co zamówiła Bella w restauracji w Port Angeles,gdy uratował ja Edward?
o ile się nie mylę to płatki z mlekiem ;P
Kiedy i gdzie pierwszy raz Edward prosi Bellę o rękę??
W New Moon, kiedy wrócili z Włoch i przegłosowano zmienienie Belli w wampira ^^
Jaki zapach miał szampon Belli ? :D
Można to zrobić na dwa sposoby:
1. Posłużyć się wilkołakiem
lub
2. Rozerwać go na strzępy, po czym resztki spalić:)
Jak Bella uzasadniła swoje wyjście z kina (była z Jess), kiedy zobaczyła, że pierwsza scena "chwyta za serce"?
Ja też. Kurczę, ale muszę kupić nowy... xD Kurka ja aktualnie KWN pożyczyłam koleżance i nie znam odpowiedzi xD Kto zna?
Pierwszym razem poszla kupic popcorn, pozniej powiedziala "musze sie napic" xD, a po skonczonej projekcji uzadasnila swoje zachowanie slabymi nerwami. Na szczescie moj "New Moon" dzis nocuje u mnnie:)
A teraz pytanie: ile siostr miala Tanya?
Dwie o ile się nie mylę. To może ja się teraz spytam o Tanya... Czemu rodzina Tanyi nie chciała pomóc Cullenom w walce z Nowonarodzonymi?
Irina zakochała się w Laurencie, a miejscowe wilkołaki go zabiły xD
Dlaczego Bella nie chciała wyjść za Edwarda?
Bo tak... Małżeństwo nie było na liście jej priorytetów. Nie było jej potrzebne. Przynajmniej tak uważała. Z tego co pamiętam.
Czemu Edward chciał się wypisać z lekcji biologi? (Zmierzch) Jak dla Was pestka.
bo obok siedziała Bella, a on jej wtedy nienawidził ;)
Co zginęło z pokoju Belli, kiedy miała piżama-party u Alice?
Zdaje się, że pare ciuchów - m.in. czerwona bluzka i poduszka...
Ilu Volturi przyjęło Edwarda, Bellę i Alice kiedy wyruszyły na misję ratunkową?
Było ich trzech: Aro,Kajusz i Marek.
Dlaczego Esme skoczyła z klifu,będąc człowiekiem?
Z tego co pamiętam to myśleli, że jest martwa i dali do kostnicy, gdzie Carlisle ją uratował.
Dlaczego Alice bała się, że Edward zabierze jej porsche?
Ponieważ Bella uciekła na motorze z Jacobem,a Edward kazał jej ją pilnować,inaczej miał jej zabrać samochód :)
Ile czasu nie było Belli w domu,po tym jak pojechała z Alice ratować Edwarda do Włoch?
trzy dni.
Jakie pytanie B. rozśmieszyło Edwarda tuż przed przyjęciem urodzinowym Belli?
O ile pamietam, bylo to pytanie Belli czy wampiry widac na zdjeciach:)
A kto pamieta, w kogo wpoil sie Jared?
Ponieważ wybranka Quila miała 2 latka!!!
hymm... kończą mi się pomysły...
Co Bella zamówiła do jedzenia, kiedy po raz pierwszy usiadła z Edwardem na stołówce?
hmm chyba sama wode jesli dobrze pamietam a moze to bylo jablko hehe nie jestem pewna :P
Powiedział tak,gdy dowiedział się,że Bella zostanie wampirem.
Jakiego koloru był samochód Belli?
bo go strzeliła za jego bezczelność i nachalność?! xDxD
Podaj markę samochodu Jacoba.