PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=390787}

Zaraz wracam

While She Was Out
2008
4,6 5,7 tys. ocen
4,6 10 1 5662
Zaraz wracam
powrót do forum filmu Zaraz wracam

tyle mogę powiedzieć o tym nieporozumieniu. Film tandetny i tak bezsensowny , że aż nie chce mi się wierzyć. Fabuła denna a końcówka naciągana w cholere. Obsada aktorska to całkowite beztalencia.

Kiedy się dowiedziałem , że ma w nim zagrać Kim Basinger pomyślałem sobie: "O to musi być naprawdę dobry thriller skoro gra w nim Kim". Myliłem się , zamiast dobrego trzymającego w napięciu filmu zobaczyłem stek bzdur.

Kobieta zaatakowana przez kilku typków uciekająca do lasu. Dziwnym zbiegiem okoliczności chłystki wiedzą gdzie się ukrywa. Potem ich wybija jak kaczki jeden po drugim. Przy ostatnim daje mu kit , że chce się z nim ruchać a ten bałwan wierząc zabiera się to do tego. Potem bierze od niego pistolet i strzela mu w banie. No po prostu śmiać się chce.

Film to dno totalne. Tania podróbka thrilleru "Eden Lake". Kilka osób już o tym mówili. Reżyser tego gniotu powinien zaprzestać kręcenia takich filmów bo jak widać nie ma zielonego pojęcia o tym

ocenił(a) film na 7
DarkUncle

no jasne... jak juz ktos uzywa slowac "ruchac" to trudno oczekiwac po nim madrej oceny. w ogole smiesza mnie ludzie dajacy oceny 1/10. nie kwestionuje twego gustu, masz prawo nie lubic tego filmu i ok. ale 1/10? to jest niepowazne... sam wczoraj obejrzalem jeden z najgorszych horrorow w zyciu - THE TRIPPER - i dalem mu 2/10. dlaczego? bo uwazam ze na 1/10 zasluguje film ktory ma mnostwo bledow, fatalna gre aktorska, nudny scenariusz, brak napiecia (w konkretnych gatunkach), tragiczne efekty, fatalne zakonczenie itd. nie powiesz ze while she was gone spelnia wszelkie te wymogi. jest wiele znacznie gorszych filmow. to im co dasz? -1/10? jak dla mnie film byl calkiem dobry. do obejrzenia eden lake sie przymierzam juz jakis czas i nawet jesli ten jest podrobka tamtego to na pewno zasluguje na wiecej niz 1... pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
born2run

no obejrzyj sobie właśnie "Eden Lake" a zobaczysz , że ten film ( "Zaraz wracam" ) całkowicie jest taki sam jak thriller o którym wcześniej wspominałem. Różnią się jedynie końcówką. Tamten ma oryginalne zakończenie którego nawet nie będziesz się spodziewać. Natomiast "Zaraz wracam" ma bardzo idiotyczne zakończenie. Sam zresztą wiesz jakie , (ostatnia scena) która jest najbardziej żałosna w całym filmie.
pzdr.

ocenił(a) film na 1
DarkUncle

ps. właśnie przez tą ostatnią scenę dałem mu 1 tak może i bym dał 2

ocenił(a) film na 2
DarkUncle

faktycznie słaby film.. śmieszne były akcje jak wbijała im narzędzia ze skrzyneczki:)

ocenił(a) film na 2
anieelka

'no jasne... jak juz ktos uzywa slowac "ruchac" to trudno oczekiwac po nim madrej oceny'

Tez uzywam tego wyrazenia dosc czesto , innych tez . Twoj text jest niepowazny , tacy ludzie jak ty czepiaja sie ortografii albp literowek jak brakuje argumentow.
Zgadzam sie z toba film nie zasluguje na 1/10.

@ anieelka taak powinni nazwac to dzielo 'toolbox killer' .

Na poczatku myslalem , ze bedzie to film dosc realistyczny a tu kobieta rozwala 4 bandziorow , jest to technicznie niemozliwe.
Typy z tego filmu byly dosc bezradne , wybijala ich 1 po 2 w stylu partyzanckim.
Mocno feministyczny to film . Kura domowa rozwala 4 typow niczym wietkong amerykancow na wojnie po cichu 1 po 2 .
Pewnie Kim rezyserowala , albo jakas inna kobieta nie chce mi sie sprawdzac.
pozdro
Post nie mial na celu obraze zadnego usera

ocenił(a) film na 5
DarkUncle

a mnie dobija w tym filmie to, że jest tak okropnie nierealny... Raczej niewielka częśc kobiet byłaby w stanie walczyć z kilkoma napastnikami...Dziwne tez że tak bez skrupułów potrafiła zabijać.... Owszem-akcja jakaś jest, ale oderwana od rzeczywistości!