Co to za utwor ktory leci na koncu filmu jak juz leca napisy? Nie ta ostatnia piosenka tylko przedostatnia. Bardzo prosze o tytul lub wykonawce :) Pozdrawiam.
ja bym wolala wiedziec jak sie nazywa piosenka ktora spiewal brian z tym chinczykiem. albo 1 piosenka w zakonczeniu...sliczna byla. norton ladnie spiewa np. penis song z bradem pittem
Oj tak - penis song jest świetna - to zaangażowanie wykonawców- heh obłędne :D No to ja też zapytam o piosenke - leci gdy idą oboje ubrani na czarno, w okularach przez miasto - któtki fragment ale b.fajny - znam tą piosenke ale za cholere nie moge sobie przypomnieć kto ją wykonuje... :/ Wie ktoś?
najsmieszniejsze jest to ze jak lecialy napisy koncowe wypisane byly nazwy wszystkich piosenek wraz z wykonawcami:P ale ktoby to zdazyl zapamietac a co gorsze zapisac:P ja zapamietalam tylko "call me baby"
http://www.amazon.com/gp/product/B00004SAWR/ref=ase_internetmoviedat/103-1369716 -1976669?s=music&v=glance&n=5174&tagActionCode=internetmoviedat [www.amazon.com/gp/produ...]
mi również utwór na końcu bardzo się spodobał :)
pozdrawiam
Czy ma ktoś piosenkę
"Heart of mine" Peter Salett z tego oto filmu?
Bardzo prosze o odpowiedz na maila - converse92@wp.pl
alutka: ja mam ta piosenke ale w wykonaniu boba dylana. jak chcesz to ci ja przesle.......tylko mi sie sciagnie:P:P
to nie był przypadkiem Rob Thomas i Carlos Santana ''smooth'' tak mi się wydaje albo mi się pomyliło z jakimś innym filmem ale chyba to :)
Ready to take a chance again, świetna piosenka, fajna scena jak Edward śpiewał ją na karaoke:D