PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=953}

Zakazany owoc

Keeping the Faith
2000
6,6 40 tys. ocen
6,6 10 1 40466
6,3 12 krytyków
Zakazany owoc
powrót do forum filmu Zakazany owoc

Co to za utwor ktory leci na koncu filmu jak juz leca napisy? Nie ta ostatnia piosenka tylko przedostatnia. Bardzo prosze o tytul lub wykonawce :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
tomeksz9

ja bym wolala wiedziec jak sie nazywa piosenka ktora spiewal brian z tym chinczykiem. albo 1 piosenka w zakonczeniu...sliczna byla. norton ladnie spiewa np. penis song z bradem pittem

lena611

Oj tak - penis song jest świetna - to zaangażowanie wykonawców- heh obłędne :D No to ja też zapytam o piosenke - leci gdy idą oboje ubrani na czarno, w okularach przez miasto - któtki fragment ale b.fajny - znam tą piosenke ale za cholere nie moge sobie przypomnieć kto ją wykonuje... :/ Wie ktoś?

tomeksz9

o ile mnie pamiec nie myli, piosenka koncowa ma tytul "Heart of mine" wykonawca to Peter Salett ...

ocenił(a) film na 8
Slimak_5

najsmieszniejsze jest to ze jak lecialy napisy koncowe wypisane byly nazwy wszystkich piosenek wraz z wykonawcami:P ale ktoby to zdazyl zapamietac a co gorsze zapisac:P ja zapamietalam tylko "call me baby"

lena611

A ja nie oglądałam napisów końcowych :)

Heee_Annn

http://www.amazon.com/gp/product/B00004SAWR/ref=ase_internetmoviedat/103-1369716 -1976669?s=music&v=glance&n=5174&tagActionCode=internetmoviedat [www.amazon.com/gp/produ...]
mi również utwór na końcu bardzo się spodobał :)
pozdrawiam

WtP

Piosenka śpiewana przez Nortona na końcu to
"Ready to take a chance again" - Barry Manilow

ocenił(a) film na 8
Elvis_8

thx...:):):) ale ta piosenka za cholere mi się nie chce ściągnąć;/;/

tomeksz9

Czy ma ktoś piosenkę
"Heart of mine" Peter Salett z tego oto filmu?
Bardzo prosze o odpowiedz na maila - converse92@wp.pl

ocenił(a) film na 8
lennon_

alutka: ja mam ta piosenke ale w wykonaniu boba dylana. jak chcesz to ci ja przesle.......tylko mi sie sciagnie:P:P

tomeksz9

to nie był przypadkiem Rob Thomas i Carlos Santana ''smooth'' tak mi się wydaje albo mi się pomyliło z jakimś innym filmem ale chyba to :)

motus87

To jak są w mieście, to masz racje:)
Santana & Rob thomas - Smooth

ocenił(a) film na 8
tomeksz9

Ready to take a chance again, świetna piosenka, fajna scena jak Edward śpiewał ją na karaoke:D

ocenił(a) film na 8
Footix

no.......tak pięknie śpiewał. chciałabym ją mieć w jego wykonaniu:P:P

ocenił(a) film na 9
lena611

kto by nie chciał?? o to jest pytanie;) scena świetna

Slotwin

a może ktos ją posiada? Jak tak to prosze o kontakt :D
mail - converse92@wp.pl

Czekam na odpowiedz :))