Dziewczyny, jak Widac po niskiej sredniej - nie warto. O co wam chodzi?
a)warto jesli lubicie takie filmy
b)nie warto jesli nie lubicie takich filmow
Macie swoja odpowiedz
Od siebie dodam, że film jest obok "Labiryntu" najlepszym thrillerem ostatnich lat, więc moim zdaniem warto :) Pozdrawiam
To się cieszę, bo już myślałam, że ludzi ceniących dobre thrillery trzeba szukać jak igły w stogu siana. ;)
ten film przypomina mi trochę po zwiastunie historie katarzyny Waśniewskiej czy się mylę ?
Nie wiem pod jakim względem porównujesz te historie, ale moim zdaniem nie ma powiązań ;)
bo po zwiastunie sądzę, że on szuka dziewczyny, a potem wszyscy uważają że to on już zabił..
Waśniewska była lepsza w swej roli: "Porywaczu oddaj moją córeczkę"... Przy niej Amy wypada blado.
Nie wiem skąd się biorą te zachwyty, sam film oceniłem na 8 bo oglądało się przyjemnie ale pisanie że to najlepszy thriller ostatnich lat? Kłóciłbym się czy to w ogóle thriller był, więcej tu było akcentów komediowych i obyczajowych. Co do labiryntu to w zupełności się zgadzam.
wg mnie nie warto no chyba ze lubisz czytac zamiast ogladac i za to jeszcze placic ja wole poczekac az bedzie w sieci
Jeśli trolling, wyjątkowo nieoryginalny.
Jeśli to szczera opinia, to zostaje się tylko załamać nad taką postawą.
Wg mnie film jest wart obejrzenia, bo z pewnością drugiego takiego nie ma. A po seansie zapewne nie będziesz patrzyć na ten film jako na zły czy dobry, tylko czy podobała Ci się ta historia i jak reszta się ma do tego. Jest specyficzny i genialny sam w sobie [i tak chyba myśli każdy kto wychodzi z seansu]. Ale na pytanie czy kupujesz historię i jak się ma do tego gra aktorska itp. to już Twoja subiektywna ocena. Ja osobiście tej historii nie kupiłam, ale samo wymyślenie takiego czegoś można potraktować jako geniusz ;)
W pracy słyszałam opinię "super! warto!". Poszłam więc do kina. I co? Rosamund Pike zagrałą bardzo dobrze! Ben Affleck, jak zawsze dla mnie drętwy. Film miał interesujące zakończenie, ale ciągnął się strasznie- przynajmniej dla mnie. Ja dałam mu 7/10, ale tylko dla Pike i niektórych żartów.