PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695409}
7,8 343 tys. ocen
7,8 10 1 342603
7,5 91 krytyków
Zaginiona dziewczyna
powrót do forum filmu Zaginiona dziewczyna

czy warto?

ocenił(a) film na 7

Czy warto wybrać się do kina na ten film ? co sądzicie ?

ocenił(a) film na 8
dariaaa29

Dołączam się do pytania ;)

ocenił(a) film na 8
Susie95

Dziewczyny, jak Widac po niskiej sredniej - nie warto. O co wam chodzi?
a)warto jesli lubicie takie filmy
b)nie warto jesli nie lubicie takich filmow
Macie swoja odpowiedz

jasiu15

8.1/10 to niska średnia?

ocenił(a) film na 8
MarekAntonivsz

Musisz pytac?

jasiu15

Czyż ironia to nie rzecz piękna?! ;)

ocenił(a) film na 9
dariaaa29

Od siebie dodam, że film jest obok "Labiryntu" najlepszym thrillerem ostatnich lat, więc moim zdaniem warto :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
josephineola

gdyby była opcja 'lubię to' to bym kliknął :)

ocenił(a) film na 9
cebularek

To się cieszę, bo już myślałam, że ludzi ceniących dobre thrillery trzeba szukać jak igły w stogu siana. ;)

ocenił(a) film na 8
josephineola

nawet nie myślałem, źe kiedyś spotkam tutaj osobę o tak podobnych poglądach :)

ocenił(a) film na 7
josephineola

ten film przypomina mi trochę po zwiastunie historie katarzyny Waśniewskiej czy się mylę ?

ocenił(a) film na 9
dariaaa29

"Labirynt"? W żadnym wypadku :)

ocenił(a) film na 7
josephineola

Zaginiona dziewczyna

ocenił(a) film na 9
dariaaa29

Nie wiem pod jakim względem porównujesz te historie, ale moim zdaniem nie ma powiązań ;)

ocenił(a) film na 7
josephineola

bo po zwiastunie sądzę, że on szuka dziewczyny, a potem wszyscy uważają że to on już zabił..

ocenił(a) film na 4
dariaaa29

Waśniewska była lepsza w swej roli: "Porywaczu oddaj moją córeczkę"... Przy niej Amy wypada blado.

ocenił(a) film na 8
josephineola

Lubię to :)

ocenił(a) film na 8
josephineola

Nie wiem skąd się biorą te zachwyty, sam film oceniłem na 8 bo oglądało się przyjemnie ale pisanie że to najlepszy thriller ostatnich lat? Kłóciłbym się czy to w ogóle thriller był, więcej tu było akcentów komediowych i obyczajowych. Co do labiryntu to w zupełności się zgadzam.

dariaaa29

yes yes yes !

dariaaa29

wg mnie nie warto no chyba ze lubisz czytac zamiast ogladac i za to jeszcze placic ja wole poczekac az bedzie w sieci

arek2010

Jeśli trolling, wyjątkowo nieoryginalny.
Jeśli to szczera opinia, to zostaje się tylko załamać nad taką postawą.

ocenił(a) film na 7
Chesterek666

Wg mnie film jest wart obejrzenia, bo z pewnością drugiego takiego nie ma. A po seansie zapewne nie będziesz patrzyć na ten film jako na zły czy dobry, tylko czy podobała Ci się ta historia i jak reszta się ma do tego. Jest specyficzny i genialny sam w sobie [i tak chyba myśli każdy kto wychodzi z seansu]. Ale na pytanie czy kupujesz historię i jak się ma do tego gra aktorska itp. to już Twoja subiektywna ocena. Ja osobiście tej historii nie kupiłam, ale samo wymyślenie takiego czegoś można potraktować jako geniusz ;)

ocenił(a) film na 7
dariaaa29

W pracy słyszałam opinię "super! warto!". Poszłam więc do kina. I co? Rosamund Pike zagrałą bardzo dobrze! Ben Affleck, jak zawsze dla mnie drętwy. Film miał interesujące zakończenie, ale ciągnął się strasznie- przynajmniej dla mnie. Ja dałam mu 7/10, ale tylko dla Pike i niektórych żartów.