PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025120}

Zabierz mnie na Księżyc

Fly Me to the Moon
2024
6,5 6,0 tys. ocen
6,5 10 1 5950
5,2 9 krytyków
Zabierz mnie na Księżyc
powrót do forum filmu Zabierz mnie na Księżyc

Film spoko, nie żałuję, że poszedłem. Co do wątku z fałszowaniem filmu, to nigdy wcześniej nie brałem tego na poważnie, ale brzmi logicznie, że 400 mln osób to oglądało, to chcieli, żeby wszystko było na tip top i nie było wtopy. To byłaby porażka wizerunkowa, więc sądzę że lądowanie było, ale film faktycznie mógł być sfingowany. Co myślicie?

ocenił(a) film na 6
MisiekTV

Mnie to zastanawia albo nie doczytalam jak oni ta kamere ustawili zeby ich przy statku chodzacych po kesiezycu nagrala?.

ocenił(a) film na 7
raptor22

https://www.rp.pl/kosmos/art5965441-11-rzeczy-ktorych-nie-wiesz-o-apollo-11

ocenił(a) film na 5
tk007

Podbijasz komentarze botów, NIE RÓB TEGO! Przyczyniasz się do pogłębiania syfu na filmwebie.

raptor22

Mogę ci przysiąc na moją niedawno zmarłą babcię że to ściema.

ocenił(a) film na 5
moriox

BOT!

ocenił(a) film na 8
MisiekTV

Lądowanie było prawdziwe, pomyśl co by było jakby się wydała ta mistyfikacja, byłoby po USA, a taki wałek był łatwy do wykrycia.

ocenił(a) film na 6
Martinez08

Lądowanie ok, ale można brać pod uwagę ustawienie filmu. Na zabierz mnie na księżyc, to faktycznie kosmos i astronauci to były piksele

ocenił(a) film na 8
MisiekTV

Mi chodzi prawdziwe lądowanie na księżycu, a nie to z filmu, zresztą dla mnie film świetnie wyśmiał teorie spiskowe na temat tego lądowania, a raczej jego brak. Co do teorii, jedno mnie zadziwia, czemu nikt tego odrazu nie odkrył, gdzie wtedy byli Rosjanie i ich wywiad.

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 5
MisiekTV

BOT!

ocenił(a) film na 6
dzenero

Ja MID ADC. Możesz być moim supportem