PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630157}

Zabić wszystkich

Kill 'em All
2012
4,6 1,0 tys. ocen
4,6 10 1 1045
Zabić wszystkich
powrót do forum filmu Zabić wszystkich

Widziałem zwiastun i nie wygląda to źle mimo słabej oceny przez bandę dzieci .

ocenił(a) film na 7
MrKimimaro

Dobry film dobre walki

ocenił(a) film na 5
giovanni50

Dobre, soczyste walki ale niestety szczątkowa fabuła i kilka nielogicznych sytuacji. Daję wyżej niż dotychczasowa średnia, ale tylko nieznacznie :)

ocenił(a) film na 7
TheUnitedVibe

Było sporo podobnych filmów

ocenił(a) film na 5
giovanni50

Ano było. Mi się od razu nasuwało na myśl Condemned :)

ocenił(a) film na 7
TheUnitedVibe

O tak
Ale też Cube,Shark week

ocenił(a) film na 5
giovanni50

Fakt, Shark Week oglądałem niedawno :)

MrKimimaro

Nie rozumiem, nie oglądałeś filmu, tylko zwiastun a już zakładasz, że film jest zajebisty a złe oceny wystawiane są tylko przez bandę dzieci ??

ocenił(a) film na 4
MrKimimaro

ten film to szmira totalna ,walki sa tam tak realistyczne jak w klasykach z van dammem idzie sie usmiac po pachy , dadac do tego durna fabule i mamy film na max 4/10 ( +1 za ladna azjatke ) czyli tyle ile jest wart .

użytkownik usunięty
MrKimimaro

Ten film musisz koniecznie zobaczyć bo jest naprawdę dość dobry.

ocenił(a) film na 7
MrKimimaro

Film dobry dla miłośników scen walk a taki był cel tego filmu więc dałem 7/10. Tu nie fabuła była ważna

ocenił(a) film na 4
Mayhem91

Tu nawet o fabułę nie chodzi... Johnny Messner jako Gabriel i jego walki to poziom adekwatny do mojej oceny filmu... Nie wiem w jaki sposób on tam się znalazł, bo odniosłem wrażenie, że miał być raczej głównym bohaterem. Nie polecam.

ocenił(a) film na 8
momo32_89

to byl zabojca specjalizujacy sie w ladunkach wybuchowych, a nie w sztukach walki jak chociazby Dzieciak. dobrze trafil w losowaniu. z wiekszoscia z tej bandy przegralby w walce wrecz 1 na 1 :)