Ostatnio sporo się tego produkuje. Coraz gorsze czasy. Homoseksualizm staje się
łatwodostępny i popularny. Media psują społeczeństwo.
Nie chcę obejrzeć.
Nie. To się nazywa indywidualne myślenie,które polega na nie narzucaniu sobie syfu przed główny nurt medialny.
Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza ?jest coś takiego jak wolna wola i każdy ogląda co chce ...
Homoseksualizm to taka orientacja. On nie jest "dostępny" z powodu mediów. A głupota to taka wada homofobów. Też nie jest kwestią mediów. :)
Mamy podobnie: ja też nie chcę, żebyś oglądał. Jeszcze musiałabym potem czytać Twoje utyskiwania na upadającą moralność.
Hehe to dziwne że nie mieli by kręcić 5% społeczeństwa to homo czyli setki milionów na świecie to chyba nie mało a swoją drogą ja nie lubię różnych filmów ale o tym nie pisze bo kogo to obchodzi?
Po co ten cały szum, efc napisał że nie chce oglądać i tyle, nie wiem po co w takim razie pisał tu komentarz ale niech mu będzie, każdy ma prawo głosu. Ja oglądam filmy i wypowiadam się na temat filmów a nie krytykuję czyjejś orientacji bo to nie ma powiązania z filmem, nie chcesz oglądać nie oglądaj, oglądasz to daj ocenę i uczciwy koment na temat filmu a nie pod presją orientacji
Minęły 4 lata, a jam dojrzał. Kajam się w prochu i popiele. Dziś może i nie mam wielkiego entuzjazmu, ale z chęcią oglądam. Staram się rozumieć. Szanuję. I przepraszam.