PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655605}

Za murami

Hors les murs
2012
6,2 118  ocen
6,2 10 1 118
Za murami
powrót do forum filmu Za murami

Ostatnio sporo się tego produkuje. Coraz gorsze czasy. Homoseksualizm staje się
łatwodostępny i popularny. Media psują społeczeństwo.

Nie chcę obejrzeć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Killy_107

takich jak ty powinno się leczyć. Albo najlepiej postawić pod ścianą i strzelić...

efc_2

Ale filmy o lesbijkach to z chęcią oglądamy nie ? To może dziewczyny lubią filmy o gejach...

szymek_23

możliwe, do lesbijek nic nie mam....

efc_2

No właśnie ... a to jest to samo tylko w drugą stronę ..

efc_2

to się nazywa : Ksenofobia.

rexxx

Nie. To się nazywa indywidualne myślenie,które polega na nie narzucaniu sobie syfu przed główny nurt medialny.

RAC_79

Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza ?jest coś takiego jak wolna wola i każdy ogląda co chce ...

dominik1980

Wolna wola xD

rexxx

lęk przed cudzoziemcami? A to ciekawe.

rexxx

haha .. " to sie nazywa : ksenofobia : ? Toś zabłysnął

efc_2

Homoseksualizm to taka orientacja. On nie jest "dostępny" z powodu mediów. A głupota to taka wada homofobów. Też nie jest kwestią mediów. :)

efc_2

Mamy podobnie: ja też nie chcę, żebyś oglądał. Jeszcze musiałabym potem czytać Twoje utyskiwania na upadającą moralność.

efc_2

nie chcesz to nie jedz ciulu .

maciekb80

Tak trzymać ;-)

dominik1980

a co se bede ;)

efc_2

Hehe to dziwne że nie mieli by kręcić 5% społeczeństwa to homo czyli setki milionów na świecie to chyba nie mało a swoją drogą ja nie lubię różnych filmów ale o tym nie pisze bo kogo to obchodzi?

dominik1980

byłem ślepy, ale teraz widzę ;)

efc_2

Po co ten cały szum, efc napisał że nie chce oglądać i tyle, nie wiem po co w takim razie pisał tu komentarz ale niech mu będzie, każdy ma prawo głosu. Ja oglądam filmy i wypowiadam się na temat filmów a nie krytykuję czyjejś orientacji bo to nie ma powiązania z filmem, nie chcesz oglądać nie oglądaj, oglądasz to daj ocenę i uczciwy koment na temat filmu a nie pod presją orientacji

adammen

Minęły 4 lata, a jam dojrzał. Kajam się w prochu i popiele. Dziś może i nie mam wielkiego entuzjazmu, ale z chęcią oglądam. Staram się rozumieć. Szanuję. I przepraszam.

efc_2

Czyli tak wlasciwie dopiero teraz przejzales . Moze to kwestia dopasowanych soczewek .

maciekb80

Zmieniłem okulary.

efc_2

Na te rozowe jak mniemam ;P . Trzaby wiecej osobom takie zaaplikowac .

maciekb80

Trzaby = trza by .

efc_2

Nit cie nie zmusza żebyś oglądał .

efc_2

Nie rozumie po co ktoś kto jest homofobem,wchodzi na forum pod filmem gejowskim i pisze że tego nie lubi?kogo to obchodzi co ty lubisz.